Kdo daruje věci na holčičku říjen 24?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.7.24 16:56

Holčička říjen 2024

Krásný den všem :kytka:

Čekám holčičku koncem října, jelikož jsem na ni zůstala sama s dvouletým synkem, prosím maminky které by se rády zbavili za menší peníz nebo darovali za poštovné výbavu jako : oblečení, zavinovačky, dečky, kojenecké lahvičky, kosmetiky pro miminko atd atd. Mockrát děkuji za nabídky 🌸 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75962
25.7.24 19:30
@Vanilka333 píše: Více

takže už jsi rozhodnuta si ji nechat? :palec:
a diskusi bych nazvala nějak tak, aby bylo poznat, že chceš podědit nějaké věcičky - např. „kdo daruje věci na holčičku říjen 24“,
přeji ať ti někdo pošle hezké věci, já už nic nemám, jelikož dítě už je větší, už jsem rozdala,,
mohl by @admin diskusi přejmenovat? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5881
25.7.24 21:09

Tvoji předešlou diskuzi jsem četla.
Kdybych měla, tak bych ráda pomohla, ale bohužel na miminko už doma nic nemám.

Tak bych chtěla jen povzbudit ostatní. Snad někdo pomůže mamince v nouzi a držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
26.7.24 06:32

@Vanilka333 Mrkla jsem na tu diskuzi.Jak se k tomu staví otec dítěte? To, že k němu cítíš odpor, snad nehraje roli. Máš nárok na výživné na dítě i sebe. Na sebe do 2 let dítěte. To samé od manžela. Na starší dítě a sebe. Na sebe po dobu 3 let od rozvodu, pokud se znovu nevdáš.

Mohu Ti darovat hnízdečko do postýlky, mantinely, mám i molitanovou matraci do postýlky, používaná jen jako náhradní sporadicky při spaní mimo domov. Dále oblečení na novorozence a malého kojence(body, polodupačky, dupačky, bavlněné kabátky) včetně nějakých teplejších overálků(plyš, chaloupek). Klasickou zimní kombinézu mám pouze jednu a ve větší velikosti. Použitou jen párkrát. Když byl v kočárku teplý fusak, na naše mírné zimy je to moc. Mám i kočárek, ale pouze hlubokou korbu. Sporťák jsem už vyhodila. A ještě mám fusak.
Vše po dceři narozené v prosinci, takže by to oblečení mohlo velikostně sedět.

Jestli to budeš chtít, napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport