Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s kočárkem Quinny Buzz 3 2010… Děkuji.
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzAhojky,
my mame Quiny buzz 3 2009 nevim jestli je tam rozdil jen ve vzhledu a nebo i funkcnosti???
Jinak jsem maximalne spokolena!!!Malemu je 18mesicu a kocarek miluje ![]()
meli jsme Casualplay S4 a Jane Slalom,nakonec jsou vsechny pryc,ale verny Buzzicek je doma.
Je lehky,skladny,krasne se ovlada,mame nafukovaci tereni kolecko a je to super jizda ,projedeme temer vsim.Sedacka je otocna pro i proti…Myslim,ze pro dite pohodlny!!!
Meli jsme i hl.korbu ale pouzivali jsme ji jen od narozeni do srpna,cca 4-5mesicu,ale taky super,syn se do ni vesel jeste v rijnu-listopadu,ale nebyl tam protoze rval a rval,kdyz nevidel.
S polohovanim sportaku bych si nedelala hlavu,dneska vim,ze od 6ti mesicu a mozna i driv tak l¨klidne miminko muze byt,syn nebyl vubec skrceny v nejake neprijemne pozici,spis naopak,mel pohodly…
Kdyby jsi chtela vedet neco konkretniho,ptej se ![]()
zasilam foto ![]()
Souhlas, mám ještě PP GT3 a malý se zamiloval do buzze. Taky mám 09, ale tuším, že je to úplně stejné. Uvidíme co v zimě, určitě je supe roriginál fusak.
Jsem maximálně spokojená. Taky jsem měla i jané a casualplay- to vůbec, PP bude super do sněhu. .-)
Buzz je můj miláček.
Jé Nikinko, jaký je ten emitexový fusak, uvažovala jsem o něm? Děkuji.
Jé Nikinko, jaký je ten emitexový fusak, uvažovala jsem o něm? Děkuji.
Super, děkuju moc za odpověď
, takže myslím, že mám jasno. Já totiž ještě přesně, jak píšeš, přemýšlela nad Jané a Casualplay, ale docela mi vadí, že golfáč není otočný, což Quinny je. A to přední nafukovací kolečko se dá dokoupit? U modelu 2010 asi ne nebo jsem se to zatím nikde nedočetla
. Každopádně i ten tvůj vypadá úžasně. Já jsem v 5. měsíci a už začínám šílet, že nemám kočáááár
…
Ivi
Casual Ti urcite nedoporucuji,Jane nebyl spatny kocarek,ale dost nam jakoby vrzal nebo jakoby skripal,je tam dost plastu,ale jizda s nim byla super,jinak mi u Jane jeste vadilo,ze boudicka je hodne otevrena,kdyz snezilo-snezilo i na mylaho,kdyz vysvitlo slunce-svitilo mu do oci,atd…
To jsi asi +- stejne tehotna jako jsem byla ja,Davidek je koncem brezna a nemeli jsme s Buzzem zadny problem.
Kolecko jde urcite dokoupit ke vsem typum kocarku,jde lehce vymenit,to Ti udela manzel na pockani
stoji cca do 1500kc ale rozdil je velky.
Kacka
vy mate krasnou barvicku,tu jsem moc chtela,ale ted uz mi prislo zbytecne ho menit kdyz za chvili nebude kocarek potreba ![]()
Fusak je super,Davca uz je dost velkej,zadny ruce schovany atd,bezvadne se do nej dava-ma nozicky vv teple ciz byl ucel protoze na vrsku ma telpou bundicku,atd ale ty nohy aby ho nemrzli a nesklamal.Ma tam i specialni material aby se neznicil a neumazal fusak vevnitr u noh pro chodici deti.A ve spodu schovany nepromokavy nanoznik ![]()
Nikynko, píšeš mi úplně to stejný, co mi říkala kamarádka, co se týče Jané… Přiznám se, že se mi původně líbil nejvíc, ale kamarádce na malýho taky foukalo, takž ne-e
.
To kolečko je teda super, že jde dokoupit, ještě zauvažuju nad kolekcí 2009 a 2010.
Kolečko mám taky, ale prostě se mi líbí více jako čtyřkolka, i se mi zdá stabilnější, ale to je jen pocit, do terénu mám PP GT3 a tak mám změnu. ![]()
Jané nééé. To moje bylo děsivé, nejenže mu padala brzda ještě v něm malý zklouzával jak na klouzačce. ![]()
mám Buzze 4, kolekci 2010 a jen jsem chtěla napsat, že origoš fusak na Buzze je strašně krátký. Měla jsem ho objednaný ke kočárku a musela jsem ho vrátit. Mám ještě Lodger a ten je oproti tomu fakt velký i na větší dítě.
buzz 09 a 10 je úplně stejný., liší se jen barvami..
přední kola jde volně měnit, je to na rychlonasazení (jako zadní kola, jeden klik) - přední dvojkolo, nafukovací kolo, klasické jednokolo plastové..
na přední nafukovací jsem zatím četla jen ssamou chválu.
přijde mi hrozně pohodlný.. Vojta v něm seděl jen několikrát v obchodě
a hrozně si lebedil..
originální fusak není tak krátký, na délku má asi 97cm, resp. speedi fusak, ale jsou stejné.., jen nevím, s tou nepromokavostí.. ten můj je, jak buzzí, to nevím..
Vojta v něm jezdil do nějkých 18m ve speedim, naposledy ještě ve dvou letech v zappkách..
vlastnostma je úžasnej.nepotřebovala jsem nánožník, a i za těch pekelných teplot kolem -10°C jezdil V. bez rukavic, s rukama strčenýma ve fusaku… ![]()
když jsme origoš Buzz fusak zkoušeli, tak měla dcera cca 80 cm, nevím přesně. Ale když jsem ji tam dala do origoš fusaku, tak měla nohy úplně dole, nad hlavou ještě trocha místa, ale fakt nic moc. I kdybych ji posunula, tak do zimy v zimních by tam byla narvaná. Neměřila jsem ho, jen jsem tam pak dala Lodger a ten je oproti němu mega prostorný ![]()
Pěkně mě to naštvalo, protože se mi ten Buzz fusak moc líbil, i tam krásně pasuje, jen by jsme v zimě měli asi docela problém. Mám ještě i Aesthetic, a ten je taky o dost delší než ten origoš Buzz.
Aha, takže se dá dokoupit i jednokolo dopředu? To jsem nevěděla, nikde jsem ho ani v nabídce neviděla
. Jsem z toho docela zmatená, chci koupit dobře, teď nemám žádný zkušenosti, tak mám asi blbý otázky
, ale ke Quinny je teda dobrý mít originál fusak? A nánožník taky? Kolečko dopředu si teda přikoupím taky, protože jak to čtu, tak s ním jste spokojené, akorát jsem nikde neviděla tašku na kočárek… ![]()
tecko, aha, tys měla už starší dítě.. to je ono.. pak to chápu..
jen že třeba do origoš korby je nejlepší (jak není huňatý, zabere míň místa) a do těch 18m do kočáru taky ideál. pak - jak jsem psala, Vojta v něm byl ve 2 letech už jen v zappovi, kam se vlezl v poho, ale je to sed..na starší 18m fakt už není úplně OK, pokud není dítě malé ..
ivulko - v podstatě - koupíš si buď buzz 3 nebo buzz 4. (buď budeš mít tedy vepředu jeno plastové dvojkolečko nebo dvě plastová kolečka). a k tomu zvlášť (jinak to nejde) dokoupíš nafukovací dvojkolečko. to se jen nasadí na tu přední vidlici, je to fakt jednoduché.. (není jednoduché, je to vlastně jako buzz 3ale je nafukovací a trošinku větší..)
originální fusak je vždycky lepší, do každého kočáru, prootže je dělaný s ohledem na konkrétní kočár. tenhle do té sedačky právě sedí jako ulitý, nikde nečouhá,a le jak čteš, není pro větší děti, myslím, že se i s teckou shodnem na 18m zhruba..
pochopila jsem že ho chceš od narození. v tom případě doporučuju opravdu originál fusak. a spíš ještě možná originál Quinny speedi - pokud ti nevadí, že nebudou barevně ladit
mám pocit (ikdyž nepodložený), že speedi má lepší materiál. fusak je opravdu nepromokavý, neprofukavý a žádnou věc, jako je nánožník, nepotřebuješ (on ani origoš quinny není!)předloni byla ošklivá zima a Vojta jezdil v teplých ponožkách a bez rukavic (který si stejně sundaval) zapnutý jako mumie a to bylo třeba -10 °C.. vypadá tenoučce, ale toho se nesmíš bát, je to moderní materiál. vozili jsme ho i v saních nahorách - a mám srovnání s emitexem, který promoknul, tenhle ne-e.
Quinny dreami korba je dost malá (ikdyž máš termín tak v únoru, ne? - tak to je celkem v pohodě, protože jak bude dítko větši, nebudeš potřebovat fusak..). no a tenhle fusáček právě nezabere místo do šířky korby, která právě dělá korbu malou, (do délky je třeba stejně velká, jako u jané 09)
nánožník k němu není, doporučuju neřešit. na malé dítě v orig. fusaku není potřeba a až kolem těch 18m, kdy vystupuje k kočáru a nechceš, aby ti mazal fusak botama, poohlédneš se po něčem, co bude pasovat (buď je šijou maminky na mimibazaru, nebo emitex.. - a co my víme, třeba do té doby bude quinny dělat originální
)
a ptej se na cokoliv, co tě napadne
žádná otázka není blbá ![]()
Uvi
nanoznik Quonny nevyrabi,ale na mimibazaru Ti ho ochotne usije jedna sikovna pani,popr.dam kontakt.
Taska ke kocarku myslim neni,ale Buzz box pod kocarkem slouzi jako taska ![]()
Jane slalom
jeste dodam,ze maly mi v nej take porad sjizdel a to mu bylo pres rok,,takze mladsi deti nevim nevim,ale uz nikdy vic
nam brzda nepadala…za to nam v zime rovnou padalo cele kolecko
normalne se tam samostatne uvolnoval nejaky zavit a venku z niceho nic…sup… kolo pryc
docela sila,tak sel z domu ![]()
My mame fusak od emitexu Coccon a prijde mi dlouhy dost,syn ma na delku 87cm a v pohode se vejde