Mytí dětských vlásků normal šamponem

10.8.17 13:49

Mytí děts. vlásků normal šamponem

Dobrý den, chci se zeptat od kdy jste svým dětem začali mýt vlásky normálním šamponem pro dospělé? Popř nějakou péči, balzamy, spreje atd? Dcera má vlásky moc pěkné tak bych jí je chtěla trochu začít hýčkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6120
10.8.17 13:57

Pokud je má pěkné, zbytečným šamponováním a balzamováním jí je jen zkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
10.8.17 13:59

@Jsoutrirano od 18m jim občas myju vlasy, nemají jich moc, prostě kluci :lol: a jsem raději když jsou dlouho nemyté, lépe drží tvar.
Používám na sebe i děti svůj šampon od Yves rocher-přírodní kosmetika, klidně kukněte na jejich web. Miluju jejich šampon na růst vlasů(to nevím jestli pomáhá)nicméně úžasně bylinkově voní. Když jej beru na bazén, všichni se ve sprše otáčejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25337
10.8.17 14:01
@SlečnaDahlia píše:
Pokud je má pěkné, zbytečným šamponováním a balzamováním jí je jen zkazíš.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25337
10.8.17 14:01

@axlpol Taky jejich kosmetiku miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
10.8.17 14:05

@axlpol
Yves Rocher není přírodní kosmetika, ne složením, tak jen pozor na to, jen se tak tváří… :(
@Jsoutrirano
Jestli má vlásky pěkné, tak bych nic neměnila, čím méně přípravků, tím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
10.8.17 14:10

@hehehe ano,uvádějí to na obalu"více než 96%přírodní složky, bez silikonů a parabenů…"
Takže pro zakladatelku:…používám šampon od Yves rocher, přírodní z 96%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
10.8.17 14:14

@axlpol
Já bych se dívala spíš po certifikátech, jestli žádný nemají, tak to prostě není přírodní kosmetika. :nevim: No ale to je jedno, hlavně, že ti vyhovuje. Dala jsem to jen jako info, kdyby někomu šlo o skutečně „přírodní“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
10.8.17 14:17

@hehehe jo, ;) jasně, já zas pisla, ať jim tazatelka kukne na web, tam se dozví vše co potřebuje, jak složení, tak certifikáty atd. a sama si vybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
10.8.17 14:26

Dcera má vlasy do pasu, je jí 5 let. Bez kondicionéru bych ty její jemňoučké vlásky nerozčesala ani náhodou. Dávám jí svůj Loreal a neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44318
10.8.17 14:46

Nekde jsem cetla, ze detsky sampon by se mel pouzivat max. do osmi let, potom uz by vlasy byly splihle a nevyzivene. Vsem dceram(9,5 a 2 a pul roku) davam sampony, které používám já.
Balzamy ted olejove ve spreji, chodíme hodne na koupaliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
10.8.17 15:22

Dcera 3. Ma dlouhe vlnite vlasy. Umyvam svyma sampona a kondicionera. Hodne se divam na slozeni. Pouzivam na ni i oleje. Samponem myju 2 krat tydne jinak vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.17 15:30

Ok dekuju moc radsi to teda nebudu moc prehanet kdyz ma vlasy hezky..teda takhle jsou husty a silny???? Jojo prave jsem taky premyslela treba o nejakym olejicku ve spreji nebo neco podobnyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
10.8.17 15:45

Dcerka má vlásky jako princezna, vlnité zlaté prstýnky. ted ve 4 letech jsem poridila Revlon kids a myju ji s tim dvakrat tydne. je zbaven zbytecnych chemikali a nadherne voni po jablickach. mrkni na nej, je to drazsi kosmetika, ale verim jim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
10.8.17 16:08

@Térouš a kde se dá, prosim sehnat. Ten šampon revlon kids?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí