Den matek

SandraMatuskova
29.4.11 16:05

Den matek

Ahoooj holky,

zajímalo by mě, jestli u vás doma Den matek slavíte? Dostáváte nějaké dárečky od svých dětí? A naopak - dáváte vy něco svým maminkám?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5233
29.4.11 16:07

My slavíme Den matek.teda snažíme se.Já děti zatím nemám,ale čekám.Své mamce vždy něco koupím a dám jí to.Zaslouží si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
29.4.11 16:14

já mace vždycky dam aspon kytičku jestli něco dostanu já, to se uvidí sem mamčou zatim ani ne rok, tak uvidíme :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
29.4.11 16:15

Slavíme :-)

Kytička potěší, takže své mamince dávám kytičku a loni jsem dostala poprvé kytičku i já … byli ji kluci uškubnout venku, ale i tak mě velmi potěšila :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
29.4.11 16:24

dáváme mojí mamině a i tchýni,moje děti jsou malé,ale doufám,že si na mě pak vzpomenou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
29.4.11 16:31

Mamce jsem dávala vždy a dávám (na Den matek i MDŽ). Aby dal něco tchyňce (kytku) jsem manželovi vždy připomínala. Teď to řeším přes syna. Oběma kupuju kytičku a nastrkávám mladýho, aby popřál.

Manžel nosí kytky docela často a podstrkuje je synovi, aby mi je dával (většinou, když jdou spolu nakopuit, tak vemou takový ten svazek). Loňský den matek si nepamatuji, ale letos si myslím, že spolu něco vymyslí… :wink:

Jen je toho v květnu na manžela trošku hodně: výročí seznámení/svatby, Den matek, moje narozeniny… :think: Občas mívá tendence to sdružovat do jednoho… :mrgreen: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.4.11 16:42

Vždy jsem „slavila“ a mámě dávala, teď spolu už 4 roky nemluvíme, takže neslavíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.4.11 17:02

ne že bychom to vyloženě slavili, ale maminkám dáváme malou kytičku, většinou vlastnoručně nasbírané konvalinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
29.4.11 17:03

Tak ja kdyz jsem chodila na zakladku tak jsme mamam vzdycky neco vyrabeli,to jsem ji dala,ale jinak jsme na to kaslali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
29.4.11 17:04

Ale babicce jsem o den matek vzdy neco vyrabela,brala jsem ji vic nez svoji matku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
29.4.11 17:07

Tak syna mám teprve tříměsíčního, takže nejhezčí dárek od něj bude úsměv :srdce: :wink: …ale svojí mamce dávám každý rok nějaký dárek… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.4.11 17:21

Tak nosit dárky na hrob mi nepřijde moc efektivní :mrgreen: , kytku by stejně někdo ukrad a děti neumí ani mluvit, natož aby chápaly, co je to dárek, tudíž u nás se to neslaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
29.4.11 20:06

tak u nas se slavi den matek tak, ze mamca dostane kyticku a nejakou drobnost, babicky uz nemam, takze na hrob se da mala kytka. Ja loni poprve dostala kytku od sve mamky od Kubiska. No a muj manzel sve matce kytku da, jen kdyz mu to pripomenu. Spise objednavam kytky vsechny. No a vetsinou se sejdeme na obed nebo si dame grilovacku kdyz je hezky, takovy prijemny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.4.11 22:06

Mámě dávám víno, nebo čokoládu - mořské plody, ty má ráda. Robíno je ještě malej, aby mi dával dárky, ale vezmu si od něj pusu a vysvětlím mu, že je k svátku jeho maminky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
6.5.11 12:35

Tak jsem se nakonec rozhodla pro obraz a vypadá to úplně skvěle!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný