Hodvábne prádlo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Hodvabne pradlo
Da sa niekde vobec zohnat DETSKE hodvabne pradlo? Nohavicky by som potrebovala
Slecna nebola opruzena kym bola na plienkach, ale posledny polrok ma zadok opruzeny permanentne, uz neviem co s nou. Pletene gatky z buretoveho hodvabu si pochvaluje, ale to trva kym to umotam, a tiez ich ma len na spanie, potrebovali by sme aj na nosenie na cely den ![]()
Vyraba to vobec niekto?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Fungovalo by proti opruzeninam? Nemam paru… Viem ze z buretoveho hodvabu sa robia liecive vkladacky do plienok, ale tie by slecna v gatkach nenosila… hlavne by sa vratila zo skolky bez nich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábi Zlopočasná existuje myslím hedvábná látka… Ale neviděla jsem jí nikdy. Já mám metráž vlněno-hedvábnou (je to 50% a 50%), a klidně bych spodní prádlo ušila, ale není to úplně jemné na tělo, mně to třeba nevadí, ani synovi, ale nevím, jak ostatní. Z toho by možná kalhotky šly ušít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud chceš jen hedvábí, tak bych přešila z něčeho hedvábného na kalhotky, třeba starou halenku nebo košilku, myslím pravé hedvábí.
Na MMB jsem koupila šaty a z nich měla mladší dvoje šatičky na léto, za pár korun.
Já plánuji koupi těchto kalhotek se stříbrem, mají i dětské : http://www.silverplus.cz/…podni-pradlo
Ale jestli to bude fajn na opruzeniny, netuším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábi Zlopočasná jinak bych mohla nabídnout bambusový úplet, ten je moc příjemný a kalhotky jsou z něj skvělé, jednoduché, téměř bezešvé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit