Nosítko Suppori

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
766
31.10.13 09:51

Nosítko Suppori

Holky, viděla jsem na výstavě v Praze toto nosítko: http://www.malvik.cz/…uddy-nositko, mé malé je teď pět a půl měsíce a jsme ve fázi, kdy se chce hodně nosit a já už jsem z toho docela unavená, bolí mě záda, ruce, navíc člověk toho pak moc neudělá, přemýšlím o koupi, máte někdo osobní zkušenost? Chci ho používat hlavně na doma, ven jezdí v kočárku a je v něm spokojená. Děkuji za jakoukoliv informaci, příadně koupím, pokud někdo má a nevyužije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
31.10.13 10:24

Píšu že je pro deti co sami sedí, což predpokladam, ze v peti mesicich nesedi. Taky mi prijde, ze je to malo latky na to, aby to bylo pohodlne na dlouhobe noseni, budou te z toho bolet zada.

radsi bych investovala do kvalitniho ergonomickeho nositka - ergo, manduca, kibi, beco. Snadno se nanda, rozlozi to vahu, takze z toho tolik neboli zada (chce to si ale na to trochu zvyknout - rozhodne ale lepsi, nez mit dite na rukach).

muzes nosit vepredu, vzadu, nebo na boku.

tohle bych si mozna ted poridila pro syna, do kabelky, kdyz nechci tahat manducu s sebou - pokud to zabere malo mista, a potrebuju ho obcas poponest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
31.10.13 10:26

I tam pisou, ze by se melo dite jednou rukou jistit…nicmene dekuju za tip, neco takoveho zrovna shanim, tak do toho mozna pujdu. Syna mam ale rocniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13711
31.10.13 11:15

@Zazenitem jak píše @suik, na delší nošení bych pořídila spíš nějaké ergonomické nosítko. To pak dítě skoro necítíš a využiuješ ho dlouho.
Tohle je jen na takové poponášení, za chvíli tě z toho budou bolet záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
31.10.13 11:54

Holky a můžete mi dát nějaký odkaz, jaké nosítko byste mi doporučily? Já koukám a všude vidím do 8 či 9 kg, což mi přijde málo a budu to mít spíš na poponášení, když už nechce ležet tak chodíme třeba koukat z okna nebo do zrcadla, nebo někdy ji mám na ruce, když něco chystám v kuchyni, ven to moc používat nebudu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
31.10.13 13:25

@Zazenitem no jak jsem psala, manduca, beco, ergo, kibi…ja mam manducu, ale kazdemu sedi neco jineho. staci zadat do googlu.

Na domaci prace idealni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
31.10.13 14:26

Tak jsem to projela a kibi mě doslova uchvátilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13711
31.10.13 17:42

Taky mám Kibi, nosím v něm tříleté dítě. Podívej se třeba na nosenideti.cz, tam je o ergonomickém nošení spoustu článků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí