Holky co myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
22.9.06 11:30

Ahoj Raduzko,

já měla poslední MS 3.11. a pozitivní testík jsem měla až 20.12. :wink:
(je pravda, že jsem testovala někdy kolem 10.12. a byl negativní, tak jsem si říkala… hmmm, zase opožděná MS a dašlí testík dělala až toho zmíněného 20.12.).
Clomhexal jsem brala také, ale k miminku nám bohužel nepomohl, spíš mi srovnal cykly.

Držím palečky a určitě testuj znovu. Ale hned zítra bych řekla, že je to brzy, počkej tak 3-5 dní.

A dej vědět, jak jsi dopadla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.06 11:35

Mono, určitě dám vědět co se z toho vyklubalo. :-))

Co ti pomohlo k // když né Clomhex? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
22.9.06 11:43

Raduzko, měli jsme v plánu CAR a na „výrobu“ miminka jsme nemysleli… teda já děsně, ale milovali jsme se prostě když byla chuť. 2,5 roku jsem totiž manžela nutila, že zrovna teď musíme apod… a to bylo asi ono.
I když… teď se mi to radí, viď? Když už ten vrnící uzlíček mám doma…

Clomhexal jsem brala v srpnu a září 2005, pak jsem následkem těchto léků dostala hyperstimulační cysty a skončila v nemocnici. Takže jsem byla psychicky dost na dně.
Ale je pravda, že z mých 50-ti denních cyklů byli najednou 32denní:-). A vysledovala jsem si i OVU. Předtím jsem ji snad ani neměla :(

A v listopadu 2005, kdy jsem otěhotněla, jsem skutečně vůbec nevěřila tomu, že se to povede. Ten den, když jsem měla mít OVU jsem spala u rodičů (bydlí 50km od nás), protože jsem dělala závěrečky v autoškole a tak jsem myslela na to, než na miminko.
Prostě to asi fakt chce zaměřit se na něco jiného.

Vážně Ti mooooooooc držím palečky, aby ses vytoužených // dočkala!!!

Tfuj tfuj tfuj… holka zlatá (to je pro štěstí :wink: , jsem si tady poprskala monitor :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.9.06 09:08

Holky, dobré ráno. Dávám vědět, že jsem jsem to bohužel dneska dostala. Mrcha si se mnou tentokrát pěkně pohrála!!! :-( Ve čtvrtek tedy opět k dr. a stimulace na novo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
25.9.06 18:42

Ahoj Raduzko, jen nevěš hlavu. Musí to někdy přijít. My to zkoušíme skoro tři roky, nějaké vyšetření máme za sebou a dokonce jsem vyměnila dr. Doufám, že to bude lepší. Ještě jsem se zapsala do kurzu, abych zaměstnala mozek něčí jiným. Snad to pak půjde raz dva.
Pevné nervičky a hlavně brzy //. :) . Papa Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.10.06 14:41

Tak holky, je tu další cyklus a opět čekám, co z toho ::-) Tentokrát tam mám prý fakt krásný 3 vajíčka, dostala jsem pořádnou dávku Pregnylu tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
1.11.06 16:01

Ahojky, tak jsem prolítla diskuzi a asi bych se opakovala, kdybych měla přidat něco ze svého života… to čekánííí :? . Poslední cyklus si se mnou MS taky pohrála - a příznaky těhotenství si asi najde každá… Teď začal nový cyklus, 13.listopadu jdu poprvé na folikulometrii - jsem zvědavá, jestli tam něco objeví :( . Podle teplot to s OVU nemám zrovna růžový. Už se ale nemohu dočkat, ťřeba se zase o něco posuneme na cestě k mimi.

Market

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.11.06 09:26

Ahojky Market a bereš nějaké léky? Já clostilbegyt a utrogestan a a 15DC mám příjít na ultrazvuk (MS by měla podle minulé dorazit ve čtvrtek) ,takže UZ by vycházel na 7.12 tak uvidím. Teploty jsem začla měřit pravidelně až tento cyklus, ale myslím, že ovu ani nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí