Výplň vrásek- oči, nosoretní rýha

670
4.8.17 08:49

Výplň vrásek- oči, nosoretní rýha

Ahoj, chci se zeptat, kdo má zkušenost s výplní vrásek v oblasti očí a nosoretní rýhy a jak jste byly po zákroku spokojené Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2423
4.8.17 08:50

S oblastí okolo očí nemám - tam si nechávám dávat dysport, na nosoretky se chystám za dva týdny. Pod oči se dávají výplně i na kruhy, ale ty myslíš vrásky (kohoutí stopy)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
4.8.17 08:52

@Prosimklid Zkušenosti s čímkoliv jsou vítány, já myslela vrásky - když se usměju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
4.8.17 08:54

@eva333 a kolik máš let? Říká se (špatně), že botox/dysport se k očím píchat nemá, ale když to doktor umí, tak je to super efekt, myslím, že na výplně to nebude - pokud se vůbec k vnějším koutkům dělají. Dysport/botox ti to zlepší též, plus omezí pohyb svalů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
4.8.17 08:56

Pes 30, myslela jsem na kys. hyaluronovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.8.17 09:09

Tchyně si 1× ročně nechává aplikovat botox kolem očí a na čelo. Efekt super a dlouhodobý. Ale prý to bolí jak prase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
4.8.17 09:29

@neila nepletes si to? Botox není dlouhodobý (tak 4-6 měsíců) a určitě bych neřekla, ze to bolí. Aplikace kyseliny bolí teda víc, protože jehla se musí trošku víc „zavrtat“ pod kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
4.8.17 09:31

@neila To nebolí, rozhodně ne jak prase. Jak prase bolí vrtání zubu nebo porod, rozhodně ne, když ti někdo píchne 5× do čela extra tenkou jehličkou. Tchyně buď kecá nebo je extremně citlivá. Navíc se to, narozdíl od kys. hya. ani neumrtvuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.8.17 09:32
@circus píše:
@neila nepletes si to? Botox není dlouhodobý (tak 4-6 měsíců) a určitě bych neřekla, ze to bolí. Aplikace kyseliny bolí teda víc, protože jehla se musí trošku víc „zavrtat“ pod kůži.

nevím jestli si to pletu, tchyně možná jo :lol: jen posouvám dál, co říkala ona, takže je to možné :lol: Prostě 1× ročně si dává to něco, co vydrží poměrně dlouho (1× za rok si to dává ona, doporučení bylo po 6 měsících opakovat) a bolí to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
4.8.17 09:33
@eva333 píše:
Pes 30, myslela jsem na kys. hyaluronovou

Já taky, myslím, že by jsi měla lepší botox/dysport. Já teda botox nemám ráda - neměl na mě efekt, lepší je pro mě dysport. Taky jsem 30+ a v našem věku na oči stačí tohle, na nosoretky výplně, to je jasné, tam se vyplňuje. Uvidíš, co by ti řekl doktor, každopádně dysport/botox vyjde tak 2× levněji než výplň. kys. HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
4.8.17 09:34

@neila Teoreticky by to mohly být spíš výplně - v jejím věku má už vrásky hluboké a taky to bolí mnohem víc. Hlavně do rtů je to prý vražda i se znecitlivěním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
4.8.17 09:34
@Prosimklid píše:
@neila Teoreticky by to mohly být spíš výplně - v jejím věku má už vrásky hluboké a taky to bolí mnohem víc, plus by odpovídala i výdrž. Hlavně do rtů je to prý vražda i se znecitlivěním.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.8.17 09:36

@Prosimklid tak práh bolesti má každý jinde. Jí to prostě bolí a říkala to pokaždé, když to absolvovala :palec:
Mně se líbí ten efekt. Je padesátnice, byť udržovaná a myslím, že svěže vypadající, tak po té aplikaci to bylo ještě lepší. Šla bych do toho taky možná :-D Já osobně snesu bolesti opravdu hodně, aniž by mě nějak obtěžovala, tak docela ráda čtu, že to není tak strašné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
4.8.17 09:39
@Prosimklid píše:
@neila Teoreticky by to mohly být spíš výplně - v jejím věku má už vrásky hluboké a taky to bolí mnohem víc. Hlavně do rtů je to prý vražda i se znecitlivěním.

dle ceny se to nepozná? Stálo jí to kolem 8 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
4.8.17 09:56

@neila jo, to budou výplně - mě dysport stojí 4500 za čelo, glabelu a okolo očí, nosoretky mě budou stát 8,9 tis. Mě se efekt výplní u starších lidí líbí - místo obličeje a la Nicole Kidman - v 50 žádná vráska, to vypadá svěže a reálně. U mladých žen - tak do těch 35 mi zas přijde lepší vrásky eliminovat a nepřiznávat, protože v 25-35 jde jen o pár mimických a ty navíc dysportem na pár let zablokuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí