Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj moje setra se bude v červnu vdávat a já bych pro ni chtěla připravit nějaké překvapení poradíte?
mohlo by to být i formou nějakých zábavných her na večer ![]()
My měli jako překvapení travesti show jednoho známého travesťáka od nás z Krupky. Měli jsme na svatbě Slováky a říkali, že se na žádné svatbě nebavili tak jako u nás..
My jsme měli zábavnou soutěž. Seděli jsme s manželem zády k sobě, každý měl cedulku ano nebo ne a moje svědkyně nám dávala otázky a byla to legrace. Otázky ovšem musí být na tělo a úsměvné - co si pamatuju, tak se ho ptala jestli na něj křičím (já odpovídala NE, on ANO
), jestli mám ráda jeho fialové ponožky nebo jestli si myslím, že mi nosí dost květin a podobně, tady záleží na fantazii. U nás to bylo super oživení celého večera ![]()
Ahoj, nám na svatbě připravili zábavnou tombolu- udělali na nás sbírku jak v nadaci- 20Kč moc nebo pomoc a k tomu přidali naše srandovní fotky a vyvěsili to v sále se seznamen výher (např. erotické prádlo pro dva=dámské a pánské babičkovské bombarďáky), byla sranda a taky nám vybrali pár ticícovek ![]()
Též mě první napadla tombola.Tady máš návod na ní http://www.mimibazar.cz/navod.php?… ![]()
svatební holubi, jsou na to i nějaké stránky. vypustíš je a oni se vrátí k majiteli.na svatbě jsem to zažila a byla to nádhera.odletěli spolu, tzn. že manželství vydrží.(ale prý spolu odlétají vždycky)
![]()
svatební holubi, jsou na to i nějaké stránky. vypustíš je a oni se vrátí k majiteli.na svatbě jsem to zažila a byla to nádhera.odletěli spolu, tzn. že manželství vydrží.(ale prý spolu odlétají vždycky)
![]()