Co na nohy do nosítka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
852
12.11.13 09:52

Co na nohy do nosítka

Ahoj, přemýšlím co dát dítěti na nohy do nosítka - malé dítě, nechodící nošené na břiše, až bude ještě větší zima budu přes ní dávat bundu (půjčím si asi od clapa:-)) Ale ty nohy už budou koukat…Ideální by asi byly nějaké oteplovačky jako polodupačky, ale to se asi nedělá…jsou takové capáčky zimní, ale nepadá to? a je to vůbec dost teplé???

Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13725
12.11.13 09:54

Nějaké kožešinové botičky - podívej se na www.nosenideti.cz Každopádně pro malé nechodící dítě bych volila takovou bundu, aby mu z toho nohy nekoukaly, protože to zateplení není nikdy 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
12.11.13 09:57

Já bych být tebou koupila kapsu na nosítko, koupila jsem za necelých 700Kč, do bundy manžela bych se s malou na břiše nevešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.11.13 10:03

Na chodidlo nějaký pěkně huňatý botičky, kožený, a na nožky prodávají takový vávleky vlněný, něco jako ponožky bez tlapky. Já to teda nakonec nekupovala, a schovala jsme nás pod mikinu, popřípadě ve velkých mrazech nějaké poddajné kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.11.13 10:06

Ahoj, já dávala punčocháčky, ponožky a na to capáčky s kožíškem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
12.11.13 10:32

Ahoj moc teploučký jsou http://www.malvik.cz/…r-0-4-mesice jsou z funkčního materiálu a můj malej v nich zatím nohy studený něměl…a hlavně nepadají, což bylo pro mě taky dost důležitý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.11.13 10:44

První měla válenky . Pro druhou mám nachystány tyhle .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.11.13 10:48
@evullina píše:
Ahoj moc teploučký jsou http://www.malvik.cz/…r-0-4-mesice jsou z funkčního materiálu a můj malej v nich zatím nohy studený něměl…a hlavně nepadají, což bylo pro mě taky dost důležitý :palec:

taky je mam..a su super..Lodger robi i overal zimny-uz ho mam objednamy, tak snad to bude ok..inak dobre boticky su i Walaboo, su teplejsie..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.11.13 10:52

Prizivim sa na tematu.
Aku bundu doporucite?
Mam nositko Stokke.
Do manzelovej sa obaja nevojdeme.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 11:05

A já se taky přiživím :) jak se nosí kapsa? já zaplou bundu, na to malou v nosítku a přes ni kapsu? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
12.11.13 11:53
@miisenka píše:
taky je mam..a su super..Lodger robi i overal zimny-uz ho mam objednamy, tak snad to bude ok..inak dobre boticky su i Walaboo, su teplejsie..:-)

já mám i fusak a věci od lodgru jsou prostě bezkonkurenční…pěkně vypadají a jsou fakt teploučký. :palec:…nebo tedy já jsem s tou značkou maximálně spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.11.13 12:06

@evullina
Jojo..fusak, spaci pytlik mam..a ted cakam na navlek na ruky u kocarku a na tu teplu kombinezu cepicky a bodycko..nejaka novinka..dotoho som to poridila este s 20% slevou…Lodger super.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
26.3.16 12:38

Děvčata tady jsou krásné botičky pro nošence
www.fler.cz/zbozi?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...