Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Milé dámy, slečny, paní… Potřebuji poradit. V květnu oslaví můj přítel 18. narozeniny a já už radši te´d přemýšlím co a jak
.
Vymyslela jsem si, že bych mohla na den narozenin připravit nějaký program, třeba kino nebo divadlo, pak večeře. Nebo společná masáž..... Nebo něco jiného, ale nějak nevím. Mám v plánu mu upéct dort a koupit mu ještě nějakou maličkost. Ale prostě nevím jak to zkombinovat nebo to celkově vymyslet.. . Poradíte mi prosím? ![]()
Janicka165, nevím, kolik ti je, jak moc chceš do pekvapení investovat. Záleží také na tom, co má rád, jaké jsou jeho koníčky a tak. Je to těžký poradit. Ale obecně za mě - nedávala bych dárky jako voňavka a podobně. Přijde mi to jako „nouzové“ řešení
Jak píšeš, večeře, kino, prostě společně strávená chvíle. A udělala bych to jednoduše. Nejsem typ, který by měl rád překvapení do samého konce, takže: Já bych mu to řekla dopředu, co mám naplánovaného a co se chystá. Taky předejdeš takovým trapasům, jako nevhodné oblečení pro tu příležitost a tak, jestli mi rozumíš. Prostě bych řekla (třeba mému příteli): na narozeniny si nic neplánuj, půjdeme tam a tam, mám zamluvený víkend tam a tam. A udělala bych všechno pro dobrou atmosféru, abychom si to užili. Sice to není moc originální, ale… ![]()
záleží co přítel rád dělá, jaké má koníčky a kolik jsi ochotná investovat?
Ono je to teď s jeho koníčky těžké. Hrál fotbal a celkově dost sportoval, ale je po operaci kolene a stále má hodně omezené možnosti, tak ho nechci moc přetěžovat.
Mám v plánu mu třeba říct program ale nějaké maličkosti bych si nechala jako překvapení…
Ahoj a co takhle jej na „unést“. Zamluvit nějaký pokojík v penzionu/apartmanu/chate? Společná noc, snídaně, procházka po přírodě na zajímavé místo. V případě větších financí třeba i masáž, koupel…
Mě osobně se líbí horské chaty v Krkonoších a ceny jsou mnohem níže než předražené hotely.
janicka165 píše:
Ono je to teď s jeho koníčky těžké. Hrál fotbal a celkově dost sportoval, ale je po operaci kolene a stále má hodně omezené možnosti, tak ho nechci moc přetěžovat.
Mám v plánu mu třeba říct program ale nějaké maličkosti bych si nechala jako překvapení…
Jestli máš dostatek financí, tak společný víkend v nějakém penzionku v turistické oblasti a spojit to s příjemnými výlety. Kdyby byl přítel více adrenalinovej
mrkla bych na firmu na zážitky. Já to nezkoušela, ale sestřenka s tím má zkušenost a kdyby to byl fanda do závodních aut apod… ![]()
URCO FOTBAL MILUJE,, TAKZE NEJAKE SUPER MISTA NA OBLIBENY FUN CLUB NA ZAPAS,, MOZNA I ZAHRANICNI KTERY PRIJEDE HRAT DO CR,,,
0 TOHLE BY URCO NECEKAL
KUP I PRO SEBE A URCO SI TO UZIJETE
0