Holení-dětský pudr

11.8.17 10:34

Dětský pudr- infekce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mohu dětský pudr použít v oblasti intimních partií (stydkých pysků) po holení? Jestli pak nevznikají kvasinkové infekce a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
11.8.17 11:27

Jasne ze muzes. Je to super panzto po tom vubec nezarustaj chloupky. Kdyz se to dava na prcinu malejm holcickam, muze se i velkejm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
11.8.17 11:29

Pudr nevim, ja mazu mimi sudocrem a na ten nedam dopustit. Ten bych klidne pouzila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
11.8.17 11:35

Chtela jsme ti puvodne napsat, ze muzes, ze ja taky pouzivam, ale predtim jsem se podivala na net a koukam, ze by se nemelo kvuli mastku…prokazana udajne, ze zvysuje riziko rakoviny jak vajecniku, cipku tak i pri castem vdechovani plic 8o Malym holcikam na intimni partie vubec.
Tak se asi podivat, zda obsahuje mastek…

Příspěvek upraven 11.08.17 v 12:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
11.8.17 11:55

Dětský pudr je v poho, já jej používala i do vlasů, když byly mastné a potřebovala jsem at ještě den vydrží.
Tělový pudr od Felce azura byl supr, ale tahle značka pomalu vymizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.8.17 12:00
@spirunka píše:
Chtela jsme ti puvodne napsat, ze muzes, ze ja taky pouzivam, ale predtim jsem se podivala na net a koukam, ze by se nemelo kvuli mastku…prokazana udajne, ze zvysuje riziko rakoviny jak vajecniku, cipku tak i pri castem vdechovani plic 8o Malym holcikam na intimni partie vubec.
Tak se asi podivat, zda obsahuje mastek…
No nic asi prestanu pouzivat :?

No ja myslim, ze moc ctes bludy na internetu. Cely desetilety nase mamy nemely na detske zadecky nic jineho nez pudr a mame snad vsichni rakovinu?
Taky ho obcas po holeni pouzivam a jeste lepsi je sudocrem :palec: (ale bacha jo, o sudocremu je taky spousta clanku, jak je zdravi skodlivy…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
11.8.17 12:01

@Pajka89 radsi nedejchat pro jistotu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
11.8.17 12:28

@Pajka89 taky ho puzivam a nepisi, ze vsichni maji rakovinu. :roll:..jen, ze na netu na me vyjela tahle studie a tyka se to pouzivani pudru s mastkem, upozorneni je i o na obalu co se tyce vdechovani…at se kazdy rozhodne sam 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí