Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mohu dětský pudr použít v oblasti intimních partií (stydkých pysků) po holení? Jestli pak nevznikají kvasinkové infekce a podobně.
Jasne ze muzes. Je to super panzto po tom vubec nezarustaj chloupky. Kdyz se to dava na prcinu malejm holcickam, muze se i velkejm ![]()
Pudr nevim, ja mazu mimi sudocrem a na ten nedam dopustit. Ten bych klidne pouzila ![]()
Chtela jsme ti puvodne napsat, ze muzes, ze ja taky pouzivam, ale predtim jsem se podivala na net a koukam, ze by se nemelo kvuli mastku…prokazana udajne, ze zvysuje riziko rakoviny jak vajecniku, cipku tak i pri castem vdechovani plic
Malym holcikam na intimni partie vubec.
Tak se asi podivat, zda obsahuje mastek…
Příspěvek upraven 11.08.17 v 12:28
Dětský pudr je v poho, já jej používala i do vlasů, když byly mastné a potřebovala jsem at ještě den vydrží.
Tělový pudr od Felce azura byl supr, ale tahle značka pomalu vymizela.
@spirunka píše:
Chtela jsme ti puvodne napsat, ze muzes, ze ja taky pouzivam, ale predtim jsem se podivala na net a koukam, ze by se nemelo kvuli mastku…prokazana udajne, ze zvysuje riziko rakoviny jak vajecniku, cipku tak i pri castem vdechovani plicMalym holcikam na intimni partie vubec.
Tak se asi podivat, zda obsahuje mastek…
No nic asi prestanu pouzivat
No ja myslim, ze moc ctes bludy na internetu. Cely desetilety nase mamy nemely na detske zadecky nic jineho nez pudr a mame snad vsichni rakovinu?
Taky ho obcas po holeni pouzivam a jeste lepsi je sudocrem
(ale bacha jo, o sudocremu je taky spousta clanku, jak je zdravi skodlivy…)
@Pajka89 taky ho puzivam a nepisi, ze vsichni maji rakovinu.
..jen, ze na netu na me vyjela tahle studie a tyka se to pouzivani pudru s mastkem, upozorneni je i o na obalu co se tyce vdechovani…at se kazdy rozhodne sam ![]()