Těhotenská test Clearblue je slabě pozitivní

4243
10.6.08 21:43

Test Clearblue

Ahoj,
máte s ním někdo zkušenost? Mám ho velmi, ale velmi slabě pozitivní - i manžel to vidí, mám 3dny před MS. Je to vidět jen v určitém úhlu. Manžel myslí, že je to tím, že v tom místě je jiná látka. Dělala jsem si ho, protože jsem pořád utahaná a hlavně je mi už týden nevolno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4854
10.6.08 21:51

Já jsem testovala Clearblue asi až 5 den po vynechání ms.Pozitivita na tomto testu je vyznačená tou tečkovanou čárkou,tak pokud to tak máš,je to asi těhotenství :D .
Jinak mě ukázal mamatest pozitivitu 4 dny před ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.6.08 08:46

Mamatest jsem si chtěla koupit, ale bylo mi řečeno, že je citlivý od 25, tento od 20. No uvidím. Jaru - co jsi myslela tím ečkováním - negativní je, pokud je mínus, pozitivní, když je plus, ne? Jsem tak napjatá.

• Citovat
  • Upravit
6597
11.6.08 08:50

Osmanko, pokuď ti ukáže + je jedno v jaké síle, tak je pozitivní, - je negativní. Taky nevím o jakém tečkování je řeč :nevim: Já měla normálně v den MS krásný + a výsledek je v metříku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
11.6.08 09:29

Promin,spletla jsem se.Koukala jsem na test a ta tečkovaná čárka je ta,co se udělá když je test pozitivní,ale i negativní.Ještě jednou pardon,já jsem blb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.6.08 10:58

Nic se neděje, díky. Já právě v březnu potratila, v lednu jsem otěhotněla na první pokus, takže test byl hned pozitivní, teď jsme začali znovu, tak mi připadá divné, že bych byla hned v tom - nemám právě zkušenost s negativním testem, proto se ptám.

• Citovat
  • Upravit
356
11.6.08 11:16

Ahoj, já jsem si dělala test, když už jsem měla čtyři dny spoždění… byl pozitivní, ale čárka byla hodně slabá…měla jsem mamatest :) . Jestli tam něco je, tak si těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.6.08 17:04

Děkuju moc, snad je to pravda. Akorát mne nebolí prsa - vůbec, před potratem mi natekly vždy před každou MS.

• Citovat
  • Upravit
107
27.6.08 12:51

ahojky holky, obnovuju diskuzi:)
Stalo se vám něktěré, že clearblue ukázal v limitu nepatrný stín a bylo to falešně pozitivní? A je to tak maximálně 12 dní po sexu, ze kterého by těhu příp. bylo. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
23.7.08 19:12

Tak já ho právě nakonec opravdu měla falešně pozitivní. Ale držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.11 16:26

test clear blue

ahojte holky,chci se zeptat jake mate skusenosti s testem clear blue?myslite si ze se da spolehnout na indikator poceti?ukazal nekomu min nebo vic dnu od poceti?

• Citovat
  • Upravit
18551
13.12.11 16:29

Týdny početí ukazuje určitě podle výše HCg, což není směrodatné, kařdá má HCG jiné a třeba u dvojek by ukazoval určitě víc, protože tam bývá HCG vyšší.
Podle mě akorát kravina za hříšný peníze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.12.11 16:31

je to vse jen priblizne, vyse hcg se opravdu zena od zeny hodne lisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.12.11 16:32

Za ty 200 stovky co stojí, si radši zajdu na krev jako samoplátce.

• Citovat
  • Upravit
197
13.12.11 18:43
lokofa píše:
Za ty 200 stovky co stojí, si radši zajdu na krev jako samoplátce.

moje řeč!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital