Holandské mini kozičky - chov

1004
27.2.12 22:17

Holandské mini kozičky?

Holandske mini kozičky,mate někdo zkušenosti s přítelem onich uvažujem ma spásání zahrádky?Jake jsou k dětem,jestli jsou hodně hlasite atd… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
27.2.12 22:20

Mely jsme dve,byla ale neskutecne divoke,porad vyskakoval z ohrad,a byly celkove hodne hyperaktivni :mrgreen: za me ne,nejlepsi je koza domaci,klasika je klasika,holandanky at si nechaj holandani :lol:

• Citovat
  • Upravit
48576
27.2.12 22:20

Už sem se lekla že jde o nějakou erotickou diskuzy :lol:

U nás je maj v zoo v tom výběhu kam mužou i děti a vypadaj přítulně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
27.2.12 22:24

A co raději Quessantské ovečky ?Nejsou tak akční jak kozy,nemečí jak kozy..A jsou asi stejně veliké a dají se ochočit.Jsou ve všech barvách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
27.2.12 22:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
27.2.12 22:26
marra píše:
Mely jsme dve,byla ale neskutecne divoke,porad vyskakoval z ohrad,a byly celkove hodne hyperaktivni :mrgreen: za me ne,nejlepsi je koza domaci,klasika je klasika,holandanky at si nechaj holandani :lol:

Ty už jsme doma měli,ty už jsou tet u přítelovích rodiču na poli mezi ovečkami,velcí chovatele.Hodný a ochočený byly,ale právě to vyskočilo až na střechu,a honit kozu na střeše no žádná sranda :P ,otěhlech jsem slyšela že jim stačí plot 140 cm…jo a co kozlík,taky tak smrdí jak kozel u klasických?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
27.2.12 22:28
Kamča.dalmatinka píše:
Už sem se lekla že jde o nějakou erotickou diskuzy :lol:U nás je maj v zoo v tom výběhu kam mužou i děti a vypadaj přítulně :lol:
:mrgreen:abych se priznala tak ja taky,ale to bude tim,ze jsem nadrzena jak stado koz :lol: zdaaaaar :hug:
  • Citovat
  • Upravit
17630
27.2.12 22:34

jéé, ty já strašně moc chci! Ale manžel mi je nechce dovolit :( Pořád nechápe, že by nemusel sekat zahradu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
27.2.12 22:42

To je můj sen.Mít dům se zahradou a místo sekačky na trávu malý kozičky a ovečky. :lol:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
27.2.12 22:43
marra píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Už sem se lekla že jde o nějakou erotickou diskuzy :lol:U nás je maj v zoo v tom výběhu kam mužou i děti a vypadaj přítulně :lol:
:mrgreen:abych se priznala tak ja taky,ale to bude tim,ze jsem nadrzena jak stado koz :lol: zdaaaaar :hug:

já jsem taky čekala, nějaký nahý holanďanky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2435
27.2.12 23:06

já bych teda raději doporučila kamerunské kozičky, jsou malé, různě zbarvené. my je měli na domě dětí a mládeže, k dětem super. jsou i v zoo, kde k nim děti můžou. a určitě lepší než holandské, nejsou tak akční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
28.2.12 05:51

taky bych doporučila kamerunské, příbuzní je měli a jsou opravdu milý a přítulný k dětem ty holandské zakrslé se mě osobně také líbí víc, ale jak už tu bylo zmiňováno jsou hodně akční, mají je u nás ve městě ve výběhu u hradu a jsou hodně hyperaktivní a myslím, že k dětem by se moc nehodili, jak říkám spíš ty kamerunské :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
28.2.12 05:53
lucineeccka píše:
To je můj sen.Mít dům se zahradou a místo sekačky na trávu malý kozičky a ovečky. :lol:

známý ty kamerunský kozy mají a zrovna moc jako sekačka nefungují :mrgreen: místo toho aby jedli trávu ve výběhu tak vystrčí raději hlavu z plotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
28.2.12 07:57

Kozy byly odjakživa vybíravé a chytré :lol: Na spásání jsou určitě lepší ovečky :pankac: (a nebo pak lama, ta „vyrábí“ golfový trávníček a navíc chodí konat potřebu jen na jedno místo - jo a jako bonus se na nich dá jezdit (asi do 40 kg) :mrgreen: - ty zas chci já :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
28.2.12 09:08
strelish píše:
Kozy byly odjakživa vybíravé a chytré :lol: Na spásání jsou určitě lepší ovečky :pankac: (a nebo pak lama, ta „vyrábí“ golfový trávníček a navíc chodí konat potřebu jen na jedno místo - jo a jako bonus se na nich dá jezdit (asi do 40 kg) :mrgreen: - ty zas chci já :mrgreen: )

8oja chci taky,detem misto poníka :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný