Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, kapku jiné téma… poraďte PROSÍM!!!! Nemáte zkušenost, kolik objednat cukroví a koláčků svatebních, když svatba bude o cca 80ti lidech a asi 30výslužek - menších…?
My jsme měli asi 60 lidí a dělali jsme taky výslužky a měli jsme 1000 koláčků. Stačilo to.
Majinko, nejlépe ti poradí, tam, kde necháváš cukroví a koláčky péct
. Tam mají určitě zkušenosti a ví kolik čeho napéct… ![]()
to chce kamoška a jde o to, že potřebují vědět kolik čeho a pak půjdou podle cen hledat, kdo jim to udělá. Když se zeptá teď někde u výrobce, řekne to, jen když si to i u nich zamluví…
Holky prosím o radu. 12 let dělám jendo nepečené cukroví a dneska prostě nejsem sto dodělat těsta tak, aby se šíííleně nelepily ![]()
Není to máslem? (pokud v tom teda je:-D) mě se poslední dobou zdá, že už to není „ono“ co to bývalo…Taky jsem letos měla problémy s těstem, taky se lepilo…A je fakt, že tentokrát se to máslo hrozně rychle rozpouštělo, bylo hrozně beblavý…Spíš jak Hera…
Přidej trošku ze suchých surovin…:-)
Margo - máslo tam mám a bylo právě v Akci v Globusu ![]()
jedno je jako by marcipánové ze sušeného mlíka (suš. mlíko, cukr, mandl. tresť máslo) a druhé k tomu čokoládové (cukr, máslo, kakao, troška ořechů, rumu)
a ještě jeden dotaz, ve spoustě rec. mám uvedeno ztužený pokrmový tuk..... ale nikde není uvedeno, jeslti 100% nebo nee
Tak ztužený pokrmový tuk je si myslím Iva, Stella, Omega, takže asi ten 100%
A jinak u první hmoty bych asi přidala sušený mlíko a u druhýho asi ty oříšky
já jsem takový „hovado“ že bych do toho asi nadrtila i piškoty
Ony ty másla jsou poslední dobou fakt příšerný…Přijde mi, jak kdyby tam bylo moc syrovátky nebo co
dokonce když jsem si dělala máslovou jíšku do polívky, tak byla taková jak kdyby žluklá…I se to máslo líp roztírá…Fakt je divný… ![]()
Piškoty úprávě u hnědého zkouším… poradila kámoška a já je rozdrtila na prach… a sušené mlíko došlo ale podařilo se mi sehnat po okolí UM tak budu sypat. Právě ostatní cukroví není problém, jsou tam buď ořechy nebo kokos, čili se dá v pohodě dosypat.
piškoty zachránily zmasvé těsto a sušené mlíko to bílé
připíšu si to k receptu, kdyby někdy náhodou se to stalo znova. ufff