Holky co myslíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
22.9.06 09:05

Holky co myslíte?

První cyklus se léčím Clomhexalem. Brala jsem ho 1-0-1 a docházela na folikulometrii. V 17 DC mi byl píchnut Pregnyl, 19DC proběhla ovulace. Dnes jsem 33 DC, 14 den po ovulaci, menstruace nikde, příznaky na možné těhotenství mám. Chtěla jsem se zeptat, kdy je vhodné udělat si test? Není brzy? Testla jsem teď ráno a nic. Mám se smířit s jednou čárkou nebo je možné, že mám nízké HCG a zkusit to znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
22.9.06 09:15

ahojky raduzko.myslim ze 14 dni po oplodneni uz by mel bejt testik pozitivni,ale taky zalezi na tom jakej sis delala.zkus to jeste zitra a uvidis.moc ti drzim palecky.taky jsem snazilka,tak vim jak jsi napnuta :wink:

kup si poradnej test z velkou citlivosti a hlavne napis jak jsi dopadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
22.9.06 09:19

Kdepak, někdo nemá ještě 14DPO pozitivní test, obvzlášť pokud by byl s citliv. 50. Koupila bych 20-25 a testla za dva tři dny. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 09:22

Já měla 14dpo úplně mikroskopickou čárečku, tak zkus zítra a držím palečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.06 09:23

dalmatinko, dělala jsem si Best 2, ten je citlivej…no uvidíme co z toho bude. …jestli to všechno není jen PMS :-( snad ne…no uvidíme přes víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
22.9.06 09:25

raduzko, testik 14DPO pozitivni byt nemusi… nekou se ukaze klidne az po tydnu vynechani…
ms by mela dorazit nejpozdeji 18DPO, tak pokud vydrzis, tak to bude jasny i bez testiku…ten uz bude jen jako tresnicka na dortu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.06 09:29

Holky díky díky :-))) to čekání je děsné. vůbec jsem to nějak neřešila…ale už několik dní mě bolí bradavky, trochu podbříšek, a včera jsem se viděla v zrcadle…kozy jak vozy a mám tam i takové červené vlásenkovité žilky :-(

tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.9.06 09:39

Raduzko, drzim palecky!!!!

I ja cekam, ale nevim, nevim:-) tak at nam ten cas rychleji utika!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.06 09:42

Maxinko !! Děkujuu, taky držím palečky!! A snad se nám ukáže, to co chceme vidět!! :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.9.06 09:45

Raduzka - no uvidime … kez by!!!!..... snad bych tomu ani neverila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.06 09:52

Maxi, příznaky máš? Kdy testneš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.9.06 10:11

No priznaky… asi se moc sleduju:-))) mam za sebou mimodelozni a SP… jinak me hodne boli prsa, i kdyz mi prijde, ze tak trochu jinak,ale jak pisu, prijde mi to:)))) a rano mam bolest jako pri OVU a ted me obcas pichne an levo, na pravo… no ja nejdriv testnu asi v utery…jestli vubec bude duvod testovat… a co ty?…kdy se chystas?…hned zitra????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.06 10:13

Maxi,jak můžeš číst nahoře..testla jsem ráno a nic. Holky mě tu uklidnili, že se to může ukázat dýl. čekám tedy jestli nedorazí mrcha..a když ne..tak v PO jdu k dr. na vyšetření a krev :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.9.06 10:29

Tak Ti moc drzim palce!!!! ja jsem dnes 29DC, takze kdyz MS neprijde, testnu v utery:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.06 10:31

Skvělé!! dej vědět :-) Letím už něco dělat. Príma víkendík!! ahoooj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie