Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky je možné ze je těhotenství mladšía tudíž hCG roste pomalu neboj pokud ses těhotná tak bude stoupat krásné nahoru držím ti palecky já jdu v patek na krev tak sem také zvědavá jaké bude hCG
@Alexkisss
Ahojky, moc ti děkuji aspoň za malou naději
doktor je jiného názoru, ten už ani nevěří
držím ti moc palce, ať to také vyjde ![]()
@kavenka
Protože jsem měla slabou MS okolo 22.8., potom pozitivní testy a pořád jsem lehce špinila
bohužel nevím proč, už to přešlo..
Já to nadějně nevidím, stoupá to fakt pomalu, ta hodnota se musí ob den zdvojnásobit. Ale ještě to může být v pohodě. Nicméně při té hodnotě 1200 už by mělo být i něco vidět na utz ![]()
@TerUm píše:
@kavenka
Protože jsem měla slabou MS okolo 22.8., potom pozitivní testy a pořád jsem lehce špinilabohužel nevím proč, už to přešlo..
Já to tedy měla podobně a bohužel to bylo zamlklé těhotenství ![]()
Tobě samozřejmě držím palce ať to má šťastný konec ![]()
Já si myslím, že pokud v pátek nic vidět nebude, tak to není dobré
. Ale šance ještě určitě je, jinak by tě už hnali na laparoskopii, kdyby si to nemysleli… drzim palce ![]()
@kavenka
Ano, jako zamlklé těhotenství to doposud vypadalo. Ještě minulý týden na kontrole si to doktor myslel. Jelikož ale hcg stoupá nadále, doktor se přiklání k mimoděložnímu ![]()
Ale na ultrazvuku neviděl nic, ani v děloze, ani mimo.
Tak ještě mám to pátku naději… ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
vím, že tu jsou podobné příspěvky.
Přesto se musím zeptat na váš názor.
Okolo 8.8. jsem měla ovulaci, okolo 28.8. jsem si dělala první test, vyšel pozitivní.
V úterý 31.8. u doktora nic neviděl v děloze ani mimo ni. Vzal mi krev, potom jsem byla na krvi v pátek 3.9. A dnes na kontrole na ultrazvuku opět nic nebylo vidět, v děloze ani mimo
Podle doktora hodnota Hcg stoupá pomalu a bojí se mimoděložního.
Hcg bylo 31.8. 150, 3.9. 370 a dnes 7.9. 1200.
Je možné, že v pátek na podrobnějším vyšetření se objeví váček v děloze? Že bylo ještě brzy? Děkuji za zkušenosti.
No z 370 na 1200 je to celkem ok, i kdyz nizsi ne by melo byt. Predtim byl ten narust nizky. V patek uz by neco videt byt melo. HCG by melo byt cca 3600.
@Bubllenka
Přesně tak, v pátek už musí buď něco vidět, nebo se prý domluvíme, co dál. Laparo mi kdyžtak pak hrozí.
Děkuji moc, snad to bude dobré ![]()
@Tarena
Děkuju, také si to tak myslím. Snad tam něco v pátek bude.
Uvidíme.
@Kriss Tina
Také se obávám. Že to roste pomalu.
No v pátek uvidíme.. Malou naději snad ještě mám..
@TerUm uvidí s budu ti moc držet palecky at už v patek něco vidíš na utz
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Dobrý večer,

vím, že tu jsou podobné příspěvky.
Přesto se musím zeptat na váš názor.
Okolo 8.8. jsem měla ovulaci, okolo 28.8. jsem si dělala první test, vyšel pozitivní.
V úterý 31.8. u doktora nic neviděl v děloze ani mimo ni. Vzal mi krev, potom jsem byla na krvi v pátek 3.9. A dnes na kontrole na ultrazvuku opět nic nebylo vidět, v děloze ani mimo
Podle doktora hodnota Hcg stoupá pomalu a bojí se mimoděložního.
Hcg bylo 31.8. 150, 3.9. 370 a dnes 7.9. 1200.
Je možné, že v pátek na podrobnějším vyšetření se objeví váček v děloze? Že bylo ještě brzy? Děkuji za zkušenosti.