S nosítkem do autobusu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
440
11.11.13 08:32

S nosítkem do autobusu?

Ahoj,
potřebuji radu. Chystám se s prckem do města a nechci brát kočárek - malej už je protivnej, musím ho dát schrupnout na tu hoďku než pojedeme a spí v hluboké korbě. Mám ale cameleona a než bych pak předělala hlubokou na sporťák (do pololehu, v hluboké by mi řval), spal by tak půl hoďky a to bude stejně nedospalej. Tak mě napadlo, že ho vezmu v ergonosítku, ale nevím, jestli se to vůbec může autobusem. Není to MHD, ale jedem jen 6 km. A vy byste vzaly nebo vám to připadá nebezpečný? Díky z odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
11.11.13 08:34

Podle mě lepší než kočár ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
11.11.13 08:34

Já tak jezdím prakticky vždycky…často se tu stává že mě řidič s kočárem nemůže vzít protože už tam kočárek je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.11.13 08:35

@Hexe proč by to bylo nebezpečné? neboj se toho :palec: lepší, jak tahat kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
11.11.13 08:38

Ja jezdim jen s nositkem ci satkem…ja bych se bala s kocarkem ;)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
11.11.13 08:41

@KlarkaK jn párkrat sem viděla jak se kočár převrátil v zatáčce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25090
11.11.13 08:41

Tak bych klidně jela busem s nosítkem :) Jestli seš zvyklá ho takhle dlouho nosit… (já bych asi týden léčila záda :(:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
11.11.13 08:42

Já jsem přemýšlela, kdyby musel prudce zabrzdit, že by se malej mohl praštit o sedačku. Super, tak jsem ráda. A ještě není na to kosa? Nemám tu bundu na nosítka, takže bych malému dala punčochy, tepláky a takové zateplený dupky, a teď nevím, protože se bude tisknout na mě, tak se budem hřát. Mám mu dát teplou zimní bundičku, nebo podzimní (šusťák podšitý fleecem) a teplejší mikču? Bobiš bude mít šest měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
11.11.13 08:44

Ahoj, jezdím taky s nosidlem, v MHD nechávám dítko na zádech a stojím a na delší cestu meziměsto dítko sundám, dám na klín a před výstupem zase zavážu. Ale pamatuju, že jsem se toho taky bála, jela jsem hned delší trasu ale v pohodě. Zvlášť do meziměstských busů se s kočárkem dá těžko dostat, nebývají bezbariérové, pomoc málokdy a skládat kočár jako zavazadlo dolů a ještě u toho šachovat s prckem… tak to radši pohodlně s nosidlem. Mojí kamarádce se jednou stalo, že jí řidič v těch dálkových busech řekl, že kočár musí zaparkovat na místo k tomu určené bez dítka, takže ho stejně měla na klíně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
11.11.13 08:44

Jsem zvyklá ho nosit, já jsem problém neměla, spíš on si zvykal, ale teď už je ok, kouká a pak usne. Právě já jsem taky nervózní z kočáru, navíc se s ním člověk dostane akorát do obchoďáku a před obchodem bych ho měla strach nechat. Ale zas si říkám, mamky musely tahat ty monster trucky liberty :P, běžným busem, s látkovýma plínama a taky to zvládly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
11.11.13 08:45

@Hexe já mám zkušenost s tím že v šátku je mu tepleji než v kočáře(přeci jen lidské teplo je lidské teplo ;) ) takže já oblíkám méně než do kočáru s dekou…a když je chladněji, pršavo a pod tak přes něj přepnu mikinu nebo svetr(beztak něco "širšího doma najdeš i třeba z těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
11.11.13 08:46
@Hexe píše:
Já jsem přemýšlela, kdyby musel prudce zabrzdit, že by se malej mohl praštit o sedačku. Super, tak jsem ráda. A ještě není na to kosa? Nemám tu bundu na nosítka, takže bych malému dala punčochy, tepláky a takové zateplený dupky, a teď nevím, protože se bude tisknout na mě, tak se budem hřát. Mám mu dát teplou zimní bundičku, nebo podzimní (šusťák podšitý fleecem) a teplejší mikču? Bobiš bude mít šest měsíců.

myslím, že v pohodě, obleč prcka teple, ty ho budeš hřát taky, lidský teplo je nenahraditelný. hlavně zateplit končetiny, co koukají, klidně i rukavičky. já takhle nosila přes zimu oba kluky a to měli v zimě 4-6 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
11.11.13 08:46

@cizova jo…me napriklad ;( s mesicnim miminkem, nastesti pred nim stala kamaradka a strcila pred nej nohu a nastesti byl na kocarku ten dekl pod ktery se maly sesunel a nevypadl…fuj…zlaty nositko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
11.11.13 08:47

@Hexe záleží na tobě jak si zvyklá zaoblikat, já dávám zimní bundu už do kočáru 1,5leté teď. Spíše bych zaoblikla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
11.11.13 08:48

@mischelinka já tak nosila novorozence v zimě a vždycky mi tak prospal několik hodin takže sem kolikrát ještě z výletu brouzdala po venku jen tak kolem baráku aby se ještě dospal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí