S nosítkem do autobusu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
11.11.13 08:48

@mischelinka já tak nosila novorozence v zimě a vždycky mi tak prospal několik hodin takže sem kolikrát ještě z výletu brouzdala po venku jen tak kolem baráku aby se ještě dospal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32892
11.11.13 08:48

Když jsem jela s malým sama a nebyla to nízkopodlažka, tak zásadně s nosítkem. I klasickým busem meziměsto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.11.13 08:49

Nemůžeš si půjčit manželovu bundu? Do té se nacpete oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.11.13 08:51

Jezdila jsem s nosítkem busem i m eziměsto a vždycky to bylo v pohodě (pohodlnější než s kočárkem).
Jinak kluka jsem do nosítka dávala s rozepnutou bundou, hlavně jsem zaeplovala nohy. Případně jsem měla půjčenou bundu po bratrovi, kterou jsem zapla přes nás oba (pod ní jsem klukovi bundu nedávala).

• Citovat
  • Upravit
440
11.11.13 08:51

@KlarkaK Ty bláho, to musel jet ale jako prase řidič…
Malej moc teplo nemusí, teď spí odkopanej s holýma nohama, když přitopím, obleču, nebo zakryju, šustí sem a tam a pořádně nespí (já se chumlám ve fleecovém povlečení :nevim: ). Takže dám tu podzimku s mikčou, nožky, ručky bude mít kryté kabátem.
Díky moc holky! :) Jdu se pakovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
11.11.13 08:54

Manžela nemám, bundu po jeho dvoumetrovém otci bychom zapnuli i naším mastinem (chlap je takový hubenější Jafar :D )Plánuju to na hoďku, žádné velké courání, leze sluníčko a 20 min z toho prosedíme v buse, tak ať se zas nezpotí, to by asi bylo horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
11.11.13 09:14

@Hexe no jel sice jako prase, ale hlavne prejel vymol a moje trikolka uz letela :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.11.13 09:23
@Hexe píše:
@KlarkaK Ty bláho, to musel jet ale jako prase řidič…

nemusel. :nevim: mě se kluk vyklopil, nijak šíleně bus nejel. zabržděný kolečka, okolo osy těch zabržděných zadních keleček se kočár překlopil směrem k rukojeti. zkusi si to - zabrzdit zadni, zvenout za rukojeť přední, neni třeba extra síly, stačí větší houpnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
11.11.13 09:24

Taky jsem tak jezdila. Je to super, mala byla v vzdycky v klidu a vetsinou usla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-D
687
11.11.13 09:29

Ahoj, já pravidelně jezdívala s mimčem v šátku 1,7 hodinovou cestu autobusem.. :roll: Dítko jsem vázala vždy na břiše a tak pokud to šlo, sedla jsem si proti směru jízdy a jinak jsem si sedla k oknu a vytočila se tak, abych při prudkém zabrzdění mimčo nepřimáčkla na sedačku přede mnou, ale abych na ni narazila bokem.. A v zimě jsem nošení řešila tak, že jsem svoji zimní bundu zapla páskem přes zadeček miminka, takže boky mělo zakryté pod bundou a přes zádíčka jsem přetáhla zbytek mé dostatečně dlouhé šály.. Malá nebyla ani jednou nemocná a když jsme vstoupily do tepla, tak jsem hned bundu rozepla a nemusela se dlouho pařit v horku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
11.11.13 11:21

Tak jsme zvládli parádně. Podzimní bunda stačila, i tak byl zpocený trochu. A ještěže jsem jela takhle, bus byl plný a lidi by si museli kvůli kočáru přesednout z těch sklopných sedaček, asi by měli radost. Obešla jsem si, co jsem potřebovala (i knihovnu, hurááá:) ) a malého ten ruch kole bavil, takže paráda. Dokonce mě zastavila starší paní, že to je super že nosítko koupí dceři :) Akorát já si musím pořídit rolák, ať mi netáhne na krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
11.11.13 11:27
@Hexe píše:
Tak jsme zvládli parádně. Podzimní bunda stačila, i tak byl zpocený trochu. A ještěže jsem jela takhle, bus byl plný a lidi by si museli kvůli kočáru přesednout z těch sklopných sedaček, asi by měli radost. Obešla jsem si, co jsem potřebovala (i knihovnu, hurááá:) ) a malého ten ruch kole bavil, takže paráda. Dokonce mě zastavila starší paní, že to je super že nosítko koupí dceři :) Akorát já si musím pořídit rolák, ať mi netáhne na krk.

stačí nákrčník, ať nemusíš nosít pořát to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
11.11.13 12:03

Ten vlastně mám někde ve skříni po běhání. Dobrý nápad, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...