Hodvábne prádlo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.1.14 13:33

Hodvabne pradlo

Da sa niekde vobec zohnat DETSKE hodvabne pradlo? Nohavicky by som potrebovala :think: Slecna nebola opruzena kym bola na plienkach, ale posledny polrok ma zadok opruzeny permanentne, uz neviem co s nou. Pletene gatky z buretoveho hodvabu si pochvaluje, ale to trva kym to umotam, a tiez ich ma len na spanie, potrebovali by sme aj na nosenie na cely den :think:

Vyraba to vobec niekto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
425
11.1.14 13:41

A co vyloženě funkční prádlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.14 13:49

Fungovalo by proti opruzeninam? Nemam paru… Viem ze z buretoveho hodvabu sa robia liecive vkladacky do plienok, ale tie by slecna v gatkach nenosila… hlavne by sa vratila zo skolky bez nich :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13711
11.1.14 14:07

@Bábi Zlopočasná existuje myslím hedvábná látka… Ale neviděla jsem jí nikdy. Já mám metráž vlněno-hedvábnou (je to 50% a 50%), a klidně bych spodní prádlo ušila, ale není to úplně jemné na tělo, mně to třeba nevadí, ani synovi, ale nevím, jak ostatní. Z toho by možná kalhotky šly ušít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
11.1.14 14:12

Pokud chceš jen hedvábí, tak bych přešila z něčeho hedvábného na kalhotky, třeba starou halenku nebo košilku, myslím pravé hedvábí.
Na MMB jsem koupila šaty a z nich měla mladší dvoje šatičky na léto, za pár korun.
Já plánuji koupi těchto kalhotek se stříbrem, mají i dětské : http://www.silverplus.cz/…podni-pradlo
Ale jestli to bude fajn na opruzeniny, netuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13711
11.1.14 14:20

@Bábi Zlopočasná jinak bych mohla nabídnout bambusový úplet, ten je moc příjemný a kalhotky jsou z něj skvělé, jednoduché, téměř bezešvé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat