Koláčky na svatbu - poradí cukrářka?

478
19.4.11 13:06

poradí cukrářka?

Holky, kapku jiné téma… poraďte PROSÍM!!!! Nemáte zkušenost, kolik objednat cukroví a koláčků svatebních, když svatba bude o cca 80ti lidech a asi 30výslužek - menších…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
529
19.4.11 13:20

My jsme měli asi 60 lidí a dělali jsme taky výslužky a měli jsme 1000 koláčků. Stačilo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
19.4.11 13:30

a kolik kilo cukroví nevíš prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
19.4.11 13:36

Majinko, nejlépe ti poradí, tam, kde necháváš cukroví a koláčky péct :wink: . Tam mají určitě zkušenosti a ví kolik čeho napéct… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
19.4.11 16:58

to chce kamoška a jde o to, že potřebují vědět kolik čeho a pak půjdou podle cen hledat, kdo jim to udělá. Když se zeptá teď někde u výrobce, řekne to, jen když si to i u nich zamluví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.12.11 19:47

Černobílé mandlové kolečka

Holky prosím o radu. 12 let dělám jendo nepečené cukroví a dneska prostě nejsem sto dodělat těsta tak, aby se šíííleně nelepily :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
18.12.11 19:53

Není to máslem? (pokud v tom teda je:-D) mě se poslední dobou zdá, že už to není „ono“ co to bývalo…Taky jsem letos měla problémy s těstem, taky se lepilo…A je fakt, že tentokrát se to máslo hrozně rychle rozpouštělo, bylo hrozně beblavý…Spíš jak Hera… :? Přidej trošku ze suchých surovin…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.12.11 19:57

Margo - máslo tam mám a bylo právě v Akci v Globusu :(

jedno je jako by marcipánové ze sušeného mlíka (suš. mlíko, cukr, mandl. tresť máslo) a druhé k tomu čokoládové (cukr, máslo, kakao, troška ořechů, rumu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.12.11 20:11

a ještě jeden dotaz, ve spoustě rec. mám uvedeno ztužený pokrmový tuk..... ale nikde není uvedeno, jeslti 100% nebo nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
18.12.11 20:38

Tak ztužený pokrmový tuk je si myslím Iva, Stella, Omega, takže asi ten 100% :) A jinak u první hmoty bych asi přidala sušený mlíko a u druhýho asi ty oříšky :nevim: já jsem takový „hovado“ že bych do toho asi nadrtila i piškoty :mrgreen: Ony ty másla jsou poslední dobou fakt příšerný…Přijde mi, jak kdyby tam bylo moc syrovátky nebo co :? dokonce když jsem si dělala máslovou jíšku do polívky, tak byla taková jak kdyby žluklá…I se to máslo líp roztírá…Fakt je divný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.12.11 20:40

Piškoty úprávě u hnědého zkouším… poradila kámoška a já je rozdrtila na prach… a sušené mlíko došlo ale podařilo se mi sehnat po okolí UM tak budu sypat. Právě ostatní cukroví není problém, jsou tam buď ořechy nebo kokos, čili se dá v pohodě dosypat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
18.12.11 21:07

Tak snad se dílo podaří :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.12.11 21:25

piškoty zachránily zmasvé těsto a sušené mlíko to bílé :palec: připíšu si to k receptu, kdyby někdy náhodou se to stalo znova. ufff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný