Graco nebo Bébé Confort

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.11.10 15:53

Graco nebo Bebeconfort

Ahoj holky, moc vás prosím o radu - rozmýšlím se mezi Graco trekko a BebeConfort Trek, máte někdo zkušenost, která by mohla být prostornější a vhodnější teď na zimu? Měli jsme už několik kočárků, naposledy tolik vychvalovaný Concord fusion, ale musíme reklamovat :-( a bohužel mě tento kočárek zklamal jízdními vlastnosmi..Graco trekko mě hodně zaujal a je příjemná i ta cena..ale neznám nikoho kdo ho má, Bebe trek má kámoška a sice vychvalovala otočné sezení a ruční brzdu, ale prý tam dítě moc místa i s fusakem nemá a že má hodně „větrací“ boudičku..tak nevím..Předem děkuji za rady!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Graco Trekko?

Přidejte zkušenost s Graco Trekko
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
AnonymniB.
12.11.10 17:20

Trekko jsem mela a je vyborny!Skoro dvoulety syn se do neho vesel v pohode se zimnim pytlem,jizdni vlastnosti vynikajici.Bouda normalni,sklopna proti vetru nebo slunicku,nakupni kosik na jednicku,pokud dite spi,nemusis ho zvedat,sklopis kosik dolu a nakup vyndas.Pro me idelni kocar.

• Citovat
  • Upravit
12.11.10 18:10

Super! :dance: Moc děkuji, tak to mám asi rozhodnuto..koukám na něj furt a je i pěkný :-)..a v zimě se s ním jezdí v pohodě? Někde jsem četla, že je nestabilní, ale nezdá se mi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnonymniB.
12.11.10 18:33

Nestabilni?Tak na to jsem nikdy neprisla :nevim: .
Jako kazda 3kolka pokud najizdis na chodnik a predni kolo polozis na chodik,kocar zvednes,tak musis kocar pevneji pridrzovat,protoze na tom jednom kole to neni vyvazene,ale to je normalni,logicke.
Jinak nic,fakt je vyborny.Sedi a jezdi krasne.

• Citovat
  • Upravit
AnonymniB.
12.11.10 18:34

Zima je v pohode :palec: .

• Citovat
  • Upravit
12.11.10 18:47

Mám radost, snad budeme mít konečně výborný kočár až do doby, než už nebude třeba..jdu si ho objednat :lol: děkuju! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LAJKAM
21.1.11 20:56

Dobrý den, můžu se zeptat, jak jste s kočárkem spokojeni a jaké jsou vnitřní rozměry kočárku?
Děkuji, L.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí