Chcico Trio S3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
894
18.10.10 12:34

Chcico Trio S3

Tak ještě jedna rada a porada. Máme možnost koupit za velmi dobře trojkombinaci Chicco Trio S3 A-fix.....máte někdo zkušenosti? :think: , designově se mi líbí ale byla bych ráda za Vaše zkušenosti :roll: holky poradíte?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
18.10.10 19:34

Luci, tak tenhle nebrat… :-?
není to zrovna kvalita, hnedka začne vrzat a mazání nepomáhá, aspoň jedné zdejší mamince, prý už by si ho nikdy nekoupila.. nemá nafukovací kola, jen gumová, nemá polohování nožiček, madlo je hrozně daleko a dítě na něj nedosáhne pořádně,
no, snad se ozve někdo další se zkušeností z provozu,a le já fakt nedoporučuju.. stačí si ho osahat v obchodě.. navíc, Chicco prostě začlo věci šidit, zlevnili, dříve to bývala dobrá značka, teď už ne, i autosedačky nejsou extra bezpečné, jen některé vyhovují.. (konkrétně ta autofix fakt z r. 2010 prošla dobře, ae se základnou na pás, http://www.adac.de/…/detail.aspx?…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
18.10.10 20:25

Jo já jsem si to myslela, já jsem si ten kočárek osahala, jak říkám design super, barva nádherná, ta mě okouzlila, ale než jsme ho složili, tak jsme s tím docela bojovali a na řízení mi taky nepřišel úplně pohodlný. I když jak píšeš ty sama s tím zkušenosti nemáš, tak ale moc díky :mrgreen: , protože všeobecně co se týče kočárků je vidět, že víš :lol: , to jsi jich tolik Nataško vystřídala nebo jakto, že máš tolik zkušeností?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí