Hojdavak - máte někdo?

1309
1.1.14 21:13

Hojdavak mate nekdo?

Ahoj maminky,
Planujeme koupi hojdavaku. Docela nas to zaujalo, ale moc recenzi jsem nenasla. Mate nekdo zkusenosti primo s hojdavakem?
Zkouseli jsme najit, jestli nekdo neprodava pouzity, ale asi vubec nejsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
1.1.14 21:36

@Alickaaa
Meli jsme na druheho, vecer mel hysteraky, usnul jen v satku nebo pri hopsani na balone. Hacka nam zachranila dusevni zdravi :jazyk:
Za me super.
Posledni mimino je hodny, usina skoro samo, hacku jsme nevytahli, hodlam ji strelit. Jestli chces, tak se ozvi. Mame modrou od Pecha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
1.1.14 22:10

Mam hacku sitou na zakazku a je uzasna. Unese i starsiho triletaka, ktery ted ma 18kg, celkova nosnost je asi 25kg, coz jen tak nejaka hacka nema. Hojdavak je zbytecne drahy. Koukni na MMB a zadej do vyhledavani „hacka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
2.1.14 14:05

Měli jsme také hacku a super věc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
2.1.14 16:44

Holky děkuji moc za reference. Nakonec jsme koupili originál Hojdavak. Dneska ho manžel přivezl, tak jsem zvědavá, jestli nám dobře poslouží a malé se v něm bude krásně spát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
21.9.16 21:51

@Alickaaa můžu se zeptat, jak jsi spokojená s Hojdavakem? A má cenu jít do toho originálního nebo je lepší někde pohledat něco s vyšší povolenou hmotností?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
21.9.16 23:28

Nemam Hojdavak ale to same od konkurence a byla to jedna z nejlepsich investici. Pouzivala jsem ho cca do roka syna, ted ho davam do postylky, proto si myslim, ze vetsi zatez netreba.dite tam pak nevydrzi (alespon to nase. Opravdu super vec! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí