Holky Brno - Helios :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
18.11.11 10:51
Jasnacka,myslim, ze se nemas ceho bat… :palec: kdy jdes na dalsi ultrazvuk?
jananovacek píše:
Ja se uplne bojim jasat, abych to nezakrikla :) ale kdyz v Heliosu otehotni kazdej, tak je to na pohodu :))))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
18.11.11 11:15

Neboj, určitě to dobře dopadne, mě se povedl hned první pokus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.11.11 15:46

Zitra jdu na dalsi kontrolu,tak uvidime,co uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
18.11.11 20:02
Tak to drzim pesti,at jsou tam krasni folici :) :mavam:
jananovacek píše:
Zitra jdu na dalsi kontrolu,tak uvidime,co uvidime :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
19.11.11 11:22
To je super, kdyz se povede hned prvni pokus, kez by se nam to tak podarilo vsem… :pankac: Dalunko a v kolikatem jsi?
Dalunka píše:
Neboj, určitě to dobře dopadne, mě se povedl hned první pokus :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
19.11.11 14:04

končím 13.tt. V pondělí už jdu na NT+ screening, tak budu vědět jestli je mimi zdravý a nehrozí vývojový vady. Určitě na to běžte taky pak. Sice se to platí, asi 1500, ale je to mnohem spolehlivější a taky dřív než Triple test. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
19.11.11 18:33

Ahoj holky, tak hlasim dalsi krok kupredu :) dneska jsem byla na kontrole a mame 14 krasnych velkych foliku, v utery dalsi kontrola a ve ctvrtek nebo patek odber, kdyz pujde vsechno podle planu :dance:
Akorat pry mam nizkou sliznici, takze by se pry normalne rozhodovalo, jestli delat transfer, ale kdyz mame to PGD-CGH tak je to tento mesic jedno a uvidi se pred KETem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
19.11.11 20:52
Tak budu v pondeli drzet pesti,at je mimco O.K. :kytka:
Dalunka píše:
končím 13.tt. V pondělí už jdu na NT+ screening, tak budu vědět jestli je mimi zdravý a nehrozí vývojový vady. Určitě na to běžte taky pak. Sice se to platí, asi 1500, ale je to mnohem spolehlivější a taky dřív než Triple test. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
19.11.11 20:53
Gratuluji k folikum. A co je to PGD-CGH?
jananovacek píše:
Ahoj holky, tak hlasim dalsi krok kupredu :) dneska jsem byla na kontrole a mame 14 krasnych velkych foliku, v utery dalsi kontrola a ve ctvrtek nebo patek odber, kdyz pujde vsechno podle planu :dance:
Akorat pry mam nizkou sliznici, takze by se pry normalne rozhodovalo, jestli delat transfer, ale kdyz mame to PGD-CGH tak je to tento mesic jedno a uvidi se pred KETem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
20.11.11 14:05

To je nejaka nova metoda PGD, ktera vysetruje vsechny chromozomy, takze by se mel najit ten nejlepsi embrous :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
20.11.11 14:43

A jo,to je ta, co jsme se bavili v jine diskuzi,ze je v Heliosu take na pojistovnu? Ty makrocipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
20.11.11 16:34

Jj, je to na pojistovnu. A jsou to mikrocipy, ne makrocipy :mrgreen: ale to je asi jedno…hlavne ze pujdou embrousci vysetrit a budou zdravi, jinak je mi uplne jedno, jak to udelaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
21.11.11 09:10

Holky,ty mikrocipy budou asi docela pecka. Ja jsem koukala na stranky ruznych center a zatim se to jinde nedela, krom te Repromedy(tam za to ale priplacite)…tak zlomte vaz,myslim, ze to je super volba.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
22.11.11 13:54

Take bych chtela tuhle metodu, vkladam do toho veskere nadeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
22.11.11 18:33

Dagiku, ono se to asi bezne nedela uplne vsem, stoji to docela dost penez (kdyz to neni na pojistovnu, tak 30 tisic!!!). Nam to budou delat kvuli te spatne genetice a opakovanemu IVF. Tys uz nekdy byla na ivf nebo si byla tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí