Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, chci se zeptat, kdo má zkušenost s výplní vrásek v oblasti očí a nosoretní rýhy a jak jste byly po zákroku spokojené Moc děkuji
S oblastí okolo očí nemám - tam si nechávám dávat dysport, na nosoretky se chystám za dva týdny. Pod oči se dávají výplně i na kruhy, ale ty myslíš vrásky (kohoutí stopy)?
@Prosimklid Zkušenosti s čímkoliv jsou vítány, já myslela vrásky - když se usměju.
@eva333 a kolik máš let? Říká se (špatně), že botox/dysport se k očím píchat nemá, ale když to doktor umí, tak je to super efekt, myslím, že na výplně to nebude - pokud se vůbec k vnějším koutkům dělají. Dysport/botox ti to zlepší též, plus omezí pohyb svalů.
Tchyně si 1× ročně nechává aplikovat botox kolem očí a na čelo. Efekt super a dlouhodobý. Ale prý to bolí jak prase ![]()
@neila nepletes si to? Botox není dlouhodobý (tak 4-6 měsíců) a určitě bych neřekla, ze to bolí. Aplikace kyseliny bolí teda víc, protože jehla se musí trošku víc „zavrtat“ pod kůži.
@neila To nebolí, rozhodně ne jak prase. Jak prase bolí vrtání zubu nebo porod, rozhodně ne, když ti někdo píchne 5× do čela extra tenkou jehličkou. Tchyně buď kecá nebo je extremně citlivá. Navíc se to, narozdíl od kys. hya. ani neumrtvuje.
@circus píše:
@neila nepletes si to? Botox není dlouhodobý (tak 4-6 měsíců) a určitě bych neřekla, ze to bolí. Aplikace kyseliny bolí teda víc, protože jehla se musí trošku víc „zavrtat“ pod kůži.
nevím jestli si to pletu, tchyně možná jo
jen posouvám dál, co říkala ona, takže je to možné
Prostě 1× ročně si dává to něco, co vydrží poměrně dlouho (1× za rok si to dává ona, doporučení bylo po 6 měsících opakovat) a bolí to ![]()
@eva333 píše:
Pes 30, myslela jsem na kys. hyaluronovou
Já taky, myslím, že by jsi měla lepší botox/dysport. Já teda botox nemám ráda - neměl na mě efekt, lepší je pro mě dysport. Taky jsem 30+ a v našem věku na oči stačí tohle, na nosoretky výplně, to je jasné, tam se vyplňuje. Uvidíš, co by ti řekl doktor, každopádně dysport/botox vyjde tak 2× levněji než výplň. kys. HA.
@neila Teoreticky by to mohly být spíš výplně - v jejím věku má už vrásky hluboké a taky to bolí mnohem víc. Hlavně do rtů je to prý vražda i se znecitlivěním.
@Prosimklid píše:
@neila Teoreticky by to mohly být spíš výplně - v jejím věku má už vrásky hluboké a taky to bolí mnohem víc, plus by odpovídala i výdrž. Hlavně do rtů je to prý vražda i se znecitlivěním.
@Prosimklid tak práh bolesti má každý jinde. Jí to prostě bolí a říkala to pokaždé, když to absolvovala ![]()
Mně se líbí ten efekt. Je padesátnice, byť udržovaná a myslím, že svěže vypadající, tak po té aplikaci to bylo ještě lepší. Šla bych do toho taky možná
Já osobně snesu bolesti opravdu hodně, aniž by mě nějak obtěžovala, tak docela ráda čtu, že to není tak strašné.
@Prosimklid píše:
@neila Teoreticky by to mohly být spíš výplně - v jejím věku má už vrásky hluboké a taky to bolí mnohem víc. Hlavně do rtů je to prý vražda i se znecitlivěním.
dle ceny se to nepozná? Stálo jí to kolem 8 tisíc.
@neila jo, to budou výplně - mě dysport stojí 4500 za čelo, glabelu a okolo očí, nosoretky mě budou stát 8,9 tis. Mě se efekt výplní u starších lidí líbí - místo obličeje a la Nicole Kidman - v 50 žádná vráska, to vypadá svěže a reálně. U mladých žen - tak do těch 35 mi zas přijde lepší vrásky eliminovat a nepřiznávat, protože v 25-35 jde jen o pár mimických a ty navíc dysportem na pár let zablokuješ.