Holky, pomožte mi vybrat šatičky

57
3.5.11 13:11

Holky pomožte mi prosím vybrat šatičky dekuji

Mile zeny maminky babicky nevesty manzelky :-) pomozte mi prosim vybrat jake svatebni saty? Vzhledem k tomu ze jsme baculka nechci korzetove na svatbu takze tady hazu odkaz :-) dekuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
57
3.5.11 13:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
3.5.11 13:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
3.5.11 13:15

Oboje jsou nádherné, můžeš si hodit korunou - bez fotky Tvé postavy tady toho moc nevymyslíme. :nevim:

Na figurině vypadají oboje stejně hezky, v reálu to bude jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
3.5.11 13:16

jsem baculka a maji v moji velikosti :-) oboje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274

Mně osobně se líbí více ty první. Ale viděla jsem spoustu krásných i v půjčovnách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870

Ahoj, ty první se mi líbí víc, akorát ta mašle vzadu, tu bych tam nechtěla :lol: Jinak jsou moc hezký i barva. Ty druhý bych nebrala, jsou na ramínka a v tom silnější ruce „vyniknou“ víc než v těch prvních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
3.5.11 13:17

Mě se líbí více ty první - zdá se mi lepší dekolt..
Ale záleží na tom jako moc máš " baculaté" paže, aby odhalené ruce nebyly spíše na škodu..
A také si myslím, že spíše korzetové šaty jsou vhodné pro baculky, protože skryjí špeky a trochu tě vytvarují..
Tyto volné šaty budou hodně nelichotivě kopírovat postavu..Samozřejmě nevím jakou přesně máš postavu, ale tenhle lehounký materiál je spíš pro hubené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
3.5.11 13:19
Akelei píše:
jsem baculka a maji v moji velikosti :-) oboje :-)

Jenže ono není baculka jako baculka.

Jedny mají špagetová ramínka, to není dobře pro silnější ruce. Druhé mají zase výraznou výšivku v oblasti pasu, což taky není dobře. Takhle univerzálně se to nedá zhodnotit. Musely bychom je vidět na Tobě - co Ti to dělá s pasem, s rukama, s tvarem postavy, jestli Tě to nezkracuje, atd. atd… :nevim:

Na figurině se mně osobně víc líbí ty první.

Příspěvek upraven 03.05.11 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
3.5.11 13:19

za mě ty v prvním odkazu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
3.5.11 13:21

Dekuji moc prave ze ty prvni nejsou na raminka takze si myslim ze by mohly byt fajn rozhodne lepsi nez korzetove ty mi nesedi vubec :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377

me se libi ty prvni, tenhle styl dela krasny dekolt a jsou takove „koukavejsi“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324

ahoj,taky se mi líbí první,ale být tebou,tak si zajdu do půjčovny,tam je můžeš zkusit,oni třeba mají tvojí velikost,ale nemusíš se v nich cítit.Hlavně,pokud jsi baculka,jak píšeš,ono ti to třeba nemusí sedět přes prsa,apod.
A navíc,já jsem pro bílou klasiku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837

Víc se mi líbí ty první, ale budeš si je muset vyzkoušet. A třeba pak hodit fotky. Takhle se to fakt nedá říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
3.5.11 13:23

Dekuji vam moc vsem jste zlati :-*
Pres prsa mi mely byt Ok jelikoz maji na zadnim dile tzv. zabickovani takze se roztahnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný