Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My slavíme Den matek.teda snažíme se.Já děti zatím nemám,ale čekám.Své mamce vždy něco koupím a dám jí to.Zaslouží si to.
já mace vždycky dam aspon kytičku jestli něco dostanu já, to se uvidí sem mamčou zatim ani ne rok, tak uvidíme ![]()
Slavíme ![]()
Kytička potěší, takže své mamince dávám kytičku a loni jsem dostala poprvé kytičku i já … byli ji kluci uškubnout venku, ale i tak mě velmi potěšila
![]()
dáváme mojí mamině a i tchýni,moje děti jsou malé,ale doufám,že si na mě pak vzpomenou ![]()
Mamce jsem dávala vždy a dávám (na Den matek i MDŽ). Aby dal něco tchyňce (kytku) jsem manželovi vždy připomínala. Teď to řeším přes syna. Oběma kupuju kytičku a nastrkávám mladýho, aby popřál.
Manžel nosí kytky docela často a podstrkuje je synovi, aby mi je dával (většinou, když jdou spolu nakopuit, tak vemou takový ten svazek). Loňský den matek si nepamatuji, ale letos si myslím, že spolu něco vymyslí… ![]()
Jen je toho v květnu na manžela trošku hodně: výročí seznámení/svatby, Den matek, moje narozeniny…
Občas mívá tendence to sdružovat do jednoho…
![]()
Vždy jsem „slavila“ a mámě dávala, teď spolu už 4 roky nemluvíme, takže neslavíme ![]()
ne že bychom to vyloženě slavili, ale maminkám dáváme malou kytičku, většinou vlastnoručně nasbírané konvalinky
Tak ja kdyz jsem chodila na zakladku tak jsme mamam vzdycky neco vyrabeli,to jsem ji dala,ale jinak jsme na to kaslali
Ale babicce jsem o den matek vzdy neco vyrabela,brala jsem ji vic nez svoji matku
Tak syna mám teprve tříměsíčního, takže nejhezčí dárek od něj bude úsměv
…ale svojí mamce dávám každý rok nějaký dárek… ![]()
Tak nosit dárky na hrob mi nepřijde moc efektivní
, kytku by stejně někdo ukrad a děti neumí ani mluvit, natož aby chápaly, co je to dárek, tudíž u nás se to neslaví.
tak u nas se slavi den matek tak, ze mamca dostane kyticku a nejakou drobnost, babicky uz nemam, takze na hrob se da mala kytka. Ja loni poprve dostala kytku od sve mamky od Kubiska. No a muj manzel sve matce kytku da, jen kdyz mu to pripomenu. Spise objednavam kytky vsechny. No a vetsinou se sejdeme na obed nebo si dame grilovacku kdyz je hezky, takovy prijemny den.
Mámě dávám víno, nebo čokoládu - mořské plody, ty má ráda. Robíno je ještě malej, aby mi dával dárky, ale vezmu si od něj pusu a vysvětlím mu, že je k svátku jeho maminky. ![]()
Tak jsem se nakonec rozhodla pro obraz a vypadá to úplně skvěle!
Ahoooj holky,
zajímalo by mě, jestli u vás doma Den matek slavíte? Dostáváte nějaké dárečky od svých dětí? A naopak - dáváte vy něco svým maminkám?