Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ragdoll
mazlivá, klidná… když nepotřebuješ výstavní, tak bude stát tak kolem 6 tis.
Copak o rasu ani nejde. Každá si tak nějak zvykne, my máme tzv. venkovské pouliční směsku. A v pohodě.
Ale spíš co přítel. Pokud nemá rád zvířata tak je to průšvih, budete se moc dostat do hádek a tak…
Sheelle píše:
Ester mě předběhla
To bude tím, že mám kratší příspěvek ![]()
KvetinkaL píše:
Copak o rasu ani nejde. Každá si tak nějak zvykne, my máme tzv. venkovské pouliční směsku. A v pohodě.
Ale spíš co přítel. Pokud nemá rád zvířata tak je to průšvih, budete se moc dostat do hádek a tak…
No, psa taky nechtěl a teď ho má rád..já si spíš myslím, že jí nechce jenom proto co by nato řekli ostatní
že on takový odpůrce zvířat a už má doma 2 ![]()
Díky holky jdu na ní kouknout..výstavní kus vážně nepotřebuju. Jen nějakou na mazlení ![]()
Ehm, ať na ostatní kašle. ![]()
Nějak jsem nepochopila že už doma bafana máte ![]()
Mnohdy se jet podívat na číču a buď si sednete nebo ne ![]()
Já vždy chtěla psa, jenže to nějak nevyšlo tak máme 2 číči a spokojenost
Každá tedy úplně jiná…
Porid si jaka se ti libi. Já mam dvě smesky, Kazda je úplné jina povahou a chováním.
Jo, máme pejska..čivavu a je hodný. Vycvičili jsme si ho a jsme spokojení, ale přemlouvala jsem 2 roky, než jsme se shodli na pejskovi a o kočce už mluvím taky skoro rok, tak uvidíme ![]()
No já si jednou prostě dupla, jeli jsme se jen podívat ![]()
A už byla naše a miluji ji a ona mě
Můj hlídací pejsek… Musí všude po domě se mnou ![]()
Obyčejnou.
My jsme naše kočky našli obě na ulici a jsou nám vděčný.. Mají nás strašně rádi. Já bych za kočku peníze nedávala, fakt ne. Radši nějaký pomůžu. ![]()
Neberte to zle, chápu, když si kočku někdo koupí, proč ne, ale naše kočky jsou zlatý a nevyměnila bych je. ![]()
Tarfinka píše:
Holky prosím poraďteŽiju s přítelem, který prostě nenávidí zvířata. Já si myslím, že je tak vychovaný, protože jeho mamka nemůže našeho psa ani cítit, když jdeme k ní, tak jedině bez něj a jeho brácha to samé. On ale tvrdí, že to tím není
Já jsem pravý opak. Jsem milovnicí zvířat, od mala jsem žila na baráku a měli jsme plno koček, psů,…Když vidím kočku hned si jí chci hladit jsem z nich prostě unešená
Konečně bydlíme v bytě jaký jsme si vždycky přáli, velký s balkónem, ale mě tu ta kočička prostě chybí
Jak ho přesvědčit? A jakou kočku vůbec? Která je vhodná do bytu. Je vůbec nějaká rasa která je vyložené klidnější
Díky za rady.
Já jsem měla peršanku, sou to takové gaučové čičinky, rády se mazlí a sou tulící a hravé. ![]()
Pro představu:
http://www.inzerce-kocek.cz/…b1_17859.jpg
Příspěvek upraven 26.02.12 v 20:29
MaselQa píše:
Obyčejnou.My jsme naše kočky našli obě na ulici a jsou nám vděčný.. Mají nás strašně rádi. Já bych za kočku peníze nedávala, fakt ne. Radši nějaký pomůžu.
Neberte to zle, chápu, když si kočku někdo koupí, proč ne, ale naše kočky jsou zlatý a nevyměnila bych je.
No, naše sousedka co tu bydlí má taky 2 a říkala mi, že na jaře tady kolem baráku kotata pobíhají, tak uvidíme..ten můj jak to slyšel tak ho braly mdloby
![]()
Holky prosím poraďte
Žiju s přítelem, který prostě nenávidí zvířata. Já si myslím, že je tak vychovaný, protože jeho mamka nemůže našeho psa ani cítit, když jdeme k ní, tak jedině bez něj a jeho brácha to samé. On ale tvrdí, že to tím není

Já jsem pravý opak. Jsem milovnicí zvířat, od mala jsem žila na baráku a měli jsme plno koček, psů,…Když vidím kočku hned si jí chci hladit jsem z nich prostě unešená
Konečně bydlíme v bytě jaký jsme si vždycky přáli, velký s balkónem, ale mě tu ta kočička prostě chybí
Jak ho přesvědčit? A jakou kočku vůbec? Která je vhodná do bytu. Je vůbec nějaká rasa která je vyložené klidnější
Díky za rady.