Holky přišel Vám rodičák?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pracuju ve státní správě a máme kvůli svátkům posunuté o týden i výplaty. Takže předpokládám, že je to z tohoto důvodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky mi zatím nedošel,obvykle to bývá 13.ale někdy i 15…tak uvidíme,zatím se mi teda nestalo že by neodšel vůbec… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přišel, dokonce 7.7. Normálně chodívá kolem 12. dne v měsíci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prý na to mají čas do 30. 7. To mi řekli na socce. Nějaké splátky hypotéky a tak je nezajímají. Ach jo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
k.a.c.k.a.1 píše:
Prý na to mají čas do 30. 7. To mi řekli na socce. Nějaké splátky hypotéky a tak je nezajímají. Ach jo.
Super
Já teda ještě rodičák nepobírám, za to mi ale v červnu nepřišla mateřská za květen a dorazila až teď, 9.7. - a mateřská za červen nikde..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte.. chodil uz v Brne? Me chodi na slozenku vzdycky dva dny po tom co prijde mamcam na ucet. Ale jeste nic, se picnu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne,ne nepřišel chodí 12-náctého,ale poštačka mi říkala,že ohledně těch svátků se to spozdí.Hold na úřadech mají času dost oni nemají takové peníze jak mi.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně chodí pravidelně 8. v měsíci a tentokrát mi přišel až dnes. Týden sem, týden tam.
Kočky na sociálce si holt udělaly prázdniny, taky pracuji ve státní správě a u nás neexistuje, aby se kvůli dovoleným posunuly termíny. Vždy musíme své dovolené korigovat, abysme měli zástup.
Naštvalo mě to, protože manžel, coby OSVČ nazaplatil v termínu soc. pojištění a zkrátili mu nemocenskou a z jejich strany je nedodržení termínu normálka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
koukám, že vám všem chodí tal brzo? Mě pravidelně, ale až po 20…To je tak dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit