Holky Brno - Helios :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
5.12.11 16:34

Njn, pan primar je pan primar :srdce: ale Šula v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
5.12.11 19:17

Jo jo, holky, oba jsou super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
22.12.11 15:24

Byla jsem si v Heliosu osobne nechat vysvetlit vysledky z PGD embryjek, vite jak je to po telefonu…prichomejtl se i pan primar…tak jsme si to vsechno vysvetlili, mame 3 embryjka dobry a 3 spatny a ty spatny by se pry asi u moc dlouho dal nevyvijely, mely moc genetickych chyb :( Ale aspon jsme usetrili cas, doufam… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
22.12.11 18:48

To urcite, treba by se to tou jednodussi metodou neodhalilo, kdyz nevysetruje plne vsechny chromozomy a meli by jste transfer zbytecne…super, ze v Heliosu maji tudle moznost, kdyz uz ta jednodussi metoda nestaci…Ted uz vas v ceste za mimiskem nemuze nic zastavit :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
24.12.11 08:14

Jj, ja si taky rikam, ze ted uz to musi vyjit :palec: Jsem nakonec rada, ze jdu na KET az v lednu, mela jsem z toho hrozny stresy, jak to dopadne a tak, ted jsem se pekne hodila do klidu a uuuuplne v klidu pujdu v lednu na KET ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.14 18:14

Ahoj holky chci se zeptat kolik stoji ivf v heliosu ja podstoupila ivf v praze pronatal a vyslo me to na 27000kč je ta cena stejna. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
11.5.14 06:48

@liliana-nena stoji dle toho co si vyberes. Poku chces PK a icsi tak 16tis.plus pripadne mrazeni a o nad 8ks nadoplodneni vajicka nad 8ks je plus 1000kc. A leky 5700,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.14 07:51

První konzultace

Ahoj
chystám se do Heliosu na první konzultaci k panu primáři, můžete mi nprosím nastínit jak taková první schuzka vypadá?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex