Malá svatba - co na sebe?

96
19.4.11 16:55

Malá svatba - co na sebe?

Ahojky.
Plánujeme s přítelem svatbu na úřadě. Jen my dva a svědkové. Vůbec nevím co na sebe. Nechci žádné šaty za x tisíc když stejně po obřadu půjdeme domů za prckama. Chceme se brát začátkem léta tak si předtavuju nějaké lehké jednoduché šaty ale ještě jsem na žádné nekápla.
Maminky, co jste se vdávaly podobně, můžete poradit nebo hodit fotečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
19.4.11 17:02

znáš Zara značku? Obchody mají ve větších městech. Teď jsem se byla dívat - mají moc krásné letní elegantní světlé šaty , jednoduché, ale přitom zajímavé. Cenově se pohybují zhruba 1-2tis. A hlavně jsou pak normálně nositelné. Třeba by sis tam něco vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.4.11 17:03

ahojky, měli jsme malou svatbu, jen my dva, svědkové a kámošky rodiče, já jsem nemohla najít vhodné šaty v 7.měsíci těhu, tak jsem měla sukni a topík v bílé barvě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
19.4.11 17:45

Myslím si,že stačí nějaké pěkné šatičky,co máš doma na léto nebo si koupíš nějaké lacině,já bych za 2 000 šaty nekoupila,když je to na normální nošení :-), v podstatě tam můžeš jít i v kalhotech s blúzkou

• Citovat
  • Upravit
765
19.4.11 17:52

Mám doma jedny svatební šaty :-) vdávala jsem se na podzim…a teď co s nimi…ráda zapůjčím zcela zdarma!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
19.4.11 17:53

V sobotu jsem viděla nádherné dlouhé bílé šaty v HM, asi za 1300,– Kč, lehounké letní.. kdyby byly v době mojí svatby, jdu do nich hned :-), taky jsem měla minisvatbu v létě a měla jsem bílé plátěné letní šaty. Tyhle to byly: http://www.hm.com/…roduct/91018?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.11 18:17

i takto to lze.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.4.11 18:26
Ivy.mystery píše:
i takto to lze.. :wink:

nás teda v džínách nepustili, jsem se na to ptala na matrice a paní mi říká „Žádné džíny a tenisky“ :nevim: :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45796
19.4.11 18:35

Buď ráda, že vás tak nepustili, vždyť to vypadá hrozně. Myslím, že něco trochu společenského, nebo letní šaty najde ve skříni každý, nebo se dá v Zara či HM levně koupit. I mini svatbička by měla mít trochu úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.4.11 18:37
veria píše:
Buď ráda, že vás tak nepustili, vždyť to vypadá hrozně. Myslím, že něco trochu společenského, nebo letní šaty najde ve skříni každý, nebo se dá v Zara či HM levně koupit. I mini svatbička by měla mít trochu úroveň.

jasně nu, ale já měla problém právě hledat šaty.. v únoru ještě nikde v obchodech letní šaty neměly :lol:
No, druhá svatba příští léto bude lepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45796
19.4.11 18:44

To chápu, že jako těhotné se ti v únoru něco špatně hledalo. Ale vyřešila jsi to docela dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.4.11 18:53

veria - děkuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.11 19:50
veria píše:

Hrozně to nevypadá a úroveň to mělo! Pro mě je hnus bílé šaty a šaty jakékoliv ..pro někoho zas džíny. Každy podl svého :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.4.11 19:53

Ivy.mystery píše:
tak málokde povolí jít na obřad v džínách, nám to vyloženě zakázaly, jinak bych taky šla v těhu kalhotech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.4.11 20:21

Holky díky za rady. V civilu jít nechci ale načančaná taky ne. Přemýšlím že si koupím nějaké letní šaty (max 1000,–) které bych pak mohla normálně nosit. Nebo možná objednám z netu. Já nemám vůbec čas chodit po obchodech a s dětma se to nedá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný