Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj kocky,
aj vy ste stale jedli po Duphastone? Uz som z toho zufala. Absolutne to neviem ovladnut… ![]()
Ahoj Mayo,
tak to teda nebyl můj případ. Duphaston jsem brala do 12tt a nevím, jestli to souviselo s ním nebo s prvním trimestrem obecně, ale na jídlo jsem neměla ani pomyšlení. Co 2 hodiny se sice ozval hlad, ale představa jídla mi zároveň zvedala žaludek. Hrozné stavy
.
Teď už ho neberu a chuť už se mi pomalu taky začíná vracet.
Dobré ránko,
tak já jsem brala Duphastone v prvním trimistru a měla jsem dost velké nevolnosti, takže já jsem naopak zhubla
Možná , že ta tvá žravost nebude jen duphastonem , ale prost těhu
![]()
No ja beriem duphaston, aby som dostala po 4 mesiacoch menzes. ![]()
A dnes mam nehorazne nalady. Chvilu mi je do placu, prsia mam ako melony a cela som nejaka spuchnuta. Tento tyzden spom, pribrala urcite aj 2 kg. Ale snad to bude len zavodnenim. ![]()
Dokonca som mala aj nehoraznu zimnicu vcera vecer a chytila som mikozu.
Mam pocit ze na mna lezie vsetko… Pomooooc ![]()
Maris , já tohle měla první cyklus s Proverou. Sežrala bych i slona, prsa mě bolela tak, že jsem si nemohla na:,–(it podprsenku a rozbrečelo mě, když mi 3× za sebou upadla na zem lžička
![]()
Další cykly už se to srovnalo.
Ahojky,
a naco si brala Proveru?
No ja asi budem mat tesne pred menzesom, lebo som ho vy:,–(ila v stredu rano tak asi to uz na mna ide. Mam chut vyskocit z koze. ![]()
Picha ma lavy vyjecnik ako slak a zacina ma boliet hlava. Uz to vidim ze ma caka uzasny vikendik…
Maris, brala jsem ji, resp. stále ji beru, abych vůbec dostala MS. Čekám teď na doporučení do CAR. Tak se drž a nesněz i počítač ![]()
Dobrou noc.
no obecne hormony zvysuji chut k jidlu,zalezi na tobe jak se s tim poperes,mam zkusenost,ze jsem pribrala po agolutinu,norethisteronu,provere a hak 15kilo,vlastne jsem na zacatku lecby v 18letech mela 49kilo,ted mam 62,porad se to udrzuje,proste uz to dolu nedam,at delam co delam,ale u me je hlavni problem otekani,beru jeste leky na stitnou zlazu,duphaston,prednison a jeste mi chteji dat neco na ovu,ale zase musim rict,ze jsem na tom byvala hure,ted jsem docela v pohode,na to,ze toho beru tolik a prednison zadrzuje vodu,tak i doktor se me ptal,jak to delam,ze vypadam cim dal lepe ![]()
no tim jsem uplne odbocila,takze jsem chtela rict,ze proste nesmis tolik jist,hodne se hybej,protoze hubnout po hormonech jde hodne spatne ![]()