Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Pozitivní těhotenský test: Jste těhotná?
Nevim jak presny je s datem poceti, ale tehotenstvi urcite pozna. prouzky jsem mela videt slabe na mamatestu, tak jsem zkusila clea. digital a ten to potvrdil. digital je dobry v tom, ze nemusite cekat zda carka sili, nebo jestli to je jen duch.za me spokojenost!
Ahojky nejdřív jsem si dělala papírové proužky a byli pozitivní, a pak jsem zkusila i clearblue digital a ten mi těhotenství potvrdil a to jsem si ho dělala v osm večer v den očekávané ms…takže já ho doporučuju ![]()
Nevím, mně to přijde jen jako příliš drahá sranda
Přesný týden těhotenství ti stejně neurčí a pokud jsi více jak 3tt, napíše ti pouze 3+ a tím jeho zázrak končí. Já už bych ho nekoupila, to si raději udělám obyčejný test a zajdu k dr.
![]()
1-2 tydny ale od poceti takze 3-4 tt od ms.Ja ho mela a dobry.Ale ty penize bych za nej uz nedala
Já ho měla byla to paráda to vědět hned
ale naštvalo mi, že vydržel asi den jen svítit a to bylo vše ![]()
@Zlobísek:)) jo to me taky vadilo, ze to tam nezustalo videt jako u normalniho testu, jinak jsem s nim byla spokojena ukazal mi hned tehu a 3+
Ja jsem s nim take spokojena.Kdyz jsem cca pred 2 mesici mela na mamatestu ducha, tak jsem byla cela nadsena, udelala si tedy clearblue, abych zjistila kolikaty tyden a vysel negativni-a taky za 4dny prisla MS i kdyz na mamtestu dusi byly stale…Ted jsem si delala mamatest, hned se ukazala testovaci carka tmavsi, nez kontrolňi a na clearblue bylo 3+,cimz jsem si to potvrdila…Jasne, ze clovek muze k doktorce, ale napridklad ja ji hned druhy den volala, abych se objednala a sestra me objednala na KO az za vice nez 3tydny, tak to bych fakt nevydrzela cekat…Takze jako potvrzeni, takovou jistotu je to dobry. Ano, sice to za 24h zmizi, ale ja s to vyfotila, takze mi to nevadi…-)))
Já jsem spokojena, mi ukázal pozitivní 4dny před MS asi 9DPO, citlivost byla 25 a když jsem testovala 10 tak nebyly tak silne jako clearblue ![]()
Holky, co říkáte na tenhle test? Nervuje mě,že je svislá čárka tenká.
foceno ráno, odpoledne je ta svislá čárka už zcela sytě modrá
má to naději?
@Anonymní píše:
Holky, co říkáte na tenhle test? Nervuje mě,že je svislá čárka tenká.foceno ráno, odpoledne je ta svislá čárka už zcela sytě modrá
má to naději?
Ja to mam úplně stejně taky mne to znervózňuje tak cekam do ms která přijde za 4 dny
Ahoj má někdo s tímto testem zkušenost, co jsem koukala na fotky tak tam píše i 1-2 týdny těhotenství, je to vůbec možný že to tak brzo rozpozná??