Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, rada bych se k vam pripojila. Jsem tu ted nova. Chodila jsem do Reprofitu, ted ale zvazuji,ze zacnu chodit do Heliosu, tak koukam, kdo mate jake zkusenosti ![]()
Luci budu drzet pesti,at je mimisek na krevnich testech pozitivni!!! ![]()
Jinak jeden z duvodu, proc bych chtela do Heliosu je, ze je v Brne nejlevnejsi…ale samo hlavni duvod je,ten, ze znami co tam chodi jsou spokojeni a bud tehotni,nebo uz maji mimi…tak snad se rozhoduju zpravne…
Ahoj holky, vezmete me do party? Ja jsem teda uz sice cekatelka tak akorad na porod,ale s cerstvymi zkusenostmi z Heliosu ![]()
Preji vam vsem hodne stesti! A at vam to jde tak rychle, jako me! ![]()
…
Tak to jen holky, kdyby jste někdo ještě potřebovali…
AdélaEMIMINO píše:
Tý jo! 28 vajíček? Jsi musela být jak balon
Já byla a měla jsem jich míň!
No a proč jste nenechali oplodnit všechny? Po svých zkušenostech bych nechala napíchat vše
Ono se to nezdá, ale v 1.IVF jsme měli ICSI, v dalších dvou cyklech už i PICSI a to je dražší, mražení embryí, rozmražování - každý KET minimálně 7500,–, no ono se to sejde.
No a nejvíc PGD, to jsme se prohnuli
Obe vas tu vitam ![]()
PGD zadarmo??? To by se pekne placli pres kapsu! A kolik chromozomu vysetruji? Vsech 46?
Ja jinak na Helios moc pozitivni reakce neslysela, dve kamaradky od tam utekly.
Ale proti gustu
Nehanim ho, kazdy at je spokojeny kde se mu libi.
Ale mamka tam kdysi byla na hysterektomii a byla spokojena.
AdélaEMIMINO píše:
Obe vas tu vitam
PGD zadarmo??? To by se pekne placli pres kapsu! A kolik chromozomu vysetruji? Vsech 46?
Luciet2 píše:
proč od tam utekly? já mužu jen doporučit:) nejlepší pan doktor Texl
Nevim presne proc utekly, jedna vim, ze tam byla hodne drsne tlacena do IVF (a v te chvili byla uz tehotna prirozenou cestou, ale nevedela to) a jeste se tam dohadovala neco skrz spermiogram, nechteli jim ho udelat nebo co..
AdélaEMIMINO píše:
Ja jinak na Helios moc pozitivni reakce neslysela, dve kamaradky od tam utekly.
Ale proti gustuNehanim ho, kazdy at je spokojeny kde se mu libi.
Ale mamka tam kdysi byla na hysterektomii a byla spokojena.
AdélaEMIMINO píše:
Nevim presne proc utekly, jedna vim, ze tam byla hodne drsne tlacena do IVF (a v te chvili byla uz tehotna prirozenou cestou, ale nevedela to) a jeste se tam dohadovala neco skrz spermiogram, nechteli jim ho udelat nebo co..
Janijacek: prave o to jde
Pri PGD se vysetruje bud jen 7 chromozomu, ale to je zastarala metoda. Nebo vsech 46 chromozomu a to je palka!
Tu novou - mikrocipovou - metodu delaji (nebo do nedavna delali) jen v Repromede a ta ma ted taky smlouvu s VZP a ta dost prispiva.
Janijacek: fakt nevim, tem mym kamaradkam se absolutne nelibil pristup.
Ale jsem rada, ze tam jste spokojeny ![]()