Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak v první řadě bych si udělala znovu test,uvidíš jestli už bude jasně pozitivní nebo ne,podle toho bych šla k dr. Jinak špinit v těhu můžeš,nemusí to hned znamenat něco zlého,já jsem třeba špinila až do 11.týdne.
Já myslím,že by to těhotenství,být mohlo,když ani vyloženě nekrvácíš,na gyndě ti vezmou krev a zjístí,kolik máš hcg v krvi,no a uvidíš
jinak na ultrazvuku to bude ješte malinké,tak nevím,jestli už tam něco uvidí,ale pro svůj klid tam jdi.A dělala sis ten druhý kontrolní test,a byl pozitivní taky?
Na gyndu bych raději určitě zašla. A co ten druhý testík, jak píšou holky? Nedělalas?
Mám spíš strach aby to nebyla třeba cysta nebo něco podobného. Nebyla jsem u Dr. od léta… Test jsem si znovu dělala po napsání příspevku, ale zase jen slabá čárka… Mám v tom opravdu zmatek
Dokud jsem jen špinila, tak v pořádku, ale po zjištění, že se mi vevnitř drží ta růžová ,,tekutona" ![]()
těhotenství to být může, já v prvním krvácela, jakože vyloženě krvácela a mrně to zvládlo… ![]()
Udělej si ho ráno z ranní moče,tam by to mělo být jasné,mohla se ti klidně zpozdit ovulace. Když máš na testu druhou slabou čárku neznamená to že je negativní.
Děkuji za rady
Zítra ráno tam skočím, uvidím večer, buď se mi to ještě rozjede nebo budu do zítra zoufalá
Holky, když mi vezmou krev na gynekologii na zjištění hcg platím si odběry já? ![]()
Anonymní píše:
Mám spíš strach aby to nebyla třeba cysta nebo něco podobného. Nebyla jsem u Dr. od léta… Test jsem si znovu dělala po napsání příspevku, ale zase jen slabá čárka… Mám v tom opravdu zmatekDokud jsem jen špinila, tak v pořádku, ale po zjištění, že se mi vevnitř drží ta růžová ,,tekutona"
To nevadí,některý holky měly i normálně menstruaci,po kontrole,budeš chytřejší ![]()
Anonymní píše:
Děkuji za radyZítra ráno tam skočím, uvidím večer, buď se mi to ještě rozjede nebo budu do zítra zoufalá
Holky, když mi vezmou krev na gynekologii na zjištění hcg platím si odběry já?
Ne,to neplatíš.
Zatím moc děkuji, alepoň díky Vám vím, co podnikat. Sama jsem se v tom utápěla
Zítra, dám vědět, jak to dopadlo… ![]()
Ahojky, tak jak to dopadlo?? Doufam ze dobre… zrovna prozivam neco podobneho jako zakladatelka.. presne ruzova jen na toal. papire… u me ale test zatim negativni
jsem jak na trni…
Prosim napis jak jsi dopadla ![]()
Taky jsem tento prispevek napsala jako annonymni, z podobneho duvodu jako ty… u me tedaa vsichni vi ze se snazime, ale nechci to s nikym z rodiny rozebirat kdyz v podstate nic nevim.
Mej se ![]()
Ahojky, omlouvám se, že jsem neodepsala již dříve…
Druhý den jsem zašla k Dr., jak jsem se již zmiňovala a když jsem se v kabince svlékala, tak jsem to, jak na potovoru dostala. Dr. mě i přesto prohlédl, řekl, že jsem v pořádku, že TT mohl klamat a zřejmě klamal
Takže od začátku
Ještě se zmínil, že je možné, že mám anovulační cykly… Tak uvidíme…Přeji ti aby jsi měla lepší zjištění než já ![]()
Zdravim te, skoro se mi tomu nechce verit, ja jsem dnes rano vstala a mrcha se mi tak silene rozjela jak snad jeste nikdy
![]()
Hm, tak zatim mame smulu, ale snad to brzo prijde ![]()
Diky za odpoved, cekala jsem na ni, dokonce jsem se na tvou odpoved tesila, ptz jsem doufala ze napises dobrou zpravu, to bych pak mela taky nadeji
a mezitim se mi rozjela taky ![]()
To mě mrzí, alespoň jsme poučeni i když příště to vyjde!
To já šla ještě natěšená na tu gyndu a v kabince se to hned vyvrátilo
Přeji Ti ať už se těšíš oprávněně ![]()
Ahojky,

nejprve nastíním svoji situaci. Doposud od vysazení antikoncepce (5/11) mám pravidelně cykly 25 dní. poslední den poslední menstruace byl 22.11.11. Jelikož jsem to nedostala, tak jak jsem každý měsíc zvyklá pro jistotu jsem si udělala TT (11.12) a vyšel mi slabě pozitivní. Natož jsem druhý den začala trochu špinit ale další den ani ťuk a menstrace nikde. Dnes ráno žádné špinění, ale co jsem zjistila je to, že při odskočení si na záchod zaznamenávám velmi slabou narůžovělou krev ale opravdu slaboučkou. Jindy když to přeženu tak to ze mě pomalu teče, ale teď nic. Zítra jsem objednaná na gynekologii, ale nevím zda tam mám jít, jestliže trošku krvácím, pokud to je krev… Na kalhotkách mi ale nic nezůstává je to pouze ,,vevnitř"… Holky poraďte mi prosím, jak byste řešili moji sitauaci, zda jít k doktorovi a tak podobně…
Moc moc děkuji. Omlouvám se všem za anonym, nikdo neví, že se snažíme a kdyby to přeci jen mohlo být těhotenství, což se mi moc nezdá. Nerada bych aby o tom věděli tetičky a podobně, které sem chodí. Tak se nezlobte. Moc děkuji za rady, jak situaci řešit.