Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Oholit se One Bladem na 1 mm, sice to neni dohladka, ale muzes to zkusit i bez nastavce. Jinak bych asi zkusila laser.
Určitě cukrovou pastu, bolí méně než vosk. Krásné hladká pokožka, bolest jen chvilku, vyplatí se. Pak se jen snažím párkrát týdně přejet to místo houbou během mytí, abych zamezila zarůstání (něco jako peeling), ale to taky netrápí každého.
U mě holení i vytrhávání = po pár dnech zarůstající chloupky, nepříjemné pupínky až hnisající vřídky. Za mě je nejlepší elektrický holicí strojek. Sice to není 100% do hladka, ale nic nezarůstá a dorůstající chloupky nejsou tak ostře pichavé jak po žiletce.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nemáte nějaký tip na holení v oblasti tříslech? Po holení se mi vždy dělají pupínky a chloupky pořád zarůstají, je to hrozně vidět… Nemáte něco na doporučení? Stydím se být v kalhotkách, léto je pro mě katastrofa… 🙁
Voskové pásky, totiž vydrží tři týdny
Jj, zkus pásky, jen to trochu víc bolí
jinak mne třeba nedráždí Venus… musíš hledat a zkoušet… kůže je tam citlivá a každému sedí něco jiného
ale já za bobry fakt nehlasuju, tak taky řeším… a taky zastřihávač pomůže… záleží, čeho konkrétně chceš docílit..
V zime to neresim, ale v lete zatnu zuby a projedu to depilatorem
![]()
Ahoj holky, nemáte nějaký tip na holení v oblasti tříslech? Po holení se mi vždy dělají pupínky a chloupky pořád zarůstají, je to hrozně vidět… Nemáte něco na doporučení? Stydím se být v kalhotkách, léto je pro mě katastrofa… 🙁