Holčičí pokojíček

• Fotoalbum (15)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1215
16.10.13 22:18

holčičí pokojice

Ahoj holky,
Pristi rok se budeme stehovat a nasi nyni 7 mesicni holcicce tam budeme zarizovat pokojicek. Nejsem jeste rozhodnuta, kterou mistnost - je tam 16, 20 a 25 m2. Asi by mela mit tu nejvetsi, ale kdyby bylo druhe, muselo by e vse predelat, aby se pak nehadali :) Kazdopadne uz ted obhlizim internet pro inspiraci. Libi se mi varianty bila - limetkova - syte ruzova nebo pak bila-wenge-jemne ruzova…
Tak jsem vas chtela poprosit, zda byste mi neukazaly vase divci pokojicky? A zda jste nabytek nechavaly delat na miru nebo ho mate normalne z obchodu? Vybiraly jste uz takovy, co s dcerou pujde az do puberty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
654
16.10.13 22:29

Mame bilo-zeleno-ruzovy. Ta ruzova je sytejsi, zelena jemna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
16.10.13 22:29

Dcera má tenhle pokojíček čilek a jsme moc spokojeni :palec: Má ho 5.rok, nábytek pořád v top stavu, takže dražší, ale opravdu kvalitní. Pravda, ještě tak rok-dva a růžová bude muset pryč, teď frčí na fialové protože už jí taky není 7, ale 11… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
16.10.13 22:39

@Berenikee Určitě se vyplatí pořizovat univerzální neutrální nábytek, ale nikoli designový, drahý. Děti dost ničí a k tomu rychle mění záliby.
Takže za mě - zcela neutrální postel a skříň (případně i stůl, ale na ten máte čas), k tomu se dá vyřádit na doplňcích. Je levnější měnit závěsy a výmalbu než hlavní kusy nábytku. Mně osobně se wenge (to, prosím, neber osobně, jde jen o mé preference) hrubě nelíbí, takže máme kombinaci bílá postel, police a knihovny, k tomu skříně ve světlém dřevě.
Hlavní výmalba pokojíku je bílá, k tomu máme dvě výrazně barevné zdi a doladěné doplňky. Moc se mi líbí barevné pruhy a podobně, ale my zvolili jen jednoduché ornamenty jak v pokoji, tak v pracovně dětí. Podlaha je tmavé dřevo, u postelé mají děti koberečky.
Okna jsou na barevných zdech, ale výklenky a rohy místnosti jsou vymalované bíle (barevné jsou opravdu jen jednotlivé zdi) a zvolili jsme bílé závěsy. Vypadá to velmi čistě a nepřeplácaně - což se v kombinaci s běžným dětským nepořádkem docela hodí. (Takže i v nejhorším stavu pokojík stále nevypadá tak úplně jako chlív).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
16.10.13 22:44

Taky stale premyslim jak si zaridit novy pokojicek v baracku? Mam rocni holcicku a za pul roku pribude nejspis chlapecek a byla bych rada aby byli tsk do 5 let spolu, nez je rozdelovat kazdeho do sveho.. A ted jak vymalovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
16.10.13 22:49

Ted jsme dodelali, je malinkej jina moznost nebyla, v ruzove se nevyzivam takze takto ( jeste neni uplne hotovej)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
16.10.13 23:29

@Lesina presne to mam na mysli - neutralni nabytek. Ja mam na ty detsky kousky a la Ikea uplnou alergii. Ale zase si rikam, ze si mozna neco namlouvam (stejne jako ze moje holcicka nikdy nebude nosit ruzovou… :lol: )… tak aby me pak nepresvedcila o tom, ze to ma byt kycovity pokojicek a ne elegantni jak si to maminka naplanovala… a pak me desi story moji mamy, ze jsem malivala po zdech…a ne vzdy pastelkama, ale barvou vlastni vyroby :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
16.10.13 23:30

Nasla jsem par inspiraci, ale porad to neni to ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
16.10.13 23:31

Dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
16.10.13 23:32

Dalsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
16.10.13 23:33

Nebo ty rozovo zeleny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
16.10.13 23:36
@Berenikee píše:
Nebo ty rozovo zeleny

ten druhy je hezci pro malou holcicku, ty prvni fotky vypadaji moc smutne…

Příspěvek upraven 16.10.13 v 23:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309

@Lesina Ahoj :mavam:
NEbyla by fotka? Rada bych se inspirovala-vyzivam se v premistovani nabytku, treba zjistim, ze jeste mam skryte moznosti, kam co dat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215

Tohle sice nejsou me barvy, ale styl ano… ale pak mi prijde mala s nejakejma hnusnejma nalepkama monster high nebo co to je a zhyzdi mi to… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
16.10.13 23:38
@Oudrey píše:
ten druhy je hezci pro malou holcicku, ty prvni fotky vypadaji moc smutne…Příspěvek upraven 16.10.13 v 23:36

jako vsechny ty hnedo ruzove jsou smutne? asi je fakt, ze se hodi az pro mladou slecnu…ale to uz si bude lepit plakaty a zase mi to zhyzdi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí