Holky Brno - Helios :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
9.11.11 21:49
No,ted jak jsi napsala to slovo,doktor Texl o tech mikrocemsi mluvil taky,to maji uz taky hrazene…to je myslim jedno,jestli ta nebo ta metoda…jde to na pojistovnu…
AdélaEMIMINO píše:
Janijacek: prave o to jde :-) Pri PGD se vysetruje bud jen 7 chromozomu, ale to je zastarala metoda. Nebo vsech 46 chromozomu a to je palka!
Tu novou - mikrocipovou - metodu delaji (nebo do nedavna delali) jen v Repromede a ta ma ted taky smlouvu s VZP a ta dost prispiva.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
9.11.11 21:51

Kdyby vas to teda holky zajimalo, tady jsem nasla na to odkaz, je tam ten spermiogram zadarmo aji ty PGD tam jsou a pojistovny, ktere to hradi, tak na to muzete mrknout, at nevarim z vody :wink:
 http://www.sanatoriumhelios.cz/aktuality

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.11 22:02

Janijacek: Helios pise, ze vysetruje jen tu jednodussi a omezenejsi variantu, ta je na pojistovnu myslim uz vsude. Ale jak ktera pojistovna, Helios uz ma smlouvu s vice pojistovnami.
Ale dik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.11.11 07:14

Ahoj holky, nahodou jsem narazila na vasi diskuzi a znam odpoved :-) V Heliosu delali dlouho PGD jen metodou FISH (tu jsme meli jeste my), ale ted uz vysetruji vsechny chromozomy - to jsou ty mikrocipy metoda CGH. Vsechny PGD vysetreni jsou v Heliosu na pojistovnu - pokud teda mate tu spravnou pojistovnu :) Na ultrazvuku jsem se ted potkala s holcinou, ktera jde uz na svoje 3. IVF a rozhodla se zmenit CAR (mimochodem z Repromedy, kde uz nechala na tech dvou cyklech majlant) a cely mi to vykladala… My uz to neresime, ale urcite je PGD vysetreni smysluplne a kdyz to navic jeste v Heliosu plati pojistovna…
Ve vsech CARech to pojistovna urcite neplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.11.11 07:15
Luciet2 píše:
Ahoj holky no já za celé IVF+ISCI + 4 mraženky…platila něco přes 30 000 Kč…myslim že nejlevnější není ale za to je nejlepší !! starají se o vás jak v bavlnce…kdykoliv telefony…kdykoliv se dá přijit…

Uz vis vysledek? Mimisek se chytnul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
10.11.11 07:23

Ahoj holciny, muzu se k vam taky pridat? Ja jsem zatim uplne na zacatku, teprve zacinam se stimulaci, ale taky chodim do Heliosu a jsem strasne spokojena. Vsichni jsou tam mili a profesionalni, hlavne teda pan primar Texl :srdce: …tak si ani nejak nepripoustim, ze by to hned nevyslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.11.11 07:23
Ahoj Peto, to bude svagrova rada, ze bude mit tu lepsi mikrojakousi metodu :-)
Ahoj Luci,my jsme to PGD zjistovali po celem Brne a opravdu to na pojistovnu jde uhrat jen v Repromede a v Heliosu. Repromeda je teda VZP, jak pise Adelka a Helios VZP+2nejake dalsi)…Pak je v Brne jeste Unica, Reprofit a Obilni trh a tam na PGD smlouvu s pojistovnou nemaji…
petra878 píše:
Ahoj holky, nahodou jsem narazila na vasi diskuzi a znam odpoved :-) V Heliosu delali dlouho PGD jen metodou FISH (tu jsme meli jeste my), ale ted uz vysetruji vsechny chromozomy - to jsou ty mikrocipy metoda CGH. Vsechny PGD vysetreni jsou v Heliosu na pojistovnu - pokud teda mate tu spravnou pojistovnu :) Na ultrazvuku jsem se ted potkala s holcinou, ktera jde uz na svoje 3. IVF a rozhodla se zmenit CAR (mimochodem z Repromedy, kde uz nechala na tech dvou cyklech majlant) a cely mi to vykladala… My uz to neresime, ale urcite je PGD vysetreni smysluplne a kdyz to navic jeste v Heliosu plati pojistovna…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.11.11 07:24
No jasne, vitej u nas :) To jsme tu ale raniptacata dneska, co? :lol:
jananovacek píše:
Ahoj holciny, muzu se k vam taky pridat? Ja jsem zatim uplne na zacatku, teprve zacinam se stimulaci, ale taky chodim do Heliosu a jsem strasne spokojena. Vsichni jsou tam mili a profesionalni, hlavne teda pan primar Texl :srdce: …tak si ani nejak nepripoustim, ze by to hned nevyslo…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
10.11.11 07:37
janijacek píše:
Ahoj Peto, to bude svagrova rada, ze bude mit tu lepsi mikrojakousi metodu :-)
Ahoj Luci,my jsme to PGD zjistovali po celem Brne a opravdu to na pojistovnu jde uhrat jen v Repromede a v Heliosu. Repromeda je teda VZP, jak pise Adelka a Helios VZP+2nejake dalsi)…Pak je v Brne jeste Unica, Reprofit a Obilni trh a tam na PGD smlouvu s pojistovnou nemaji…
petra878 píše:

To muzu potvrdit. My jsme meli prvni IVF v Unice a tam teda o PGD nepadlo ani slovo, ale asi nebyl duvod…vubec ten pristup byl takovy divny…
V Heliosu nam pan primar nechal hned udelat hromadu vysetreni vcetne genetickeho vysetreni a tam se zjistilo, ze mam nejakou chybu na jednom chromozomu, takze se bude delat PGD a pojistovna to zaplati, mame teda oba VZP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.11.11 07:54

Aha,to je dobry,takze oni vlastne muzou vysetrit ty chromozomy uz predem,nez mas embryo a zjistit tak, jestli PGD potrebujes nebo ne? A jakou vam budou delat metodu toho PGD?Tu klasickou, nebo tu na vsechny chromozomy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
10.11.11 08:03

.

Příspěvek upraven 19.05.22 v 13:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.11 10:52

Luciet2: Moc držím palečky!!!
Add PGD: Tak to se Helios pochlapil :potlesk: že už i tam je to PGD mikročipovou metodou!
Já jsem za to moc ráda, sice žádný indikovaný problém nemáme, ale doporučili nám to z důvodu tolika neúspěchů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
10.11.11 13:24

.

Příspěvek upraven 19.05.22 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.11.11 13:58
Luci, moc gratuluju!!! :dance: Tak se pekne opatruj, at to v krvi poradne povyskoci :kytka:
Luciet2 píše:
Ahoj holky…tak HCG v krvi pozitivní :) Ještě jdu v pondělí na jeden kontrolní odběr…ale snad to bude :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.11.11 14:00
No prave ze moje svagrova nekolikrat potratila,tak uz ted vsazi na to PGD, ze to snad klapne…
A Ty jsi na tom ted jak?Mozna jsem to nekde prehledla-Uz cekas, nebo se snazis? :mavam:
AdélaEMIMINO píše:
Luciet2: Moc držím palečky!!!
Add PGD: Tak to se Helios pochlapil :potlesk: že už i tam je to PGD mikročipovou metodou!
Já jsem za to moc ráda, sice žádný indikovaný problém nemáme, ale doporučili nám to z důvodu tolika neúspěchů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí