Překvapení na svatbě

21.4.11 12:54

překvapení na svatbě

Ahoj moje setra se bude v červnu vdávat a já bych pro ni chtěla připravit nějaké překvapení poradíte? :D mohlo by to být i formou nějakých zábavných her na večer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5813
21.4.11 13:18

Co takhle zábavná tombola? :-)
Nebo časopis o novomanželích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.4.11 13:28

My měli jako překvapení travesti show jednoho známého travesťáka od nás z Krupky. Měli jsme na svatbě Slováky a říkali, že se na žádné svatbě nebavili tak jako u nás..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
21.4.11 13:44

My jsme měli zábavnou soutěž. Seděli jsme s manželem zády k sobě, každý měl cedulku ano nebo ne a moje svědkyně nám dávala otázky a byla to legrace. Otázky ovšem musí být na tělo a úsměvné - co si pamatuju, tak se ho ptala jestli na něj křičím (já odpovídala NE, on ANO :mrgreen: ), jestli mám ráda jeho fialové ponožky nebo jestli si myslím, že mi nosí dost květin a podobně, tady záleží na fantazii. U nás to bylo super oživení celého večera :palec:

• Citovat
  • Upravit
2109
21.4.11 13:48

Ahoj, nám na svatbě připravili zábavnou tombolu- udělali na nás sbírku jak v nadaci- 20Kč moc nebo pomoc a k tomu přidali naše srandovní fotky a vyvěsili to v sále se seznamen výher (např. erotické prádlo pro dva=dámské a pánské babičkovské bombarďáky), byla sranda a taky nám vybrali pár ticícovek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
21.4.11 14:40

Též mě první napadla tombola.Tady máš návod na ní http://www.mimibazar.cz/navod.php?… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
21.4.11 15:28

svatební holubi, jsou na to i nějaké stránky. vypustíš je a oni se vrátí k majiteli.na svatbě jsem to zažila a byla to nádhera.odletěli spolu, tzn. že manželství vydrží.(ale prý spolu odlétají vždycky) :mrgreen: :srdce: :kytka: :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
21.4.11 15:28

svatební holubi, jsou na to i nějaké stránky. vypustíš je a oni se vrátí k majiteli.na svatbě jsem to zažila a byla to nádhera.odletěli spolu, tzn. že manželství vydrží.(ale prý spolu odlétají vždycky) :mrgreen: :srdce: :kytka: :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný