Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
holky tak lamy jsou sice krásný ale už moc drahý,to už si dovolit nemužem,o te kamerunske jsem slyšela že pravě ty jsou dost uřvane a vybírave,ta holandska prej sní všecko,oveček mama asi 25 na políčku,ale my pravě chceme něco do zahrádky maleho… ![]()
tak samozřejmě, že na spásání a tichost jsou lepší ovečky, takže bud udělat kompromis nebo pořídit ovečky, myslím, že s kozou zažijete víc legrace, ale na spásání jsou lepší ovce. záleží, co chcete víc, jestli společníky pro děti nebo mít pečlivě posekanou zahradu. stejně budete muset občas posekat nedopasky, žádný zvíře nespase úplně všechno a jsou místa, která mu prostě nechutnají.
Jé já bych taky chtěla
ovečky, kozičky, lamy, i poníka
tichá závist. Jinak koza se dá krásně ochočit, s ovečkama je to horší ale nevim s quessantkama osobní zkušenost nemám. ![]()
Domek a zahrádku? Kozenky Vám v kytičkách a zelenině udělají pořádek. Leda, že byste měla představu o louce místo zahrady.
@Basty2 píše:
Domek a zahrádku? Kozenky Vám v kytičkách a zelenině udělají pořádek. Leda, že byste měla představu o louce místo zahrady.
no však mi tam máme z větší časti travičku a tam kde je zelenina je to odděleno plotem.
Dobry den, chtela bych se zeptat zda je mozne male trpaslici kuzle vychovavat doma, mame malinkaty RD, a k tomu malou zahradku, muzu ho mit v precini jak psa??Dekuju za kazdou odpoved
@veveka píše:
Dobry den, chtela bych se zeptat zda je mozne male trpaslici kuzle vychovavat doma, mame malinkaty RD, a k tomu malou zahradku, muzu ho mit v precini jak psa??Dekuju za kazdou odpoved
no to nevím, budeš tam mít hroznej smrad to za prve, zadruhe kozu nenaučíš dělat, bobky a močit jenom venku, budeš to mít naprosto všude, a při krmení ti to taky dělá strašnej nepořadek, to by chtělo boudičku a ohradku na te zahradce…