Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj maminky,
Planujeme koupi hojdavaku. Docela nas to zaujalo, ale moc recenzi jsem nenasla. Mate nekdo zkusenosti primo s hojdavakem?
Zkouseli jsme najit, jestli nekdo neprodava pouzity, ale asi vubec nejsou ![]()
@Alickaaa
Meli jsme na druheho, vecer mel hysteraky, usnul jen v satku nebo pri hopsani na balone. Hacka nam zachranila dusevni zdravi ![]()
Za me super.
Posledni mimino je hodny, usina skoro samo, hacku jsme nevytahli, hodlam ji strelit. Jestli chces, tak se ozvi. Mame modrou od Pecha.
Mam hacku sitou na zakazku a je uzasna. Unese i starsiho triletaka, ktery ted ma 18kg, celkova nosnost je asi 25kg, coz jen tak nejaka hacka nema. Hojdavak je zbytecne drahy. Koukni na MMB a zadej do vyhledavani „hacka“.
Holky děkuji moc za reference. Nakonec jsme koupili originál Hojdavak. Dneska ho manžel přivezl, tak jsem zvědavá, jestli nám dobře poslouží a malé se v něm bude krásně spát ![]()
@Alickaaa můžu se zeptat, jak jsi spokojená s Hojdavakem? A má cenu jít do toho originálního nebo je lepší někde pohledat něco s vyšší povolenou hmotností?
Nemam Hojdavak ale to same od konkurence a byla to jedna z nejlepsich investici. Pouzivala jsem ho cca do roka syna, ted ho davam do postylky, proto si myslim, ze vetsi zatez netreba.dite tam pak nevydrzi (alespon to nase. Opravdu super vec! ![]()