Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, moc vás prosím o radu - rozmýšlím se mezi Graco trekko a BebeConfort Trek, máte někdo zkušenost, která by mohla být prostornější a vhodnější teď na zimu? Měli jsme už několik kočárků, naposledy tolik vychvalovaný Concord fusion, ale musíme reklamovat
a bohužel mě tento kočárek zklamal jízdními vlastnosmi..Graco trekko mě hodně zaujal a je příjemná i ta cena..ale neznám nikoho kdo ho má, Bebe trek má kámoška a sice vychvalovala otočné sezení a ruční brzdu, ale prý tam dítě moc místa i s fusakem nemá a že má hodně „větrací“ boudičku..tak nevím..Předem děkuji za rady!!
Máte zkušenost s Graco Trekko?
Přidejte zkušenost s Graco TrekkoTrekko jsem mela a je vyborny!Skoro dvoulety syn se do neho vesel v pohode se zimnim pytlem,jizdni vlastnosti vynikajici.Bouda normalni,sklopna proti vetru nebo slunicku,nakupni kosik na jednicku,pokud dite spi,nemusis ho zvedat,sklopis kosik dolu a nakup vyndas.Pro me idelni kocar.
Super!
Moc děkuji, tak to mám asi rozhodnuto..koukám na něj furt a je i pěkný
..a v zimě se s ním jezdí v pohodě? Někde jsem četla, že je nestabilní, ale nezdá se mi..
Nestabilni?Tak na to jsem nikdy neprisla
.
Jako kazda 3kolka pokud najizdis na chodnik a predni kolo polozis na chodik,kocar zvednes,tak musis kocar pevneji pridrzovat,protoze na tom jednom kole to neni vyvazene,ale to je normalni,logicke.
Jinak nic,fakt je vyborny.Sedi a jezdi krasne.
Mám radost, snad budeme mít konečně výborný kočár až do doby, než už nebude třeba..jdu si ho objednat
děkuju! ![]()
Dobrý den, můžu se zeptat, jak jste s kočárkem spokojeni a jaké jsou vnitřní rozměry kočárku?
Děkuji, L.