Kočku. Jakou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tarfinka
26.2.12 21:46

Holky, díky všem za rady. Už na kočky koukám. Jak z útulku tak šlechtěné. Zítra s tím mojím proberu a uvidíme :think: Snad to projde, mě už se totiž o tom i zdá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12272
26.2.12 22:01
Serenity píše:
Ahoj, tak za sebe doporučuju Norskou lesní kočku. Máme 7 letého kocoura a je to zlatíčko. Mazlivý, inteligentní a neskutečně tolerantní k malým dětem (dcerka si s ním může dělat co chce a on drží jak napitý tele. :D ). A i když je docela chlupatý, tak velmi málo líná a o srst není potřeba se nějak výrazně starat (vyčesávám 1 x za měsíc). A pro Luciperku-ddub sem dávám foto at se může pokochat (Bonnie, Daphne a Sašenka :) )

Jé to jsou telátka :mrgreen: Já měla Sašenu kočku. Dávám foto z dneška, takový kontrast k tvým pejskům. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.2.12 22:02

jé mě se tam ta fotka nedala, tak zkusím znova :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
27.2.12 12:32

my máme britskou lila a je to trochu cvok :) Je to náš miláček :) A snáší se dobře i se psem, co mají naši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
27.2.12 18:13
kolozubka píše:
jé mě se tam ta fotka nedala, tak zkusím znova :nevim:

to je moc krasna fotka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
27.2.12 22:26

Z vlastní zkušenosti Ragdolla, neznám hodnější a mazlivější kočky, s dětma to člověk ocení. Ten náš nevytáhne drápy, malá ho prohání po zemi denně :)
Je jak napůl pes a napůl kočka :palec:
Jinak mám kolem sebe po příbuzných ještě tři a všichni jsou takový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
27.2.12 22:28

Jinak s čivavkama je taky kamoš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
9.4.12 00:02

Taky doporučuji Ragdolla :-), mají úžasnou povahu a k tomu jsou nádherní :-). Jinak, to že je chováním někde mezi psem a kočkou stopro sedí, na našeho určitě. Osobně bych už jiné plemeno nechtěla a všude doporučuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný