Hodnota HCG v 9+0tt

15
28.12.23 15:13

hodnota HCG v 9+0tt

Ahoj holky,

jaké jste prosím měly hodnoty HCG v 9+0tt? Nemohu nikde nic dohledat.. Dnes jsem byla na odběrech a mám hodnotu 13303,7 U/l. U gynekoložky jsem byla v 7+5 tt a vše v pořádku - srdeční akce, velikost odpovídala.. Nechám si v úterý udělat odběry znovu, jestli HCG stouplo, jen mě zajímá, jestli jste některá neměly podobné hodnoty?

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6061
28.12.23 15:23

A k čemu je to v 9+0tt dobré? Nelítej zbytečně po odběrech a vydrž do další kontroly.
Hodnoty ostatních ti neřeknou vůbec nic. To rozpětí je tak široké, že z toho nezjistíš nic. A předpokládám, že v devátém týdnu málokdo chodí dobrovolně na odběry hCG, není k tomu žádný důvod.
Ovlivnit nemůžeš vůbec nic, je to buď a nebo. I když půjdeš na odběr, který ukázkově vzroste, za pár hodin může být vše jinak. Dej si čokoládu, koukni na pohádku a nestresuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35968
28.12.23 15:40
@Karin271 píše:
Ahoj holky,

jaké jste prosím měly hodnoty HCG v 9+0tt? Nemohu nikde nic dohledat.. Dnes jsem byla na odběrech a mám hodnotu 13303,7 U/l. U gynekoložky jsem byla v 7+5 tt a vše v pořádku - srdeční akce, velikost odpovídala.. Nechám si v úterý udělat odběry znovu, jestli HCG stouplo, jen mě zajímá, jestli jste některá neměly podobné hodnoty?

Děkuji.

A proč chodíš na odběry? Zbytečný. Počkej na další kontrolu u doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
28.12.23 15:54

V tomto týdnu už na odběry snad nikdo nechodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.12.23 17:10

Byla jsem na odběrech kvůli hladině vit D a dalo se tam přihodit i HCG a jiné, tak jsem to tam prostě ze zvědavosti přihodila.. No byla to hloupost, teď jsem akorát víc ve stresu. Tak jsem si říkala, že se zkusím poptat tady, jestli náhodou někdo neudělal stejnou blbinu jako já :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
28.12.23 19:59

@Karin271 tak uztam prosimte nechod, uz se to rozhodne nezdvojnasobuje, nekomu to dokonce klesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.23 21:08

@Karin271 nesmyslný test. Na co ti teď je? V tomhle týdnů se už dávno HCG nesleduje, protože je jasné embryo a srdeční akce. HCG se zjišťuje tam, kde je podezření např na mimoděložní :think: neřeš hlouposti a nikam nechod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí