Kočku. Jakou?

Tarfinka
26.2.12 20:09

Kočku. Jakou?

Holky prosím poraďte :think:

Žiju s přítelem, který prostě nenávidí zvířata. Já si myslím, že je tak vychovaný, protože jeho mamka nemůže našeho psa ani cítit, když jdeme k ní, tak jedině bez něj a jeho brácha to samé. On ale tvrdí, že to tím není :nevim:
Já jsem pravý opak. Jsem milovnicí zvířat, od mala jsem žila na baráku a měli jsme plno koček, psů,…Když vidím kočku hned si jí chci hladit jsem z nich prostě unešená :mrgreen:
Konečně bydlíme v bytě jaký jsme si vždycky přáli, velký s balkónem, ale mě tu ta kočička prostě chybí :roll:
Jak ho přesvědčit? A jakou kočku vůbec? Která je vhodná do bytu. Je vůbec nějaká rasa která je vyložené klidnější :think:
Díky za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
26.2.12 20:13

Já miluji ragdolly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
26.2.12 20:14

Ragdoll :) mazlivá, klidná… když nepotřebuješ výstavní, tak bude stát tak kolem 6 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043

Copak o rasu ani nejde. Každá si tak nějak zvykne, my máme tzv. venkovské pouliční směsku. A v pohodě.
Ale spíš co přítel. Pokud nemá rád zvířata tak je to průšvih, budete se moc dostat do hádek a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176

Ester mě předběhla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
26.2.12 20:15
Sheelle píše:
Ester mě předběhla :D

To bude tím, že mám kratší příspěvek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
26.2.12 20:19
KvetinkaL píše:
Copak o rasu ani nejde. Každá si tak nějak zvykne, my máme tzv. venkovské pouliční směsku. A v pohodě.
Ale spíš co přítel. Pokud nemá rád zvířata tak je to průšvih, budete se moc dostat do hádek a tak…

No, psa taky nechtěl a teď ho má rád..já si spíš myslím, že jí nechce jenom proto co by nato řekli ostatní :think: že on takový odpůrce zvířat a už má doma 2 :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
26.2.12 20:20

Díky holky jdu na ní kouknout..výstavní kus vážně nepotřebuju. Jen nějakou na mazlení :-)

• Citovat
  • Upravit
6043
26.2.12 20:22

Ehm, ať na ostatní kašle. :)
Nějak jsem nepochopila že už doma bafana máte :)
Mnohdy se jet podívat na číču a buď si sednete nebo ne :)
Já vždy chtěla psa, jenže to nějak nevyšlo tak máme 2 číči a spokojenost :) Každá tedy úplně jiná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
26.2.12 20:24

Porid si jaka se ti libi. Já mam dvě smesky, Kazda je úplné jina povahou a chováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
26.2.12 20:24

Jo, máme pejska..čivavu a je hodný. Vycvičili jsme si ho a jsme spokojení, ale přemlouvala jsem 2 roky, než jsme se shodli na pejskovi a o kočce už mluvím taky skoro rok, tak uvidíme :think:

• Citovat
  • Upravit
6043
26.2.12 20:25

No já si jednou prostě dupla, jeli jsme se jen podívat :D
A už byla naše a miluji ji a ona mě :) Můj hlídací pejsek… Musí všude po domě se mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
26.2.12 20:26

Obyčejnou. :) My jsme naše kočky našli obě na ulici a jsou nám vděčný.. Mají nás strašně rádi. Já bych za kočku peníze nedávala, fakt ne. Radši nějaký pomůžu. :)
Neberte to zle, chápu, když si kočku někdo koupí, proč ne, ale naše kočky jsou zlatý a nevyměnila bych je. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 20:28
Tarfinka píše:
Holky prosím poraďte :think:Žiju s přítelem, který prostě nenávidí zvířata. Já si myslím, že je tak vychovaný, protože jeho mamka nemůže našeho psa ani cítit, když jdeme k ní, tak jedině bez něj a jeho brácha to samé. On ale tvrdí, že to tím není :nevim:
Já jsem pravý opak. Jsem milovnicí zvířat, od mala jsem žila na baráku a měli jsme plno koček, psů,…Když vidím kočku hned si jí chci hladit jsem z nich prostě unešená :mrgreen:
Konečně bydlíme v bytě jaký jsme si vždycky přáli, velký s balkónem, ale mě tu ta kočička prostě chybí :roll:
Jak ho přesvědčit? A jakou kočku vůbec? Která je vhodná do bytu. Je vůbec nějaká rasa která je vyložené klidnější :think:
Díky za rady.

Já jsem měla peršanku, sou to takové gaučové čičinky, rády se mazlí a sou tulící a hravé. :)

Pro představu:

http://www.inzerce-kocek.cz/…b1_17859.jpg

Příspěvek upraven 26.02.12 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
26.2.12 20:28
MaselQa píše:
Obyčejnou. :) My jsme naše kočky našli obě na ulici a jsou nám vděčný.. Mají nás strašně rádi. Já bych za kočku peníze nedávala, fakt ne. Radši nějaký pomůžu. :)
Neberte to zle, chápu, když si kočku někdo koupí, proč ne, ale naše kočky jsou zlatý a nevyměnila bych je. :)

No, naše sousedka co tu bydlí má taky 2 a říkala mi, že na jaře tady kolem baráku kotata pobíhají, tak uvidíme..ten můj jak to slyšel tak ho braly mdloby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný