Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, přemýšlím co dát dítěti na nohy do nosítka - malé dítě, nechodící nošené na břiše, až bude ještě větší zima budu přes ní dávat bundu (půjčím si asi od clapa:-)) Ale ty nohy už budou koukat…Ideální by asi byly nějaké oteplovačky jako polodupačky, ale to se asi nedělá…jsou takové capáčky zimní, ale nepadá to? a je to vůbec dost teplé???
Dík
Nějaké kožešinové botičky - podívej se na www.nosenideti.cz Každopádně pro malé nechodící dítě bych volila takovou bundu, aby mu z toho nohy nekoukaly, protože to zateplení není nikdy 100%.
Já bych být tebou koupila kapsu na nosítko, koupila jsem za necelých 700Kč, do bundy manžela bych se s malou na břiše nevešla.
Na chodidlo nějaký pěkně huňatý botičky, kožený, a na nožky prodávají takový vávleky vlněný, něco jako ponožky bez tlapky. Já to teda nakonec nekupovala, a schovala jsme nás pod mikinu, popřípadě ve velkých mrazech nějaké poddajné kalhoty.
Ahoj, já dávala punčocháčky, ponožky a na to capáčky s kožíškem.
Ahoj moc teploučký jsou http://www.malvik.cz/…r-0-4-mesice jsou z funkčního materiálu a můj malej v nich zatím nohy studený něměl…a hlavně nepadají, což bylo pro mě taky dost důležitý ![]()
@evullina píše:
Ahoj moc teploučký jsou http://www.malvik.cz/…r-0-4-mesice jsou z funkčního materiálu a můj malej v nich zatím nohy studený něměl…a hlavně nepadají, což bylo pro mě taky dost důležitý
taky je mam..a su super..Lodger robi i overal zimny-uz ho mam objednamy, tak snad to bude ok..inak dobre boticky su i Walaboo, su teplejsie..:-)
Prizivim sa na tematu.
Aku bundu doporucite?
Mam nositko Stokke.
Do manzelovej sa obaja nevojdeme.:-)
A já se taky přiživím
jak se nosí kapsa? já zaplou bundu, na to malou v nosítku a přes ni kapsu? ![]()
@miisenka píše:
taky je mam..a su super..Lodger robi i overal zimny-uz ho mam objednamy, tak snad to bude ok..inak dobre boticky su i Walaboo, su teplejsie..:-)
já mám i fusak a věci od lodgru jsou prostě bezkonkurenční…pěkně vypadají a jsou fakt teploučký.
…nebo tedy já jsem s tou značkou maximálně spokojená
@evullina
Jojo..fusak, spaci pytlik mam..a ted cakam na navlek na ruky u kocarku a na tu teplu kombinezu cepicky a bodycko..nejaka novinka..dotoho som to poridila este s 20% slevou…Lodger super.. ![]()
Děvčata tady jsou krásné botičky pro nošence
www.fler.cz/zbozi?…