Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V odbaveném můžete mít. V příručním ne.
Příspěvek upraven 31.10.19 v 14:55
@Anonymní píše:
Ahooj… příští týden letim do Dubaje a chci se zeptat, jestli mužů mít holitko v prirucnim zavazadle nebo v odbavenem nebo vůbec? Diky
V odbaveném. V příručním ne. K ničemu ho v letadle nepotřebuješ.
Já jsem teda měla i v příručním, když jsem letěla třeba jen s příručním na pár dní. Nikdy s tím nebyl problém. Lítala jsem takhle často, měla jsem veškerou svou hygienu v lahvičkách a kalíškách do 100ml.
Pokud je to klasicka ziletka tak to ne, pokud strojek tak ok, me jednou vyhodili i pilnik a to nebyl ten ostrej, manzel lital pet let s nuztickama, byly v lekarnicce nevedli jsme o tom a az lezos nam to vyhodili
jinak me zarazi taky proc na 6ti hodinovy let holitko
Já myslím, že už jsem ho taky kolikrát provezla v příručním, protože jsem ho tam zapomněla v kosmetické taštičce. V odbaveném ho můžeš mít určitě.
Budes si snad v letadle holit nohy, nebo co? Dej si ho radsi do velkyho kufru
Já letim prave jenom s prirucakem. Každý den budu v jiném hotelu, tak nechci tahat sebou velky kufr.
Tak zkusit to muzes, treba to nahodou projde, ale spis ne. Tak prinejhorsim si ho tam koupis, v dubaji je obchodu vsude dost a neni to zadna investice ne..
Letám několik let jen s příručákem a holítko mi nikdy nevyhodily
Rozhodně do velkého kufru v letadle si přece nohy či podpaží neholíš.
Když lítám s příručním tak.si s sebou beru jen hlavici Gillette a nikdy mi ji nevyhodili.
@Anonymní píše:
Já letim prave jenom s prirucakem. Každý den budu v jiném hotelu, tak nechci tahat sebou velky kufr.
Tak se ohol doma v den odletu a nějakou dobu to snad vydrží, případně tam koupíš.
Ahooj… příští týden letim do Dubaje a chci se zeptat, jestli mužů mít holitko v prirucnim zavazadle nebo v odbavenem nebo vůbec? Diky