Těhotenský test po transferu

18
14.12.11 07:40

těhotenský test po transferu

Hezký den holky, chtěla jsem se zeptat jestli někdo budete vědět,nebo na vaše názory. Jsem 8den po transferu darovaného vajíčka- 2embrya-,dělala jsem si test a vyšel mi negativní- na diskuzích holky píšou ,že měly pozitivní po 6dnech, na krev mám jít 21.12.Jsem z toho strašně nešťastná,pořád přemýšlím proč se to vajíčko nevyvíjí dál po tom přenosu, co se mohlo stát, nebo jestli bych poznala, že jsem to potratila.Při použití wc vždy kontroluji jestli jsem to embryo nevyloučila.Nebo to by muselo být i s krví?-kdybych ho potratila?Možná mám hloupé dotazy, ale nerozumím tomu. Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6975
14.12.11 08:24

Ahoj, já měla vždy po ET // na testu až tak 13 den. Do té doby byl test úplně bílý.Takže nezoufej.A to, že embryo se nechytí a odejde to nepoznáš. Ono se vstřebá a nebo odejde až s ms. Na Wc by jsi to nepoznala. Možná pod mikroskopem, ale děloha to embryo stáhne jak máslo mezi dvěma krajíci chleba a nepustí.Takže vypadnutí nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
14.12.11 08:50

Jajino,nezoufej a ještě vydrž.....testni tak 12.-13.den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
14.12.11 09:25

Právě proto se já snažila vždy vydržet do toho cca 12 tého dne. Teď při posledním, konečně podařeném, pokusu jsem dokonce netestovala doma vůbec. Čla jsem dvanáctý den rovnou k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
14.12.11 09:45
Aknel2 píše:
Právě proto se já snažila vždy vydržet do toho cca 12 tého dne. Teď při posledním, konečně podařeném, pokusu jsem dokonce netestovala doma vůbec. Čla jsem dvanáctý den rovnou k dr.

Tak to obdivuji!!! :potlesk: Také jsem to měla tak v plánu,ale včera jsem trošku zašpinila,tak jsem nevydržela a test jsem udělala. 7.den po ET.

• Citovat
  • Upravit
3089
14.12.11 15:14

Ahoj,já jsem měla pozitivní tt 6.den po ET ale byly to 2 pětidenní blastocysty a chytly se obě. Každopádně byl to porpvé jen dušík a vím že mi říkali v CARu že i kdybych si za 14 dní ten test udělala a byl negativní tak ať se nelekám,že se to klidně může stát a krev je potom pozitivní. Záleží na tom jestli se ti chytlo jedno embryo nebo obě,kolikadenní embrya ti zaváděli,a jaký test sis dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
14.12.11 15:54
Maia22 píše:
Ahoj,já jsem měla pozitivní tt 6.den po ET ale byly to 2 pětidenní blastocysty a chytly se obě. Každopádně byl to porpvé jen dušík a vím že mi říkali v CARu že i kdybych si za 14 dní ten test udělala a byl negativní tak ať se nelekám,že se to klidně může stát a krev je potom pozitivní. Záleží na tom jestli se ti chytlo jedno embryo nebo obě,kolikadenní embrya ti zaváděli,a jaký test sis dělala.

Maio,zašpinila jsi okolo toho 7.dne po ET? Také mám u sebe dva petidenní drobečky,test je krásně pozitivní 7.den po ET,ale trošku jsem včera zašpinila. Dnes zatím nic,ale bolest,tlačení,pociťuji stále.

• Citovat
  • Upravit
3089
14.12.11 16:05

Nešpinila jsem,ale prý je to normální trošku špinit,jak se miminka zahnizďijí tak porušují drobné cévky v děloze,někdy poruší i nějakou větší,ta děloha je hodně prokrvená. Já jsem začala špinit až asi dva dny po tom co mi bylo potvrzeno těhu ale to bylo hematomem který se mi tam z toho udělal,špinila jsem asi až do 11.tt. Holky každopádně buďte co nejvíce v klidu,pokud možno nic moc nedělejte,žádný předvánoční úklid jasný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.12.11 06:54

Zaváděli mi 4denní embria 5.12.Dnešní test zase nic, sem tam mě bolí jemně břicho jako na ms, když špiním, tak jen růžová voda a pak nic.V lednu mám 40, tak kdybych to chtěla zkusit znovu, tak jen s půjčkou.Nevím kde jsem mohla udělat chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
15.12.11 10:13

A test sis dělala 10 jednotkovej? Bolesti jako na ms a mírné špinění je normální. Bývá to jak se mimčo zahnizďuje. Jinak myslím že se od ledna bude ta hranice posouvat na 44 tuším. Jinak na zmražení vám nic nezbylo? Nedělej ještě žádné závěry,mohlo se chytit alespoň jedno mimčo a věř že to stačí,těhotenství s dvojčátky je hodně náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.12.12 08:29

Já byla na transferu včera, ale taky asi nevydržím čekat, po prvním transferu jsem to poznala po 10 dnech, tak jsme se s manželem domluvili, že budeme testovat na Vánoce, nejraději bych si udělala test už dnes :-) ikdyž vím, že by byl zbytečný. Ale holky pokud máte test negativní nebo se na něm nic neobjeví, tak nezoufejte. Když jsem šla po prvním transferu na kontrolu seděly tam se mnou holčiny, kterým taky test nevyšel dobře a těhotné byly. Takže to určitě výjde, jen tomu musíte věřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.12.12 14:22

Ahoj holky, prosím o názor…jsem 12.den po KET, třetí pokus, dvě embrya a dneska na testu slabý duch…už ani nedoufám…jedná se o test mamatest10 tyčinka, prý dělá duchy každému, tak nevím…:(…děkuju za reakce a držím všem snažilkách palce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.12.12 08:34

No nevím, ale když jsme to ještě měsíc před transferem zkoušeli normálně a já si dělala tenhle test, tak jsem sice těhotná nebyla ale neukázalo se mi na něm nic, takže myslím že určitě těhotná budeš. A kdy jdeš na kontrolu¨? já byla na transferu 13.12. a na kontrolu jdu 25.12.takže dvanáctý den, ty jdeš později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
16.12.12 08:44

@pastelka86 :mavam: kup si obyčejný mamatest10 proužky. Ty falešně pozitivní nebývají ;) přeju ti ať tam ty // jsou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.12.12 09:03

Dneska mi jede manžel koupit testy, takže počítám s tím, že vezme od každého druhu jeden, jak ho znám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí