Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
KvetinkaL píše:
No já si jednou prostě dupla, jeli jsme se jen podívat
A už byla naše a miluji ji a ona měMůj hlídací pejsek… Musí všude po domě se mnou
No já jak jsem byla malá, tak jsem měla kočku co mě chodila odprovázet i do školy a každý den na mě čekala. ![]()
psa možna přítel překousl, ale s kočkou bych to teda neriskovala, aby jsi tady za pár měsíců nehledala domov pro kočičku (a navíc kočka k psovi…a zvlášť takovému no nevím nevím)
Já vždycky chtěla radgola nebo whiskas a mam takovýhle zmetky, ale nedala bych je za nic. ![]()
Tarfinka píše:MaselQa píše:No, naše sousedka co tu bydlí má taky 2 a říkala mi, že na jaře tady kolem baráku kotata pobíhají, tak uvidíme..ten můj jak to slyšel tak ho braly mdloby
Obyčejnou.My jsme naše kočky našli obě na ulici a jsou nám vděčný.. Mají nás strašně rádi. Já bych za kočku peníze nedávala, fakt ne. Radši nějaký pomůžu.
Neberte to zle, chápu, když si kočku někdo koupí, proč ne, ale naše kočky jsou zlatý a nevyměnila bych je.![]()
![]()
Tu jednu naší přejelo auto a do toho čekala koťata..
Byla na operaci, koťata museli pryč a teď mě miluje úplně
Je prostě zlatá, vydržela to všechno a mě tím jakoby děkuje, nebo tak
Prostě je úžasná.
Podle mě jsou lepší venkovní, který zachráníš a dáš jim lepší šanci na život, než nějaká za 5000kč.. Ale to je jen můj názor, že. ![]()
Tarfinka píše:
Jo, máme pejska..čivavu a je hodný. Vycvičili jsme si ho a jsme spokojení, ale přemlouvala jsem 2 roky, než jsme se shodli na pejskovi a o kočce už mluvím taky skoro rok, tak uvidíme
Miluju čivavy!
![]()
Já sem strašnou milovnicí koček a zvířat všech a už bych si do domu kočku nikdy nepořídila a myslim že čivavka bude chudák ![]()
Když už vzala bych si kotě s utulku.Pomužeš a nemyslim si že by náká s pp měla mít lepší povahu než s ulice.Vždy sem měla ty uliční mrchy a pokaždé bez nemoci.
K nám už muže jen ta kočka -tim myslim ledvinovej pás ![]()
MaselQa píše:No, já jednou jela autem a na cestě byla přejetá kočička, ještě žila..než jsem stihla zaparkovat a doběhnout kní někdo jí přejel znovaTarfinka píše:Tu jednu naší přejelo auto a do toho čekala koťata..MaselQa píše:No, naše sousedka co tu bydlí má taky 2 a říkala mi, že na jaře tady kolem baráku kotata pobíhají, tak uvidíme..ten můj jak to slyšel tak ho braly mdloby
Obyčejnou.My jsme naše kočky našli obě na ulici a jsou nám vděčný.. Mají nás strašně rádi. Já bych za kočku peníze nedávala, fakt ne. Radši nějaký pomůžu.
Neberte to zle, chápu, když si kočku někdo koupí, proč ne, ale naše kočky jsou zlatý a nevyměnila bych je.![]()
![]()
![]()
Prostě je úžasná.
Podle mě jsou lepší venkovní, který zachráníš a dáš jim lepší šanci na život, než nějaká za 5000kč.. Ale to je jen můj názor, že.
Máme pouliční směsku, našli jsme ho na statku známých.Je to fakt úžasný kocour.Miluju ho.Je to prostě pan někdo.Má krásnou srst krásné oči.Je přesně o 10 let starší než moje dítě.Je fakt dokonalej.Nedovedu si představit život bez kočky.
Až se odstěhuju z domova,tak si vezmu nějakou černou z útulku.
Tarfinka píše:MaselQa píše:No, já jednou jela autem a na cestě byla přejetá kočička, ještě žila..než jsem stihla zaparkovat a doběhnout kní někdo jí přejel znovaTarfinka píše:Tu jednu naší přejelo auto a do toho čekala koťata..MaselQa píše:No, naše sousedka co tu bydlí má taky 2 a říkala mi, že na jaře tady kolem baráku kotata pobíhají, tak uvidíme..ten můj jak to slyšel tak ho braly mdloby
![]()
![]()
Prostě je úžasná.
Podle mě jsou lepší venkovní, který zachráníš a dáš jim lepší šanci na život, než nějaká za 5000kč.. Ale to je jen můj názor, že.Já bych takhle zachránila i cizí..nemůžu vidět, když nějaké zvíře trpí
Alespoň si měla snahu jí zachránit!
Jenže to hovado (pardon) jí tam nechalo ležet, krvácet, měla zlomenou pánev… Hnus tohle. ![]()
My si budeme brzy porizovat mainskou mivali:) maji super povahu!!!!
Jinak náš pes se s kočkou normálně snese..mám odzkoušeno od kamarádek. Nic proti nim nemá..tak proč by nesnesl koťě? ![]()
Tarfinka píše:
Jinak náš pes se s kočkou normálně snese..mám odzkoušeno od kamarádek. Nic proti nim nemá..tak proč by nesnesl koťě?
To nevím teda. Chtělo by to nejdřív zkusit. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Já sem strašnou milovnicí koček a zvířat všech a už bych si do domu kočku nikdy nepořídila a myslim že čivavka bude chudák![]()
Když už vzala bych si kotě s utulku.Pomužeš a nemyslim si že by náká s pp měla mít lepší povahu než s ulice.Vždy sem měla ty uliční mrchy a pokaždé bez nemoci.
K nám už muže jen ta kočka -tim myslim ledvinovej pás
Dovolím si nesouhlasit!
My máme kocoura i čivavu a jsou to kamarádi.Maj se moc rádi.Akorát když jsem přitáhla čivavu,tak se semnou kocour 2 měsíce nebavil a když jsem za půl roku přivezla mimino,tak se nebavil asi 14 dní.
![]()
Jů tak je krásná
mě se líbí snad všechny