Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, nemáte zkušenost s tímto e-shopem
? Chtěla bych u nich koupit kočárek jane 09.
Děkuji moc za rady.
Já jen ty nejlepší, měla jsem od nich dva kočárky a dvě odrážedla, rychlost neskutečná, žádné protahování, posílají PPLkem, já mohu jen doporučit. ![]()
Nevím teda, jak třeba s reklamací, jestli se ptáš na něco takovýho… to jsem naštěstí nikdy nepotřebovala.
Taky mám v plánu si u nich koupit kočárek,mají super ceny a nové modely 2011 snad jako první… ![]()
Taky dobrá zkušenost,kupovali jsme u nich sporťák.Po asi 2m jsme ho reklamovali (křivě uchycené přední kolo),vše bez potíží,když jsem jim psala,že to potřebuju rychle,že mám 2m dítě a bez kočáru se neobejdu,tak psali,že nevěděli (reklamace může být 1m),že jsem kupovala jen sporťák.jak PPL odvážela náš k nim,tak zároveň přivezla i náhradní od nich ![]()
Super zkušenost, kočárek Jané 08 jsem kupovala. Ve středu jsem objednala v pátek večer byl u mě
![]()
Ten jejich kamennej obchod je v Chebu, kousek od nás, nakupovali jsme tam na malou (2 měsíce)skoro všechno a jsou fakt moc dobří. Ve všem dobře poradili a jsou opravdu taky příjemní. Co neměli, sehnali. Sedí tam holčina, co vyřizuje e-shop a fakt to tam maká. Tak příjemný nákup
!
Taky jsme u nich kupovali kočárek, vše proběhlo v pořádku a kočárek brzy dorazil. Nemám ale zkušenosti, co se týká reklamací…
Holky, vy jste ale zlaté. Moc děkuji za postřehy. Čekám mimi v únoru, tak přemýšlím, jestli teď koupit kočík za super cenu nebo počkat na nový model. Neviděla jste některá jane 11? Jak asi bude vypadat?
Já také doporučuji.Mám ho hned za rohem a jsem spokojena.Paní i pán velice milý a dokonce,když jsem tam přišla,tak jsem řekla,že jsem viděla jejich akci na MMB,ale že už tam není a paní mi prodala fusak za cenu co byla dříve v akci
.Takže fakt super!! ![]()
Zato nedoporučuji DĚŤÁTKO v Sokolově.Nepříjemné jednání jak přes email,tak osobní. ![]()
Mile maminky,
prave som mala hodne neprijemnu skusenost s eshopem Ondalek z Chebu.
Nakup bol skvely az kym som zbozi nemusela reklamovat. Kupovala som fusak Mucki L s tym ze pani Vranova mi poradila ze fusak sa zmesti do korby mojho kocarku.
Fusak nepasoval, maleho celeho pohltil fusak, ani nemohol dychat. Chcela som iny, Ondalek zistoval dostupnost. Preto som fusak neposlala este naspat.
Vratila som podla instrukcii ktore som dostala od pana Kuceru v Ondalku.
Zavolali mi ze zbozi dorazilo do Ondalku vraj mal skvrny…
uplne vymyslene, fusak som balila a bol uplne novy bez vady. Asi tam niekto pri odbalovani mal spinave ruky.
Riesila som telefonicky, pani na mna v telefone kricala ani ma nepustila k slovu. Len ze mi zajtra posiela fusak na dobirku s tym ze este naviac zaplatim dalsich 120kc na dobirku
![]()
Uz nikdy by som v Ondalku nic nekupila. Maju zaujem len predavat!!! Ked pride k riesenie problemu sa chovaju strasne, nechcu riesit a hodia vinu na zakaznika. K tomu vam este poskodia vec aby mali dalsi dovod nevratit peniaze alebo zamenit.
Najhorsia skusenost. ![]()