Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
máte s ním někdo zkušenost? Mám ho velmi, ale velmi slabě pozitivní - i manžel to vidí, mám 3dny před MS. Je to vidět jen v určitém úhlu. Manžel myslí, že je to tím, že v tom místě je jiná látka. Dělala jsem si ho, protože jsem pořád utahaná a hlavně je mi už týden nevolno.
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Pozitivní těhotenský test: Jste těhotná?
Já jsem testovala Clearblue asi až 5 den po vynechání ms.Pozitivita na tomto testu je vyznačená tou tečkovanou čárkou,tak pokud to tak máš,je to asi těhotenství
.
Jinak mě ukázal mamatest pozitivitu 4 dny před ms.
Mamatest jsem si chtěla koupit, ale bylo mi řečeno, že je citlivý od 25, tento od 20. No uvidím. Jaru - co jsi myslela tím ečkováním - negativní je, pokud je mínus, pozitivní, když je plus, ne? Jsem tak napjatá.
Osmanko, pokuď ti ukáže + je jedno v jaké síle, tak je pozitivní, - je negativní. Taky nevím o jakém tečkování je řeč
Já měla normálně v den MS krásný + a výsledek je v metříku ![]()
Promin,spletla jsem se.Koukala jsem na test a ta tečkovaná čárka je ta,co se udělá když je test pozitivní,ale i negativní.Ještě jednou pardon,já jsem blb.
Nic se neděje, díky. Já právě v březnu potratila, v lednu jsem otěhotněla na první pokus, takže test byl hned pozitivní, teď jsme začali znovu, tak mi připadá divné, že bych byla hned v tom - nemám právě zkušenost s negativním testem, proto se ptám.
Ahoj, já jsem si dělala test, když už jsem měla čtyři dny spoždění… byl pozitivní, ale čárka byla hodně slabá…měla jsem mamatest
. Jestli tam něco je, tak si těhotná ![]()
Děkuju moc, snad je to pravda. Akorát mne nebolí prsa - vůbec, před potratem mi natekly vždy před každou MS.
ahojky holky, obnovuju diskuzi:)
Stalo se vám něktěré, že clearblue ukázal v limitu nepatrný stín a bylo to falešně pozitivní? A je to tak maximálně 12 dní po sexu, ze kterého by těhu příp. bylo. Díky
Tak já ho právě nakonec opravdu měla falešně pozitivní. Ale držím palce.
ahojte holky,chci se zeptat jake mate skusenosti s testem clear blue?myslite si ze se da spolehnout na indikator poceti?ukazal nekomu min nebo vic dnu od poceti?
Týdny početí ukazuje určitě podle výše HCg, což není směrodatné, kařdá má HCG jiné a třeba u dvojek by ukazoval určitě víc, protože tam bývá HCG vyšší.
Podle mě akorát kravina za hříšný peníze ![]()
je to vse jen priblizne, vyse hcg se opravdu zena od zeny hodne lisi
Za ty 200 stovky co stojí, si radši zajdu na krev jako samoplátce.
lokofa píše:
Za ty 200 stovky co stojí, si radši zajdu na krev jako samoplátce.
moje řeč!! ![]()