Kočku. Jakou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tarfinka
26.2.12 20:29
LUCIPERKA-ddub píše:
Tarfinka píše:
Holky prosím poraďte :think:Žiju s přítelem, který prostě nenávidí zvířata. Já si myslím, že je tak vychovaný, protože jeho mamka nemůže našeho psa ani cítit, když jdeme k ní, tak jedině bez něj a jeho brácha to samé. On ale tvrdí, že to tím není :nevim:
Já jsem pravý opak. Jsem milovnicí zvířat, od mala jsem žila na baráku a měli jsme plno koček, psů,…Když vidím kočku hned si jí chci hladit jsem z nich prostě unešená :mrgreen:
Konečně bydlíme v bytě jaký jsme si vždycky přáli, velký s balkónem, ale mě tu ta kočička prostě chybí :roll:
Jak ho přesvědčit? A jakou kočku vůbec? Která je vhodná do bytu. Je vůbec nějaká rasa která je vyložené klidnější :think:
Díky za rady.

Já jsem měla peršanku, sou to takové gaučové čičinky, rádi se mazlí a sou tulící a hravé. :)

Pro představu:

http://www.inzerce-kocek.cz/…b1_17859.jpg

Jů tak je krásná :hug: mě se líbí snad všechny :andel:

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
26.2.12 20:31
KvetinkaL píše:
No já si jednou prostě dupla, jeli jsme se jen podívat :D
A už byla naše a miluji ji a ona mě :) Můj hlídací pejsek… Musí všude po domě se mnou :)

No já jak jsem byla malá, tak jsem měla kočku co mě chodila odprovázet i do školy a každý den na mě čekala. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
241
26.2.12 20:33

psa možna přítel překousl, ale s kočkou bych to teda neriskovala, aby jsi tady za pár měsíců nehledala domov pro kočičku (a navíc kočka k psovi…a zvlášť takovému no nevím nevím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
26.2.12 20:33

Já vždycky chtěla radgola nebo whiskas a mam takovýhle zmetky, ale nedala bych je za nic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
26.2.12 20:34
Tarfinka píše:
MaselQa píše:
Obyčejnou. :) My jsme naše kočky našli obě na ulici a jsou nám vděčný.. Mají nás strašně rádi. Já bych za kočku peníze nedávala, fakt ne. Radši nějaký pomůžu. :)
Neberte to zle, chápu, když si kočku někdo koupí, proč ne, ale naše kočky jsou zlatý a nevyměnila bych je. :)
No, naše sousedka co tu bydlí má taky 2 a říkala mi, že na jaře tady kolem baráku kotata pobíhají, tak uvidíme..ten můj jak to slyšel tak ho braly mdloby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tu jednu naší přejelo auto a do toho čekala koťata.. :roll: :( Byla na operaci, koťata museli pryč a teď mě miluje úplně :) Je prostě zlatá, vydržela to všechno a mě tím jakoby děkuje, nebo tak :D Prostě je úžasná.
Podle mě jsou lepší venkovní, který zachráníš a dáš jim lepší šanci na život, než nějaká za 5000kč.. Ale to je jen můj názor, že. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
26.2.12 20:35
Tarfinka píše:
Jo, máme pejska..čivavu a je hodný. Vycvičili jsme si ho a jsme spokojení, ale přemlouvala jsem 2 roky, než jsme se shodli na pejskovi a o kočce už mluvím taky skoro rok, tak uvidíme :think:

Miluju čivavy! :srdce: :lol:

• Citovat
  • Upravit
48576
26.2.12 20:36

Já sem strašnou milovnicí koček a zvířat všech a už bych si do domu kočku nikdy nepořídila a myslim že čivavka bude chudák :lol:

Když už vzala bych si kotě s utulku.Pomužeš a nemyslim si že by náká s pp měla mít lepší povahu než s ulice.Vždy sem měla ty uliční mrchy a pokaždé bez nemoci.

K nám už muže jen ta kočka -tim myslim ledvinovej pás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
26.2.12 20:37
MaselQa píše:
Tarfinka píše:
MaselQa píše:
Obyčejnou. :) My jsme naše kočky našli obě na ulici a jsou nám vděčný.. Mají nás strašně rádi. Já bych za kočku peníze nedávala, fakt ne. Radši nějaký pomůžu. :)
Neberte to zle, chápu, když si kočku někdo koupí, proč ne, ale naše kočky jsou zlatý a nevyměnila bych je. :)
No, naše sousedka co tu bydlí má taky 2 a říkala mi, že na jaře tady kolem baráku kotata pobíhají, tak uvidíme..ten můj jak to slyšel tak ho braly mdloby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tu jednu naší přejelo auto a do toho čekala koťata.. :roll: :( Byla na operaci, koťata museli pryč a teď mě miluje úplně :) Je prostě zlatá, vydržela to všechno a mě tím jakoby děkuje, nebo tak :D Prostě je úžasná.
Podle mě jsou lepší venkovní, který zachráníš a dáš jim lepší šanci na život, než nějaká za 5000kč.. Ale to je jen můj názor, že. :)
No, já jednou jela autem a na cestě byla přejetá kočička, ještě žila..než jsem stihla zaparkovat a doběhnout kní někdo jí přejel znova :zed: Já bych takhle zachránila i cizí..nemůžu vidět, když nějaké zvíře trpí :pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
lucineeccka
26.2.12 20:38

Máme pouliční směsku, našli jsme ho na statku známých.Je to fakt úžasný kocour.Miluju ho.Je to prostě pan někdo.Má krásnou srst krásné oči.Je přesně o 10 let starší než moje dítě.Je fakt dokonalej.Nedovedu si představit život bez kočky. :lol: Až se odstěhuju z domova,tak si vezmu nějakou černou z útulku.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …

• Citovat
  • Upravit
261
Tarfinka píše:
MaselQa píše:
Tarfinka píše:
MaselQa píše:
Podle mě jsou lepší venkovní, který zachráníš a dáš jim lepší šanci na život, než nějaká za 5000kč.. Ale to je jen můj názor, že. :)
No, já jednou jela autem a na cestě byla přejetá kočička, ještě žila..než jsem stihla zaparkovat a doběhnout kní někdo jí přejel znova :zed: Já bych takhle zachránila i cizí..nemůžu vidět, když nějaké zvíře trpí :pocitac:

Alespoň si měla snahu jí zachránit! :) Jenže to hovado (pardon) jí tam nechalo ležet, krvácet, měla zlomenou pánev… Hnus tohle. :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.2.12 20:39

My si budeme brzy porizovat mainskou mivali:) maji super povahu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
26.2.12 20:39

Jinak náš pes se s kočkou normálně snese..mám odzkoušeno od kamarádek. Nic proti nim nemá..tak proč by nesnesl koťě? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
261
26.2.12 20:40
Tarfinka píše:
Jinak náš pes se s kočkou normálně snese..mám odzkoušeno od kamarádek. Nic proti nim nemá..tak proč by nesnesl koťě? :nevim:

To nevím teda. Chtělo by to nejdřív zkusit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
26.2.12 20:41
Kamča.dalmatinka píše:
Já sem strašnou milovnicí koček a zvířat všech a už bych si do domu kočku nikdy nepořídila a myslim že čivavka bude chudák :lol:

Když už vzala bych si kotě s utulku.Pomužeš a nemyslim si že by náká s pp měla mít lepší povahu než s ulice.Vždy sem měla ty uliční mrchy a pokaždé bez nemoci.

K nám už muže jen ta kočka -tim myslim ledvinovej pás :lol:

Dovolím si nesouhlasit! :lol: My máme kocoura i čivavu a jsou to kamarádi.Maj se moc rádi.Akorát když jsem přitáhla čivavu,tak se semnou kocour 2 měsíce nebavil a když jsem za půl roku přivezla mimino,tak se nebavil asi 14 dní. :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný