Holení třísla chloupky

Anonymní
27.2.23 11:43

Holení třísla chloupky

Ahoj holky, nemáte nějaký tip na holení v oblasti tříslech? Po holení se mi vždy dělají pupínky a chloupky pořád zarůstají, je to hrozně vidět… Nemáte něco na doporučení? Stydím se být v kalhotkách, léto je pro mě katastrofa… 🙁

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5244
27.2.23 11:58

Oholit se One Bladem na 1 mm, sice to neni dohladka, ale muzes to zkusit i bez nastavce. Jinak bych asi zkusila laser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
27.2.23 12:00

Určitě cukrovou pastu, bolí méně než vosk. Krásné hladká pokožka, bolest jen chvilku, vyplatí se. Pak se jen snažím párkrát týdně přejet to místo houbou během mytí, abych zamezila zarůstání (něco jako peeling), ale to taky netrápí každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.2.23 12:17

U mě holení i vytrhávání = po pár dnech zarůstající chloupky, nepříjemné pupínky až hnisající vřídky. Za mě je nejlepší elektrický holicí strojek. Sice to není 100% do hladka, ale nic nezarůstá a dorůstající chloupky nejsou tak ostře pichavé jak po žiletce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
27.2.23 12:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nemáte nějaký tip na holení v oblasti tříslech? Po holení se mi vždy dělají pupínky a chloupky pořád zarůstají, je to hrozně vidět… Nemáte něco na doporučení? Stydím se být v kalhotkách, léto je pro mě katastrofa… 🙁

Voskové pásky, totiž vydrží tři týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
27.2.23 12:58

Jj, zkus pásky, jen to trochu víc bolí :lol: jinak mne třeba nedráždí Venus… musíš hledat a zkoušet… kůže je tam citlivá a každému sedí něco jiného
ale já za bobry fakt nehlasuju, tak taky řeším… a taky zastřihávač pomůže… záleží, čeho konkrétně chceš docílit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
27.2.23 14:06

V zime to neresim, ale v lete zatnu zuby a projedu to depilatorem 8o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie