Svatební koláčky

417
22.4.11 20:47

Svatební koláčky

Ahoj holky,
prosím o radu :-) Plánujeme svatbu a mám problém, že nevím, kolik kg mám objednat koláčků? Jedná se mi o to, že výslužky neděláme, počítáme cca 100 osob na obřad a po něm se budou u kostela na tácech rozdávat? Kolik byste řekly? A pak ještě na večerní party, kde nás bude 50 osob. Budu vděčné všem, kdo v tom mají odhad. Jo a nemám ani typ na dobré koláčky svatební Praha nebo okolí-nevíte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
22.4.11 20:58

My měli pro 80 osob asi 8kg koláčků, byly asi 2×2cm velké, půl s mákem, půl s tvarohem (byly to obří krabice). Pekla mi to moje „teta“ jako svatební dar.
K tomu asi 500 mini zákusků - no mini, někde tyhle velikosti prodávají jako klasické, fakt jsme zírali, že tohle bylo mini (kremrole, kokosky, punčáky, věnečky) a několik dortů.
K tomu obložené mísy, ovoce, zeleninu, saláty a velké selátko. Sežralo se všechno :mrgreen: Samozřejmě po klasickém svatebním menu - aperitiv, předkrm, polévka, hlavní chod, káva/nealko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.4.11 21:02

No jo, na svatbě každej čeká, že se nají :-))))) snad i já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
22.4.11 21:10

U nás se hodně pařilo, DJ jel jak fretka :pankac: takže jíst bylo nutností, aby lidi vydrželi :mrgreen:

Přeju vydařenou svatbu :palec:

smaria píše:
No jo, na svatbě každej čeká, že se nají :-))))) snad i já :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
22.4.11 21:33

Ahojky, tak u nás se dělali koláčky z 12kg, aby opravdu zbylo na všechny a vyšlo to tip ťop - svatba byla podobně velká.

/ velikostně 1×1 cm - naplněny tvarohem a obaleny v cukru /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
22.4.11 21:47

My jsme neobjednali na kila, ale na kusy :wink: .
Takže si rozmyslet, pro kolik lidí a kolik asi tak a objednat podle toho. A měli jsme je jenom potom v restauraci + malé výslužky, na obřadu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
22.4.11 22:29
Navli píše:
Ahojky, tak u nás se dělali koláčky z 12kg, aby opravdu zbylo na všechny a vyšlo to tip ťop - svatba byla podobně velká./ velikostně 1×1 cm - naplněny tvarohem a obaleny v cukru /tyyy jooo,pecu docela pravidelne,ale kolacky jeden krat jeden centak
:lol: :lol: mini kolacky neeeee???????,,,u nas se tedy delaji tak pet krat pet,ale sto ludi sto chuti :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
10052
22.4.11 22:54

koláček 1×1 cm bych chtěla vidět:-) zkusím zagůglit.-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
22.4.11 22:58
zuzka.mamka píše:
koláček 1×1 cm bych chtěla vidět:-) zkusím zagůglit.-DD

prosimte zagůgli :mrgreen: me blbne net,tak se to seka,ale ten kolacek me fakt zajima,hned dej echo ju?by me zajimalo kdo se s tim patlal,ty jo nez nakynul musel mit tak 0,4milimetry ne :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10052
22.4.11 23:15

tak i pan gůgl je na tenhle koláček krátkej.-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
22.4.11 23:21
zuzka.mamka píše:
tak i pan gůgl je na tenhle koláček krátkej.-DD

no ja si to myslela,nejspis nejaka imaginarni cukrarka umi delat tyhle spesl kolacky,ja chci taaaaaaaakyyyyyyy :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10016
23.4.11 03:31

Ahoj, ja svatebni kolacky pecu, tak kdybys mela zajem, napis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
23.4.11 09:24

Holky, ne imaginární cukrářka, dělaly je pro nás jako dárek - máma, tchýně, babičky, tety a dvě sousedky…Je to tu na moravě zvykem, dělají se i na hody, jsou čtveraté…možná bych i našla fotky těch prádelových košů plných…

Dávají se na plech / např. jako České buchty - k sobě / a vyhazují z těsta mini kávovou lžičkou, aby byly takhle malinké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
23.4.11 22:42

Normálně se dělají tak 11 až 22 cm :wink: Teda aspoň tak to znám já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
23.4.11 23:01

Známí budou vdávat dceru,mají cca 28 hostů a nějakou tu výslužku.V cukrárně jim radili 500 koláčků na toto množství lidí.Před domem se nic rozdávat nebude,jsou z paneláku.Cena 5,– za kus.Ale dají se sehnat i za 2,70,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný