Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jananovacek píše:
Ja se uplne bojim jasat, abych to nezakriklaale kdyz v Heliosu otehotni kazdej, tak je to na pohodu
Neboj, určitě to dobře dopadne, mě se povedl hned první pokus ![]()
jananovacek píše:
Zitra jdu na dalsi kontrolu,tak uvidime,co uvidime
Dalunka píše:
Neboj, určitě to dobře dopadne, mě se povedl hned první pokus
končím 13.tt. V pondělí už jdu na NT+ screening, tak budu vědět jestli je mimi zdravý a nehrozí vývojový vady. Určitě na to běžte taky pak. Sice se to platí, asi 1500, ale je to mnohem spolehlivější a taky dřív než Triple test. ![]()
Ahoj holky, tak hlasim dalsi krok kupredu
dneska jsem byla na kontrole a mame 14 krasnych velkych foliku, v utery dalsi kontrola a ve ctvrtek nebo patek odber, kdyz pujde vsechno podle planu ![]()
Akorat pry mam nizkou sliznici, takze by se pry normalne rozhodovalo, jestli delat transfer, ale kdyz mame to PGD-CGH tak je to tento mesic jedno a uvidi se pred KETem.
Dalunka píše:
končím 13.tt. V pondělí už jdu na NT+ screening, tak budu vědět jestli je mimi zdravý a nehrozí vývojový vady. Určitě na to běžte taky pak. Sice se to platí, asi 1500, ale je to mnohem spolehlivější a taky dřív než Triple test.
jananovacek píše:
Ahoj holky, tak hlasim dalsi krok kupredudneska jsem byla na kontrole a mame 14 krasnych velkych foliku, v utery dalsi kontrola a ve ctvrtek nebo patek odber, kdyz pujde vsechno podle planu
Akorat pry mam nizkou sliznici, takze by se pry normalne rozhodovalo, jestli delat transfer, ale kdyz mame to PGD-CGH tak je to tento mesic jedno a uvidi se pred KETem.
To je nejaka nova metoda PGD, ktera vysetruje vsechny chromozomy, takze by se mel najit ten nejlepsi embrous ![]()
A jo,to je ta, co jsme se bavili v jine diskuzi,ze je v Heliosu take na pojistovnu? Ty makrocipy?
Jj, je to na pojistovnu. A jsou to mikrocipy, ne makrocipy
ale to je asi jedno…hlavne ze pujdou embrousci vysetrit a budou zdravi, jinak je mi uplne jedno, jak to udelaji ![]()
Holky,ty mikrocipy budou asi docela pecka. Ja jsem koukala na stranky ruznych center a zatim se to jinde nedela, krom te Repromedy(tam za to ale priplacite)…tak zlomte vaz,myslim, ze to je super volba.. ![]()
Take bych chtela tuhle metodu, vkladam do toho veskere nadeje…
Dagiku, ono se to asi bezne nedela uplne vsem, stoji to docela dost penez (kdyz to neni na pojistovnu, tak 30 tisic!!!). Nam to budou delat kvuli te spatne genetice a opakovanemu IVF. Tys uz nekdy byla na ivf nebo si byla tehu?