Využití nosítka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3857
30.12.13 08:50

Využití nosítka

Chtěla jsem se zeptat zda využiji u syna kterému je 9měsícu nosítko typu MANDUCA.Je to lenoch a myslím, že ještě určitě tak 5měsíců nebude pořádně sám chodit.Ani teď nemá snahu se stavit.Tak by mě zajímalo zda má smysl koupit toto nosítko, když často cestujeme a jezdíme po různých akcích kde pořád nemohu mít kočárek a potřebuji třeba někam popojít bez kočáru. A jaká je pohodlnost nosit takhle velké, těžké dítě na zádech. Syn má v 9měsících 9kg. Nosítko zatím nemám, tak uvažuji o koupi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
30.12.13 08:54

Manducu určitě využiješ. Kolik má přesně nosnost netuším, ale už jsem v tom viděla i hodně velké dětičky - někde se píše, že je až do 5ti let (to bych kluka fakt neunesla) :mrgreen: ale ona je výborně polohovatelná atd.. šla bych do toho. Já měla obyč nosítko a i to bylo dělané do 15 kg :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
30.12.13 08:57

Ahoj,
nosítko je určitě dobrá volba, u nás se nosí i mnohem starší děti - občas i čtyřleťáci. Nosit 9m dítě na zádech není žádná zátěž, já nosím denně skoro dvouleťáka do/ze školy.
Jen pokud nejsi zvyklá, tak ti to ze začátku může připadat obtížné, přece jen je lepší zvykat těl ona nošení postupně od miminka.
Taky dostat dítě na záda vyžaduje trochu cviku, nenech se odradit, pokud ti to hned nepůjde. Každopádně můžete ještě nosut na břiše, než si zvyknete ;)
Nicméně pro takhle staré dítě doporučuji Kibi nosítko. Je rostoucí, dá se lépe přizpůsobit batolatům.
MAnduca bývá dětem cca od roka často malá mezi nožičkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45687
30.12.13 08:57

Ja jsem ji moc nevyuzila. Na břiše to bylo nepohodlné a na zada se dite blbe instaluje, kdyz je člověk sám. Ale většina lidi si to chválí. Asi holt nejsem nosici typ. Ja bych radši investovala do lehkých a skladnych golfek, ty se vyuzijou vic a jsou pro oba pohodlnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.12.13 08:58

Na takhle velkeho prcka bych koupila spis kibi, dele vam vydrzi. Manduca bude brzy uzka mezi nozickami.

• Citovat
  • Upravit
1283
30.12.13 08:59

Podle me je to dobra investice, navic pokud se musis casteji pohybovat bez kocarku - ja mam akorat obycejne nositko, klokanku do 13 kg. Manducu ma kamaradka a je s ni spokojena, vyuzivala to i na doma, kdyz dceri rostly zuby nebo mela horsi obdobi s usinanim, tak na zadech se ji daleko lepe nosila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
30.12.13 09:00

Já nosila malou do dvou let, teď moc nevyužíváme, ale na jaře až začnem zase courat na větší vzdálenosti, tak opět budem poponášet, mám už na ni větší batolecí nosítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.12.13 09:02

Ja jsem manducu využila hodně, kočár používám opravdu málo, takže všechny nákupy, cesty tramvají, výlety… Teď už ji beru s sebou jen někdy, třeba do obchodu už i mladší dojde sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.12.13 09:02

Využila jsem hodně zhruba do roku a půl (pak už byl dost těžký). A to kluk chodil sám dost brzy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.13 09:05

Já právě nemyslím přímo manducu ale nosítko podobné akorát s jiným názvem. Když byl syn malý nosila jsem ho párkrát, tak 4× ve vypůjčeném chicco nosítku, ale ty nejsou zdravá, tak přemýšlím o tom ergonomickém. Jsme dost cestující po různých akcích, kde prostě potřebuji poponést, tak ani golfky bych mít nemohl.

• Citovat
  • Upravit
10713
30.12.13 09:10
@Anonymní píše:
Já právě nemyslím přímo manducu ale nosítko podobné akorát s jiným názvem. Když byl syn malý nosila jsem ho párkrát, tak 4× ve vypůjčeném chicco nosítku, ale ty nejsou zdravá, tak přemýšlím o tom ergonomickém. Jsme dost cestující po různých akcích, kde prostě potřebuji poponést, tak ani golfky bych mít nemohl.

Tak to je fuk, jestli manducu, nebo jiné zdravé nositko. Ale radim vyzkoušet, nemusí Ti sednout každé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
30.12.13 09:23
@Anonymní píše:

Doporučuji Kibi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
30.12.13 09:38

Syn má 15 měsíců, hezky chodí ale i tak v Manduce nosíme celkem často :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.13 09:44

Jaký máte názor na NOIGA nosítko?

• Citovat
  • Upravit
3249
30.12.13 10:25

Mám ho a je docela fajn, hlavně ho paní ušije přímo na míru a podle požadavků.
Sranda je, že mi tu jenom leží, naše malá se od narození nosit nenechá, i když to průběžně zkouším a vystřídaly jsme x nosítek vč. šátku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí