Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holandske mini kozičky,mate někdo zkušenosti s přítelem onich uvažujem ma spásání zahrádky?Jake jsou k dětem,jestli jsou hodně hlasite atd… ![]()
Mely jsme dve,byla ale neskutecne divoke,porad vyskakoval z ohrad,a byly celkove hodne hyperaktivni
za me ne,nejlepsi je koza domaci,klasika je klasika,holandanky at si nechaj holandani ![]()
Už sem se lekla že jde o nějakou erotickou diskuzy ![]()
U nás je maj v zoo v tom výběhu kam mužou i děti a vypadaj přítulně ![]()
A co raději Quessantské ovečky ?Nejsou tak akční jak kozy,nemečí jak kozy..A jsou asi stejně veliké a dají se ochočit.Jsou ve všech barvách.
marra píše:
Mely jsme dve,byla ale neskutecne divoke,porad vyskakoval z ohrad,a byly celkove hodne hyperaktivniza me ne,nejlepsi je koza domaci,klasika je klasika,holandanky at si nechaj holandani
Ty už jsme doma měli,ty už jsou tet u přítelovích rodiču na poli mezi ovečkami,velcí chovatele.Hodný a ochočený byly,ale právě to vyskočilo až na střechu,a honit kozu na střeše no žádná sranda
,otěhlech jsem slyšela že jim stačí plot 140 cm…jo a co kozlík,taky tak smrdí jak kozel u klasických?
Kamča.dalmatinka píše:
Už sem se lekla že jde o nějakou erotickou diskuzyU nás je maj v zoo v tom výběhu kam mužou i děti a vypadaj přítulně
jéé, ty já strašně moc chci! Ale manžel mi je nechce dovolit
Pořád nechápe, že by nemusel sekat zahradu ![]()
To je můj sen.Mít dům se zahradou a místo sekačky na trávu malý kozičky a ovečky. ![]()
marra píše:Kamča.dalmatinka píše:
Už sem se lekla že jde o nějakou erotickou diskuzyU nás je maj v zoo v tom výběhu kam mužou i děti a vypadaj přítulně
abych se priznala tak ja taky,ale to bude tim,ze jsem nadrzena jak stado koz
zdaaaaar
já jsem taky čekala, nějaký nahý holanďanky ![]()
já bych teda raději doporučila kamerunské kozičky, jsou malé, různě zbarvené. my je měli na domě dětí a mládeže, k dětem super. jsou i v zoo, kde k nim děti můžou. a určitě lepší než holandské, nejsou tak akční.
taky bych doporučila kamerunské, příbuzní je měli a jsou opravdu milý a přítulný k dětem ty holandské zakrslé se mě osobně také líbí víc, ale jak už tu bylo zmiňováno jsou hodně akční, mají je u nás ve městě ve výběhu u hradu a jsou hodně hyperaktivní a myslím, že k dětem by se moc nehodili, jak říkám spíš ty kamerunské ![]()
lucineeccka píše:
To je můj sen.Mít dům se zahradou a místo sekačky na trávu malý kozičky a ovečky.
známý ty kamerunský kozy mají a zrovna moc jako sekačka nefungují
místo toho aby jedli trávu ve výběhu tak vystrčí raději hlavu z plotu ![]()
Kozy byly odjakživa vybíravé a chytré
Na spásání jsou určitě lepší ovečky
(a nebo pak lama, ta „vyrábí“ golfový trávníček a navíc chodí konat potřebu jen na jedno místo - jo a jako bonus se na nich dá jezdit (asi do 40 kg)
- ty zas chci já
)
strelish píše:
Kozy byly odjakživa vybíravé a chytréNa spásání jsou určitě lepší ovečky
(a nebo pak lama, ta „vyrábí“ golfový trávníček a navíc chodí konat potřebu jen na jedno místo - jo a jako bonus se na nich dá jezdit (asi do 40 kg)
- ty zas chci já
)
ja chci taky,detem misto poníka ![]()