Těhotenská test Clearblue je slabě pozitivní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.7.12 13:54

Těhotenský test Clearblue - zkušenosti

Ahoj má někdo s tímto testem zkušenost, co jsem koukala na fotky tak tam píše i 1-2 týdny těhotenství, je to vůbec možný že to tak brzo rozpozná??

• Citovat
  • Upravit
ejnonim
16.7.12 13:59

Nevim jak presny je s datem poceti, ale tehotenstvi urcite pozna. prouzky jsem mela videt slabe na mamatestu, tak jsem zkusila clea. digital a ten to potvrdil. digital je dobry v tom, ze nemusite cekat zda carka sili, nebo jestli to je jen duch.za me spokojenost!

• Citovat
  • Upravit
4507
16.7.12 14:05

Ahojky nejdřív jsem si dělala papírové proužky a byli pozitivní, a pak jsem zkusila i clearblue digital a ten mi těhotenství potvrdil a to jsem si ho dělala v osm večer v den očekávané ms…takže já ho doporučuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
16.7.12 14:09

Nevím, mně to přijde jen jako příliš drahá sranda :nevim: Přesný týden těhotenství ti stejně neurčí a pokud jsi více jak 3tt, napíše ti pouze 3+ a tím jeho zázrak končí. Já už bych ho nekoupila, to si raději udělám obyčejný test a zajdu k dr. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
16.7.12 14:39

1-2 tydny ale od poceti takze 3-4 tt od ms.Ja ho mela a dobry.Ale ty penize bych za nej uz nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.7.12 14:47

Já ho měla byla to paráda to vědět hned :dance: ale naštvalo mi, že vydržel asi den jen svítit a to bylo vše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
16.7.12 15:03

@Zlobísek:)) jo to me taky vadilo, ze to tam nezustalo videt jako u normalniho testu, jinak jsem s nim byla spokojena ukazal mi hned tehu a 3+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
16.7.12 15:38

Taky jsem byla spokojená :palec: za mě určitě ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
16.7.12 17:05

Ja jsem s nim take spokojena.Kdyz jsem cca pred 2 mesici mela na mamatestu ducha, tak jsem byla cela nadsena, udelala si tedy clearblue, abych zjistila kolikaty tyden a vysel negativni-a taky za 4dny prisla MS i kdyz na mamtestu dusi byly stale…Ted jsem si delala mamatest, hned se ukazala testovaci carka tmavsi, nez kontrolňi a na clearblue bylo 3+,cimz jsem si to potvrdila…Jasne, ze clovek muze k doktorce, ale napridklad ja ji hned druhy den volala, abych se objednala a sestra me objednala na KO az za vice nez 3tydny, tak to bych fakt nevydrzela cekat…Takze jako potvrzeni, takovou jistotu je to dobry. Ano, sice to za 24h zmizi, ale ja s to vyfotila, takze mi to nevadi…-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.17 16:01

Já jsem spokojena, mi ukázal pozitivní 4dny před MS asi 9DPO, citlivost byla 25 a když jsem testovala 10 tak nebyly tak silne jako clearblue :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.18 18:27

Zas ten clearblue s nitkou

Holky, co říkáte na tenhle test? Nervuje mě,že je svislá čárka tenká. :( foceno ráno, odpoledne je ta svislá čárka už zcela sytě modrá :think: má to naději?

• Citovat
  • Upravit
28
8.12.22 21:01
@Anonymní píše:
Holky, co říkáte na tenhle test? Nervuje mě,že je svislá čárka tenká. :( foceno ráno, odpoledne je ta svislá čárka už zcela sytě modrá :think: má to naději?

Ja to mam úplně stejně taky mne to znervózňuje tak cekam do ms která přijde za 4 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí