Kočku. Jakou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tarfinka
26.2.12 20:43
lucineeccka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Já sem strašnou milovnicí koček a zvířat všech a už bych si do domu kočku nikdy nepořídila a myslim že čivavka bude chudák :lol:

Když už vzala bych si kotě s utulku.Pomužeš a nemyslim si že by náká s pp měla mít lepší povahu než s ulice.Vždy sem měla ty uliční mrchy a pokaždé bez nemoci.

K nám už muže jen ta kočka -tim myslim ledvinovej pás :lol:
Dovolím si nesouhlasit! :lol: My máme kocoura i čivavu a jsou to kamarádi.Maj se moc rádi.Akorát když jsem přitáhla čivavu,tak se semnou kocour 2 měsíce nebavil a když jsem za půl roku přivezla mimino,tak se nebavil asi 14 dní. :cert: :lol:

Tak to ten náš vzal v pohodě i miminko… :lol:

• Citovat
  • Upravit
241
26.2.12 20:46
Janichka píše:
My si budeme brzy porizovat mainskou mivali:) maji super povahu!!!!

ano mainky jsou úžasné, ale potřebují prostor, jsou to obrovské kočky. do bytu bych je chudáčky teda neměla to srdce zavřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
26.2.12 20:49

my máme fantastickou černou kočenu, vzali jsem si ji jako roční kastrovanou z útulku. sotva jsme přišli, okamžitě za náma mazala a mazlila se. ten první rok totiž strávila na ulici. takže je vděčná za každé pohlazení a hlavně za teplý pelíšek. z domu nevykoukne dál než na vysluněný balkón a dokonce miluje naše psy (každý 25kg, takže proti ná fakt telata)… prostě největší zlatíčko, určitě doporučuju takový postup :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.12 20:53

Já sice kočky ráda, ale mojim velkym snem je tento krásný ušlechtilý obr :-)
Jen jestli se mi to někdy splní…

http://upload.wikimedia.org/…fhound_3.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
26.2.12 20:57
PjckjsANEBjája píše:
my máme fantastickou černou kočenu, vzali jsem si ji jako roční kastrovanou z útulku. sotva jsme přišli, okamžitě za náma mazala a mazlila se. ten první rok totiž strávila na ulici. takže je vděčná za každé pohlazení a hlavně za teplý pelíšek. z domu nevykoukne dál než na vysluněný balkón a dokonce miluje naše psy (každý 25kg, takže proti ná fakt telata)… prostě největší zlatíčko, určitě doporučuju takový postup :)

Asi nebudu tlačit a prostě najdu nějaký útulek a půjdem se tam kouknout..no uvidíme, jak se bude tvářit :-) takové kočičky jsou nevděčnější.

• Citovat
  • Upravit
791
26.2.12 20:58
Angel-X píše:
Janichka píše:
ano mainky jsou úžasné, ale potřebují prostor, jsou to obrovské kočky. do bytu bych je chudáčky teda neměla to srdce zavřít.

My taky máme mainku,ale to je povaha naprosto náladová,mazlí se jen minimálně a je to prostě osobnost svojí velikostí i povahou a krade mi neustále gumičky do vlasů a dává si je do misky s vodou :) :nevim: … Jak může tak je venku,bydlíme v baráčku , tak může běhat celé dny venku.Do bytu opravdu ne,jen s výběhem . Jinak Ragdollky jsou fakt mazlivky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
26.2.12 21:05
LUCIPERKA-ddub píše:
Já sice kočky ráda, ale mojim velkym snem je tento krásný ušlechtilý obr :-)
Jen jestli se mi to někdy splní…http://upload.wikimedia.org/…fhound_3.jpg

Je ten je krásný,ke mně by se vyloženě hodil, jsem prcek. :mrgreen: Kočku nemáme a ani bych ji do bytu nechtěla, i když zvířata miluji, ale známí mají také Ragdoll jak už tady bylo několikrát napsáno a je super, klidná, mazel. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
26.2.12 21:17

Jestli chceš mazlivku mazlivou, úžasná je Birma. Ale hodně přilne k člověku a má ráda svůj klid, se psem by se nemusela snést a asi nebude mít ráda velké změny…
Super je taky Britská, je komunikativní a upovídaná, takové malí děcko.
Mainská mývalí je napůl pes, nejen velikostí, jako i povahou. Nechá se muchlat a lézt po sobě, bude ti sedět za krkem při mytí nádobí a aportovat míček nebo víčka od PETky.
Perskou už bych si nepořídila, musí se česat a celkově se starat.
Křížence taky radši moc ne, můžou z toho vylézt divné povahové kombinace, o blbém zdraví nemluvě.
Všechno, co píšu, tak z vlastní zkušenosti…
Z útulku super volba, ale někde dávají koťata jen po dvou :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
26.2.12 21:27

my sme mali barmske kocky, v povahe su trochu ako psy - pritulne, maju radi pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.2.12 21:31

Ahoj, tak za sebe doporučuju Norskou lesní kočku. Máme 7 letého kocoura a je to zlatíčko. Mazlivý, inteligentní a neskutečně tolerantní k malým dětem (dcerka si s ním může dělat co chce a on drží jak napitý tele. :D ). A i když je docela chlupatý, tak velmi málo líná a o srst není potřeba se nějak výrazně starat (vyčesávám 1 x za měsíc). A pro Luciperku-ddub sem dávám foto at se může pokochat (Bonnie, Daphne a Sašenka :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.2.12 21:37

my máme siamku a thaiskou, jsou to takoví kočkopsi, přiběhnou na zavolání, thaika umí aportovat… :-)
Pokud se ti zalíbí nějaké určité plemeno, kup si kotě s průkazem původu, jinak si vem z útulku, mají i koťátka, uděláš dobrý skutek :-) Hlavně si nekupujte nějakou rádoby čistokrevnou bez PP, tím se jenom podporujou nezodpovědní „chovatelé“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
26.2.12 21:41

my měli barmskou modrou :-) byl to takový drobek a myslím,že i povahou klidnější :-) měla jsem jí od dětství do dospělosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
26.2.12 21:42

Já chovu kočiček upřímně řečeno moc nerozumím..
Ale šíleně moc se mi líbí Britská modrá… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
26.2.12 21:45
Etcetera78 píše:
my máme siamku a thaiskou, jsou to takoví kočkopsi, přiběhnou na zavolání, thaika umí aportovat… :-)
Pokud se ti zalíbí nějaké určité plemeno, kup si kotě s průkazem původu, jinak si vem z útulku, mají i koťátka, uděláš dobrý skutek :-) Hlavně si nekupujte nějakou rádoby čistokrevnou bez PP, tím se jenom podporujou nezodpovědní „chovatelé“…

tak tak, presne tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.2.12 21:46
Dana 79 píše:
Angel-X píše:
Janichka píše:
My taky máme mainku,ale to je povaha naprosto náladová,mazlí se jen minimálně a je to prostě osobnost svojí velikostí i povahou a krade mi neustále gumičky do vlasů a dává si je do misky s vodou :) :nevim: … Jak může tak je venku,bydlíme v baráčku , tak může běhat celé dny venku.Do bytu opravdu ne,jen s výběhem . Jinak Ragdollky jsou fakt mazlivky .

Máme maiňáka a křížence maiňáka, oba kocouři, v bytě 1+1 a není problém :think: S tím mazlením..no, maiňáci jsou fakt osobnosti, ty se budou mazlit jen, když chtějí oni, ale tahle vlastnost asi převažuje u všech koček. Jinak já měla v životě jak směsky, posbírané vyházené i teď papíráky a nemůžu říct, že by tihle nebo tamti byli lepší. Každá číča je prostě unikát a to i v rámci jednoho plemene. Ale mainku bych tedy k čivavě fakt nepořizovala. To by ta čivava byla fakt chudák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný