Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Krásný den všem ![]()
Čekám holčičku koncem října, jelikož jsem na ni zůstala sama s dvouletým synkem, prosím maminky které by se rády zbavili za menší peníz nebo darovali za poštovné výbavu jako : oblečení, zavinovačky, dečky, kojenecké lahvičky, kosmetiky pro miminko atd atd. Mockrát děkuji za nabídky 🌸 ❤️
@Vanilka333 píše: Více
takže už jsi rozhodnuta si ji nechat? ![]()
a diskusi bych nazvala nějak tak, aby bylo poznat, že chceš podědit nějaké věcičky - např. „kdo daruje věci na holčičku říjen 24“,
přeji ať ti někdo pošle hezké věci, já už nic nemám, jelikož dítě už je větší, už jsem rozdala,,
mohl by @admin diskusi přejmenovat? díky
Tvoji předešlou diskuzi jsem četla.
Kdybych měla, tak bych ráda pomohla, ale bohužel na miminko už doma nic nemám.
Tak bych chtěla jen povzbudit ostatní. Snad někdo pomůže mamince v nouzi a držím palce ![]()
@Vanilka333 Mrkla jsem na tu diskuzi.Jak se k tomu staví otec dítěte? To, že k němu cítíš odpor, snad nehraje roli. Máš nárok na výživné na dítě i sebe. Na sebe do 2 let dítěte. To samé od manžela. Na starší dítě a sebe. Na sebe po dobu 3 let od rozvodu, pokud se znovu nevdáš.
Mohu Ti darovat hnízdečko do postýlky, mantinely, mám i molitanovou matraci do postýlky, používaná jen jako náhradní sporadicky při spaní mimo domov. Dále oblečení na novorozence a malého kojence(body, polodupačky, dupačky, bavlněné kabátky) včetně nějakých teplejších overálků(plyš, chaloupek). Klasickou zimní kombinézu mám pouze jednu a ve větší velikosti. Použitou jen párkrát. Když byl v kočárku teplý fusak, na naše mírné zimy je to moc. Mám i kočárek, ale pouze hlubokou korbu. Sporťák jsem už vyhodila. A ještě mám fusak.
Vše po dceři narozené v prosinci, takže by to oblečení mohlo velikostně sedět.
Jestli to budeš chtít, napiš SZ.