Dorostou?

901
5.8.17 08:34

Dorostou?

Ahoj holky, pokud je tu nějaká kadeřnice, která tomu rozumí, nebo některá, které se to taky stalo, prosím o radu, zkušenost.
Vždy jsem měla husté vlasy. Jsem přírodní tmavovláska. Pak jsem přešla na blond. U kadeřnice vse OK. Pak jsem se rozhodla to zkusit doma. Byla jsem spokojena s odstínem, všechno fajn. Ale teď po posledním barvení jsem v háji. Už při nanášení (melír. prášek Matrix + 6% vyvíječ Matrix )mě hlava začala pálit a štípat. No, mě samozrejmě napadla bezva věc, vzít si tupírák a škrábat se tou kovovou sranou :zed: Po umývání mi zůstaly dvě plné hrsti vlasů. Vypadala mi tak půlka hlavy a já mám teď šílený strach z toho, že ty vlasy už nikdy nedorostou :(. Ty vlasy jsem si opečovávala, samé masky, zábaly a pak to takhle, s prominutim, pose. u :,(
Má někdo ponětí, jestli jsem si ty kořínky odrovnala tak, že už to nejde ničím zachránit, nebo to zase doroste? Že jsem blbá, to vím :(.
Děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
5.8.17 08:42

@Innocence myslím si, že kořínky sis neodrovnala, jen se ti prostě ulomil vlas u pokožky…takže by měly dorůst, ale chce to čas a asi i omezit odbarvování…a co pokožka, jak ta vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
5.8.17 08:47

@Malaga
Na pokožce jsem měla strupy a ještě místy mám. Pěstovala jsem si dlouhé vlasy a teď jsem zralá na ostříhání. Takže myslíš, že tedy dorostou, no kéž bys měla pravdu. Od teď už hlavně jen ke kadeřnici a celoblond asi nejspíš zruším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
5.8.17 08:52

@Innocence dávala bych nějaký jemný šampon a nechala kůži zahojit…to stříhání - záleží o kolik vlasů jsi přišla a kolik ti zbylo, ale třeba by tomu nějaké ozdravné zkrácení prospělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.8.17 08:53

Mě jednou kamarádka (vyučená kadeřnice) melírem „spálila“ vlasy, měla jsem jsem jich strašně moc jak gumičky a samozřejmě vypadaly. Dávala jsem si hodně masky a delší dobu jsem je nebarvila. Ponaučení - už nikdy si na vlasy nenechám sáhnout někým, kdo nemá dostatečné zkušenosti. Pokud nemáš spálenou hlavu, tak by se to mělo časem spravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
5.8.17 08:55

@Malaga
Dobře, děkuji. No jde o to, že prostě ty konce hodně prořídly a nevypadá to moc pěkně. Takže asi budu muset zkracovat :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
5.8.17 08:57

@BeatrixKiddo
To právě nevím, když jsem mela ty strupy, tak se asi ta pokožka spálila :think: :?.
A ano, dospěla jsem ke stejnému názoru. Už nikdy nikde jinde než v kadeřnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.8.17 08:57

Tak si ke kadeřnici a poraď se s ní, třeba to zkracování nebude tak horké. Dopřej vláskům teď lepší péči (masku, olejíček, neupravuj je tepelně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.8.17 09:24

Jsem kadeřnice a vlasy ti zas dorostou. Aby sis musela zničit kořínky, tak by sis musela spálit hlavu - mokvající kůže, hojení několik týdnů, nakonec jizva.

Teď bych doporučila ostříhat. Když to vezmeš na krátko tak nebudou tolik vidět holá místa a ani následné dorůstání. Na vlasy co ti zůstali nanášej masky a nebarvy se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
5.8.17 09:27

Jasně, že dorostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
5.8.17 09:47

Děkuji holky za rady a uklidnění :srdce: