Můj 14letý syn si oholil nohy, jsem z toho zděšena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6228
25.12.25 19:18

Skusal si to :mrgreen: Neries.
A ze bude mat zarastene nohy… A to u muzov vadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
25.12.25 21:42

Myslím, že to je úplně jedno. Když si bude chtít holit nohy, bude si holt holit nohy. S největší pravděpodobností mu to do dospělosti nevydrží, ale i kdyby… Někteří sportovci si holí celé tělo. Jsou kvůli tomu divní?

Jo a toho, že teď už se bude muset furt holit, bych se nebála. Chlupy po oholení nerostou víc. Rostou úplně normálně. Akorát mají díky tomu seříznutí špičky jiný tvar a opticky pak vypadají tlustší. To vytváří dojem větší hustoty. U puberťáků je to navíc tak, že se oholí sotva jim začne něco růst. Časem mají chlupů víc. Logicky, vždyť dospívají. Měli by jich víc, i kdyby se holítka nikdy nedotkli.

Sečteno podtrženo - vůbec nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
26.12.25 11:21

Chlupy, když bude chtít, tak dorostou. Mně by třeba mnohem víc trápilo, kdyby přišel s tetováním :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30920
26.12.25 11:27
@migmina píše: Více

Nedělal bych z toho zadne zavery, zvlast kdyz mu je 14. Treba jeho spolužáci tak chlupati nejsou? tak chce zapadnout. Navic je spousta mužu co se holí temer komplet. Taky bych byl raději bez chlupu než opice :P. Jako takový mladik jsem si treba hned oholil podpaží, bo mi to samovolně vadilo, pak sem zkoušel hrud, břicho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
26.12.25 20:23
@Lorre píše: Více

I to je možný, náš by naopak už chtěl aby mu rostly ale zatím nemá ani chloupek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30920
26.12.25 23:07
@Jana7ka píše: Více

Jediný žádoucí byly vzdycky na obličeji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
27.12.25 13:09

Vousy mu asi ještě moc nerostou, chtěl to vyzkoušet, tak to vyzkoušel. Teď mu tam poroste strniště, bude ho to tahat, tak si to příště rozmyslí :D Jinak dneska je normální, že se kluci holí všude možně, jak praví reklama - i tam dole :D. Tak ho nech, nic na tom není. Zpozorněla bych až kdyby si začal lakovat nehty a malovat oční linky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
27.12.25 17:55
@migmina píše: Více

Je to úplně normální, můj syn kterému bude patnáct v dubnu mi říkal, co myslíš, neměl bych si ty nohy oholit? Narozdíl od toho tvého, je ale chlupatý už jak medvěd. Jelikož dostal od slečny hrníček s medvídkem a medvídka k vánocům, trochu jsem ho podezřívala, jestli to nebylo kvůli tomu. Slečně to evidentně ovšem nijak nevadí. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
27.12.25 19:32

Kámoš si taky holí nohy a ne není gay ani si nemyslí že je jednorožec 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7860
27.12.25 23:22
@Lil Kitkatt píše: Více

Ty jsi nějaká zvláštní blondýna, že ti to musí vyšisovat na sluníčku :think: :lol:
Mně ty chloupky teda rostou stále bílé i po 30 letech depilace/epilace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
28.12.25 22:31

No jo no, puberťáci mají občas divné nápady. Jsou to jeho chlupy, ať si holí, co je mu libo. Nejspíš to zkusil ze zvědavosti a až ho to z dorůstání začne svědit, opakovat to nebude. A i kdyby… je to sice trochu neobvyklé, ale nikomu to neubližuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí