Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, máme svatbu za rohem a já sháním nějakej osvědčenej recept na metáčky. Vždycky to bylo to nejlepší, co jsem kdy jedla, tak bych byla ráda, aby to tak bylo i na mojí svatbě
Budeme je rozdělovat do 21 košíčků, ale chtěla bych, aby byly pěkně plný, mě jako dítě strašně štvalo, že jich tam bylo vždy jen pár ![]()
@Reinka píše:
Ahoj holky, máme svatbu za rohem a já sháním nějakej osvědčenej recept na metáčky. Vždycky to bylo to nejlepší, co jsem kdy jedla, tak bych byla ráda, aby to tak bylo i na mojí svatběBudeme je rozdělovat do 21 košíčků, ale chtěla bych, aby byly pěkně plný, mě jako dítě strašně štvalo, že jich tam bylo vždy jen pár
moje babi dělá luxusní, recept nevím, ale vím, že tam dává sádlo a říká, že díky tomu sádlu jsou takové skvělé, dělá je buď tvarohové nebo pro mě ořechové ![]()
@Kelsey píše:
moje babi dělá luxusní, recept nevím, ale vím, že tam dává sádlo a říká, že díky tomu sádlu jsou takové skvělé, dělá je buď tvarohové nebo pro mě ořechové
Ta proc sem pises? Jenom zdrzuje kecama a hodnota informace zadna. Zamysli se nad sebou.
Tak skús tieto. Neviem či je to ono. Také malé plnené kolečka (prípadne taštičky). Robila som ich asi z 10kg múky a zožrali sa všetky. Ale radšej si odskúšaj či budú podla tvojej chute.
Svadobné koláčky
1 kg polohrubé múky (výberové)
20 dkg másla
20 dkg sádla
20 dkg tuku
10 dkg cukru
3 žĺtky
1 celé vejce
kvásek: 3 lžíce mléka
3 kostky cukru
8 dkg droždí
Zadělt těsto, hned vykrajovat, plniť náplnemi a péct
Ááá teraz pozerám že už máš po svadbe. Tak nevadí. Možno sa ten recept bude hocdiť niekomu inému. Prajem ti hodne hodne šťaštia! ![]()
Obnovuji téma. Neznáte nějakou maminku, babičku… která by si chtěla přivydělat nějakou kačku a upekla by nám svatební koláčky? Chtěla bych domácí - ne z cukrárny. Prosím do zpráv. Praha ![]()