Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Slalom reverse je super, ale bohužel mi tam dcerka v 11 měsících, když úplně seděla, šoupala hlavičkou zespod boudičky…
Pořizovali jsme ji právě kvůli otočnému sezení… ale bohužel…
Takže šel pryč a pořídili jsme si 2009 ta je skvělá !!!!
Mam Casualplay S4..design je krásný.
Ale můj roční syn už ve sporťáku tlačí hlavičkou do boudičky, takže pořizujem golfky.
Jezdí dobře, ale přední kolo rachtá…není to vada, dělají to všechny S4. DO MHD je opravdu těžký…má kolem 17,18 kg… ![]()
Jinak jsem spokojena…to že se do něj syn nevejde..holt on má už přes 80 cm a u jiných kočárků by to přišlo brzy taky, golfky bych koupila tak jako tak.
Jinak GT3, co jen vidím na ulici, vypadjí velice prostorně a kvalitně…nicméně do MHD je zase moc velkej.
Kristýnko, a jak se to stalo??? Týjo, docela mě zamrazilo ![]()
Lolinko, Casualy jsou všeobecně krátké ![]()
Vídám maminky s devítiměsíčními prcky, jak jim visí nožičky ven
Ale jinak jsou moc hezké ![]()
Natašo, ty máš krásný metřík
, aby sis to vůbec ještě přečetla. A jaký sis teď pořídila kočárek, máš pořád Quinny?
j.a.n.i1 píše:
Teufi já mám trojkolku Peg Perego GT3 a zatím naprostá spokojenost - krásně se s ním jezdí, brzdu má na rukojeti, tak ji člověk neloví někde u koleček.
Akorát je na něj potřeba fakt velký kufr, ideálně kombík a patří mezi těžší kočáry, ale díky tomu je zas stabilní.
taky máme peg pérego GT3 a spokojenost. Měla jsem strach, že bude vratké, ale úplně v pohodě díky velkému rozvoru předního kolečka a zadních kol.
j.a.n.i1 píše:taky máme peg pérego GT3 a spokojenost. Měla jsem strach, že bude vratké, ale úplně v pohodě díky velkému rozvoru předního kolečka a zadních kol.
Teufi já mám trojkolku Peg Perego GT3 a zatím naprostá spokojenost - krásně se s ním jezdí, brzdu má na rukojeti, tak ji člověk neloví někde u koleček.
Akorát je na něj potřeba fakt velký kufr, ideálně kombík a patří mezi těžší kočáry, ale díky tomu je zas stabilní.
Angua píše:
Co znám lidi, co mají Slalom nebo GT3, tak si to chválí. Já bych šla do Slaloma, protože bydlíme na kopci a je lehčí, jinak bych se rozhodovala těžkoMožná bych zvolila GT3, protože bude mít (si myslím) vyšší zádovou opěrku a starší typy (nevím, jak nové) mají super pásy, ve kterých se může dítě vyklánět a nemusí sedět opřené a přikurtované - mám je na golfáči a jsou boží
v obchodě jsme srovnávali GT3 a Slalom, ale GT3 měla větší korbičku a i sporťák mi přišel pevnější
PP GT3 je také můj favorit. Kupuji první kočárek, tak pořád vybírám a vybírám. Chtěla bych se zeptat, jestli nevadí, že sporťák jde jen po směru jízdy a ne proti? Nefouká na mimčo?
Tino, oba jsou to super kočáry, zpočátku mi nevadilo, že na malého nevidím, ale potom jsem si koupila jané reverse a bylo to super, dalo se to otáčet jak chtělo. Do perega nefouká, ta bouda se dá hodně sklopit, a vozit můžeš i čelem k sobě, ale jen v poloze leh.