Svatební koláčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
29.12.12 13:44

Ahoj holky, máme svatbu za rohem a já sháním nějakej osvědčenej recept na metáčky. Vždycky to bylo to nejlepší, co jsem kdy jedla, tak bych byla ráda, aby to tak bylo i na mojí svatbě :mrgreen: Budeme je rozdělovat do 21 košíčků, ale chtěla bych, aby byly pěkně plný, mě jako dítě strašně štvalo, že jich tam bylo vždy jen pár :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.12.12 14:11
@Reinka píše:
Ahoj holky, máme svatbu za rohem a já sháním nějakej osvědčenej recept na metáčky. Vždycky to bylo to nejlepší, co jsem kdy jedla, tak bych byla ráda, aby to tak bylo i na mojí svatbě :mrgreen: Budeme je rozdělovat do 21 košíčků, ale chtěla bych, aby byly pěkně plný, mě jako dítě strašně štvalo, že jich tam bylo vždy jen pár :mrgreen:

moje babi dělá luxusní, recept nevím, ale vím, že tam dává sádlo a říká, že díky tomu sádlu jsou takové skvělé, dělá je buď tvarohové nebo pro mě ořechové :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chuj
10.7.13 19:08

Tak proc sem pises

@Kelsey píše:
moje babi dělá luxusní, recept nevím, ale vím, že tam dává sádlo a říká, že díky tomu sádlu jsou takové skvělé, dělá je buď tvarohové nebo pro mě ořechové :srdce:

Ta proc sem pises? Jenom zdrzuje kecama a hodnota informace zadna. Zamysli se nad sebou.

• Citovat
  • Upravit
865
10.7.13 19:23

Tak skús tieto. Neviem či je to ono. Také malé plnené kolečka (prípadne taštičky). Robila som ich asi z 10kg múky a zožrali sa všetky. Ale radšej si odskúšaj či budú podla tvojej chute.
Svadobné koláčky
1 kg polohrubé múky (výberové)
20 dkg másla
20 dkg sádla
20 dkg tuku
10 dkg cukru
3 žĺtky
1 celé vejce
kvásek: 3 lžíce mléka
3 kostky cukru
8 dkg droždí
Zadělt těsto, hned vykrajovat, plniť náplnemi a péct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
10.7.13 19:59

Ááá teraz pozerám že už máš po svadbe. Tak nevadí. Možno sa ten recept bude hocdiť niekomu inému. Prajem ti hodne hodne šťaštia! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
13.2.18 12:32

koláčky

Obnovuji téma. Neznáte nějakou maminku, babičku… která by si chtěla přivydělat nějakou kačku a upekla by nám svatební koláčky? Chtěla bych domácí - ne z cukrárny. Prosím do zpráv. Praha :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.2.18 23:26

Dobrý večer, máte SZ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie