Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
To jsem taky viděla jako tip na tiktoku. Podle mě nic moc. Ty chloupky budou zarůstat. Tvrdnout. Nemluvě o době mezi dvěma holeními kdy budeš jak struhadlo. Nezkoušeli jsem ale kdyby to bylo super tak by se to dávno dělalo plošně jako třeba nohy…
@Anonymní píše: Více
Udělat to párkrát, tak nechci vidět, jak to bude vypadat. Asi jako nohy, ze světlých chloupků černé chlupy ![]()
Ne, neholim.
Vytrhávám si choupky/chlupy kolem jizvy z mládí na bradě.
Už to staci..
Někdy týden nic a pak koukám chlup 3cm za den?
Ještě holit, tak to ne.,
Holím kde co
, ale obličej určitě ne. Maximálně pinzetou vytrhnu ježibabku (tak tomu říkám a taky kolem znaménka na bradě). Kolegyně vím, že používá nějaké voskové pásky a škube. Na to nemám na obličeji odvahu. První musím nechat odstranit to trochu vystouplé znaménko.
Ne, tak to bych opravdu nedělala. Pokud bych si chtěla odstranit chloupky v obličeji, tak bych si je vytrhala takovým tím trhátkem, které vypadá jako pružinka na držátku.
Já tedy občas vezmu i obličej
ono občas si dám i tu černou masku na obličej a při strhávání bere i ty jemný chloupky
. Není pravda, že by potom narostly nějaký tvrdý, prostě pořád takový jemný světlý a nelíbí by se mi to, sem tam to vezmu. Občas vidím ženy co mají normálně skoro jako vousy nebo viditelné černé chlupy jako knír, za mě to je hnus, ale když se jim to líbí a nevadí jim to. ![]()
Ano, holím. Jsem přírodní blondýna a mám jinak po obličeji, hlavně nad obočím, takové to broskvové chmíří. Pleť je potom přijde mi lepší, ono to sebere i takové ty malé šupinky. Že by rostly chloupky tmavší nebo silnější, to enmi nezdá. Párkrát jsem na to zapomněla, nebo nebyl čas a zůstalo to holt takové, jako to bývalo před tím, než jsem s holením začala.
Já si třeba obočí vytrhám a pak ještě přejedu žiletkou na sucho, totéž knírek. V pohodě.
Jenom knira
pouzivam pinzetu, ipl, nuzticky, obcas to proste oholim elektrickym holitkem..nepomaha nic, kdysi jsem byla i na laseru. Oblicej si ale neholim, chmyri nechavam.
Dobrý den, zajímalo by mě jaký máte na to názor a zda si obličej holíte? Prý to má pomoct, ke zlepšení pleti. Vím že se to nemá holit klasickou žiletkou, ale takovou tou jednou z drogerie třeba. Pokud ano, máte nějaké tipy?